Nevera, muzi alebo zeny?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
patress
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa patress »

hughito napísal:To je ďalší prípad, kedy to beriem a vlastne sa to už aj stalo, takže je to jasné : gratulácia, alebo nejaké takéto vítanie, inak je to neprípustné. :)
Pocitu slobody a voľnosti môže mať koľko chce, ale to neznamená sa s nikým pusinkovať.
Jedna vec je, že by to spravila a druhá vec je tá, čo by som potom spravil ja s tým dotyčným.. :wink:
ja tak isto nedovolim...iba ako si sam povedal gratulacie a kamaratky...s kamaratmi mam problem :) ale to je zlou veeelmi zlou skusenostou tak som pritvrdil.. ale velmi ju milujem a dufam ze ma nepodvedie A ANI PUSU!! :oops: :lol:

keby som sa dozvedel nieco co by sa mi fakt veeeelmi nepacilo tak dotycny py sa uz sam nevycikal a pil aj jedol by iba slamkou...ja ju mam velmi rad a nechcem ju stratit...chcem ju chranit :oops:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

patress napísal:ja tak isto nedovolim...iba ako si sam povedal gratulacie a kamaratky...s kamaratmi mam problem :) ale to je zlou veeelmi zlou skusenostou tak som pritvrdil.. ale velmi ju milujem a dufam ze ma nepodvedie A ANI PUSU!! :oops: :lol:

keby som sa dozvedel nieco co by sa mi fakt veeeelmi nepacilo tak dotycny py sa uz sam nevycikal a pil aj jedol by iba slamkou...ja ju mam velmi rad a nechcem ju stratit...chcem ju chranit :oops:
Ale základom je, aby to mala usporiadaná v hlave ona, ty ju tiež nemôžeš donekonečna strážiť.
To proste musí byť obojstranne jedna zo základných vecí, aj keď v dnešnej dobe... :roll:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

OT: loool pusinka na licko ta by sla :) ved to je len na licko :) nic viac samozrejme ze sa nebude pusinkovat s kazdym mojim kamaratom :)

ako uz bolo spominane ja sa tiez priklanam k 50 na 50 lebo to je tazko takto definovat ze kto skor
hakunamatat4
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hakunamatat4 »

priklanam sa k jednemu nazoru ktory tu uz bol spomenuty a to: kedysi muzi..teraz zeny samozrejme berem to vseobecne...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Co ja viem, asi muzi, ale najdu sa aj rozne zienky. :D
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

50 na 50 s tym rozdielom ze zeny to "vidia" a pridu na to... ale chlap sa to (pokial to zena nechce) malokedy dozvie.
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

reznick napísal:50 na 50 s tym rozdielom ze zeny to "vidia" a pridu na to... ale chlap sa to (pokial to zena nechce) malokedy dozvie.
nieje pravda.. na zene to je vidno a velmi..no v niektorych pripadoch na nu treba tlacit ..ale vidno to na net..je plne ina
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

presne tak patress, na mojej ex to bolo hned vidno a musel som na nu zatlacit lenze potom som sa dozvedel co som nechcel hm..
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Mozno myslite na dievcata vo veku okolo 20 rokov... potom sa to uz naucia :wink:
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

deMarkqo napísal:presne tak patress, na mojej ex to bolo hned vidno a musel som na nu zatlacit lenze potom som sa dozvedel co som nechcel hm..
ved to je na tom najhorsie... ale chlapovi to neda aby nevedel co sa deje
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

reznick napísal:50 na 50 s tym rozdielom ze zeny to "vidia" a pridu na to... ale chlap sa to (pokial to zena nechce) malokedy dozvie.
No toto je diskutabilne :) Kolegu z roboty mam, takeho, co za tyzden vymeni 3 v posteli poza jej chrbat a ona netusi o nicom..
Ked vie clovek vsetko pekne pozakryvat tak no problema..
hughito
Redeemer
Redeemer

Soviet napísal:No toto je diskutabilne :) Kolegu z roboty mam, takeho, co za tyzden vymeni 3 v posteli poza jej chrbat a ona netusi o nicom..
Ked vie clovek vsetko pekne pozakryvat tak no problema..
A nesníva sa to len kolegovi náhodou ? Aj takí sú... :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hughito napísal:A nesníva sa to len kolegovi náhodou ? Aj takí sú... :D
Keby som ho nepoznal, tak nepoviem :)
Niektori maju nato stastie..niektori su radi, ked maju aspon svoju milovanu polovicku..
hughito
Redeemer
Redeemer

