Lauda Air - let do Antalye
Lauda Air - let do Antalye
Letel niekto s touto leteckou spolocnostou?Patri do skupiny Austrian Airlines Group a vynika vraj svojim vybornym servisom.Len dufam ze tak dobre ako sa staraju o pohodlie cestujucich sa staraju aj o svoje lietadla.Maju len niekolko 737-800 tak aspon viem cim poletim.
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
servis myslel obcerstvenie pokial som dobre pochopil, ale ak su podobny austrianu tak nic moc, 737 nic moc, ked mas nad 180cm tak sa budes tlacit, aspon z mojho osobneho pohladu, ale samozrejme, do antalye sa to da v podode vydrzat,
ja som bol s austrian 737 s viedne do dubaja, sedel som na poslednom mieste bohuzial, cize som si nemohol nastavit sedacku, tak to bola tazka cesta, asponze som mal miesto pri ulicke
obcerstvenie bude podla mna urcite studene iba, pokial to je iba linka mozno aj ziadne free
ja som bol s austrian 737 s viedne do dubaja, sedel som na poslednom mieste bohuzial, cize som si nemohol nastavit sedacku, tak to bola tazka cesta, asponze som mal miesto pri ulicke
obcerstvenie bude podla mna urcite studene iba, pokial to je iba linka mozno aj ziadne free