Soviet napísal:Keby som ho nepoznal, tak nepoviem :)
Niektori maju nato stastie..niektori su radi, ked maju aspon svoju milovanu polovicku..
Môj kamoš bol ( a asi aj stále je, len je teraz pol roka preč ) majster na vymýšľanie si rôznych sexuálnych príhod, či už so svojou frajerkou alebo svojimi "bokofkami".
O čo viac to bolo zaujímavé, keď sa nakoniec ukázalo, že to bolo všetko vymyslené. Jemu to však vôbec neprekážalo a pokračoval ďalej vo svojich fantasmagóriách.
Takýto ľudia proste sú, ďalší dvaja známi vypustia z huby minimálne z 50 % len lož, akéhokoľvek typu. Neviem, aká vyššia sila núti ľudí takto chorobne, naivne presvedčivo a hlavne stálo klamať, aj keď sú si hádam vedomí, že im nikto neverí. :)
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

hughito napísal:Môj kamoš bol ( a asi aj stále je, len je teraz pol roka preč ) majster na vymýšľanie si rôznych sexuálnych príhod, či už so svojou frajerkou alebo svojimi "bokofkami".
O čo viac to bolo zaujímavé, keď sa nakoniec ukázalo, že to bolo všetko vymyslené. Jemu to však vôbec neprekážalo a pokračoval ďalej vo svojich fantasmagóriách.
Takýto ľudia proste sú, ďalší dvaja známi vypustia z huby minimálne z 50 % len lož, akéhokoľvek typu. Neviem, aká vyššia sila núti ľudí takto chorobne, naivne presvedčivo a hlavne stálo klamať, aj keď sú si hádam vedomí, že im nikto neverí. :)
su to prevazne ludia ktory si "neuziju" an s tou svojou milovanou polovickou. tym padon si vymyslaju tieto ako si ty povedal fantasmagorie. je to iba preto ze im to akymsi sposobom dviha sebavedomie. a oni nechcu aby ho obdivovali druhy..on pr tom ako to rozprava obdivuje sam seba...a vravy si " boha ja som proste king!"
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Ja by som sa to ani nechcela dozvedieť kebyže ma chlap podvádza /keby som nejakého mala/. Mám dosť svojich vecí.
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

ja sa priklanam k nazoru ze zeny, mozno som ale ovplyvneny tym, ze ma podviedla frajerka..
hughito
Redeemer
Redeemer

patress napísal:su to prevazne ludia ktory si "neuziju" an s tou svojou milovanou polovickou. tym padon si vymyslaju tieto ako si ty povedal fantasmagorie. je to iba preto ze im to akymsi sposobom dviha sebavedomie. a oni nechcu aby ho obdivovali druhy..on pr tom ako to rozprava obdivuje sam seba...a vravy si " boha ja som proste king!"
Niečo na tom bude ale ten známy nikdy nemal problém zo ženskými, ale aj tak si vymýšľal sprostosti. To je už niečo chorobné. :D
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Podla mna "zeny" su v tejto dobe na Slovensku nevernejsie, usudzujem podla spoluziacok a tak... Hovorim hlavne o ku****i na diskotekach a s nabuchanymi o 10 rokov starsimi fetakmi z Petrzalky a podobny... (nemam nic proti Petrzalke)

Ale haluz je ze ked je chlap ku*****k tak to vsetci beru s humorom, srandou, vobec ne ze by robil nieco zle ale ze je to velky frajer :P
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

žeby? napísal:Podla mna "zeny" su v tejto dobe na Slovensku nevernejsie, usudzujem podla spoluziacok a tak... Hovorim hlavne o ku****i na diskotekach a s nabuchanymi o 10 rokov starsimi fetakmi z Petrzalky a podobny... (nemam nic proti Petrzalke)

Ale haluz je ze ked je chlap ku*****k tak to vsetci beru s humorom, srandou, vobec ne ze by robil nieco zle ale ze je to velky frajer :P
s tymi dievcatami mas pravdu. to ano. ale nesuhlasim s tebou v tej veci o chlapoch a ich podvadzani. myslim ze u ostatnych chlapoch v partii "frajer" bude.. ale pred zenami to bude obycajny hajzel co si zensku nezasluzi
Napísať odpoveď