CS 1.6 Server hojko.com
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
On dostal BAN hooodne dávnejšie pod nickom MINKO myslímKaptMichal napísal:Ale ja som myslel ten prvý ban, tento druhý ban dostal, pretože si len zmenil IPku.
btw: prečo za neho tak moc bojuješ? poznáte sa?
-
KaptMichal
King
Ok takže keď vám poviem, že = CyBeR-a = som videl už viac krát na inom serveri so skóre 1 ku 10, a môžem vás ubezpečiť, že na tom serveri mám so zavretými očami 30 ku nula tak je cheater keď sa vyhovoril na bratranca? Ako je to možné, racionálne uvažujúci človek to vidí jasne - na inom neznámom srvri sa učí a tu na hojku cheatuje. Takže čo s tým chcete urobiť? Keby sa to stalo hocikomu z vás tak by som chcel vedieť či dostanete perma... to určite. Hovorte si čo chcete ja som s ním(notodem-om) hral veľa krát na istom srvri a nič necheatoval. To s tým cyberom ma zaujíma ako vyriešite....
Je mi to už jedno dajte ban komu chcete.
ja napriklad toto pisem velmi radNadeo napísal:Navrhujem pridat plugin, ktory automaticky banuje hracov, ked napisu nieco ako "WarHook by xyxy"... Videl som taky plugin na amx mod fore, a obsahoval zname cheat-spravy.
-
lekoklatik
VIP
To že si ty nevidel známky cheaterstva je nám prd platné.KaptMichal napísal:Viem, že pravidlá na tomto serveri sú neúprosné k cheaterom, ale iba vám všetkým chcem povedať, že s notodemom sme sa pár krát stretli na inom serveri a ani prinajmenšom som nevidel známky cheaterstva, takisto ako aj teraz na hojku posledné dva dni čo hral. Pouvažujte nad tým.
A kto z nás môže za správanie jeho brata? Nezaujíma nás kto tam sedel, ako sa volá, či je hojkov brat alebo niekto z admin teamu. Keď cheatuje, je vykázaný zo servera. Ďalšie príspevky od teba na túto tému budem značiť ako spam.KaptMichal napísal:Chcel som len uviesť fakt a to ten, že hral som s ním viac krát a necheatoval čiže vyplýva, že hovorí pravdu. Ale nejdem tu za neho bojovať len nech sa zamyslíte či si fakt zaslúži ban. Predsa za správanie svojho brata tak celkom nemôže ale v každom prípade je to na vás. Aj mne sa už stalo, že mi kamarát začal cheatovať ale mal iný nick a to som hojko ešte nepoznal. Ak sa pýtate načo sú mi v PC cheaty tak je to náhrada za adminské ESP a nehanbím sa za to poviem to aj sto krát.
Mne osobne je ukradnuté či máš v PC cheaty. Nechápem načo nám to tu vypisuješ. Máš až moc veľkú h..., na servery máš neustále problémy a nič sa ti nepáči. Nájdi si teda iný server. K tým tvojím otázkam ako môže správny admin napísať "nepáči? odíď". Ak sa ti skutočne niečo nezdá, tak ťa nebudem zdržiavať. Dokonca ti môžem i vypomôcť keď chceš. Máš pocit že si robím čo chcem? Cítiš správne. Robím čo chcem, pretože /už sa budem po stý krát opakovať/ keď si neviete votnuť normálnu mapu /pri počte 20 hráčov aim_map/ mapu zmením na takú, akú chcem ja, alebo sa dohodneme cez admin chatu. Z času na čas dám zahlasovať. Banujem moc často? wtf? Tak sa naućte správať a neobchádzajte cenzúru. Tiež neustále keci "dajte mu ban napísal dpc ja som za to ban dostal". Odo mňa určite nie. Moc si dovoľujete. neustále kecy. Správame sa k vám kamarátsky, ak sa vám to nepáči môžeme sa v pohode inak. Myslím že ja by som už mal začať pretože pol serveru má pocit že ma neviem ako dobre poznajú a odhadujú moje momentálne psychické stavy.
wtf zas notodem???KaptMichal napísal:Ok takže keď vám poviem, že = CyBeR-a = som videl už viac krát na inom serveri so skóre 1 ku 10, a môžem vás ubezpečiť, že na tom serveri mám so zavretými očami 30 ku nula tak je cheater keď sa vyhovoril na bratranca? Ako je to možné, racionálne uvažujúci človek to vidí jasne - na inom neznámom srvri sa učí a tu na hojku cheatuje. Takže čo s tým chcete urobiť? Keby sa to stalo hocikomu z vás tak by som chcel vedieť či dostanete perma... to určite. Hovorte si čo chcete ja som s ním(notodem-om) hral veľa krát na istom srvri a nič necheatoval. To s tým cyberom ma zaujíma ako vyriešite....
Ako ti už FIKY napísal, máš podozrenie? Natoč nám demo. Tie tvoje podozrenia na základe, logiky? Logicky mi vychádza že tvoje pripomienky nám hovno pomáhajú. Prestaň už neustále buzerovať a najskôr sa pozri na seba. Ešte raz. Ak sa ti nepáči tak sa zbaľ a môžeš ísť. Očividne ti server prekáža, takže lepšie by si to nevyriešil.
ťahať zbytočne nejakú vec, potom to inštalovať ako kretén a ten kto to nemá, má pred menom niečo, čo tam samozrejme mať nechce. Má to tam /tuším niečo v zmysle /sXe/ / pokým si príslušný program nenainštaluje. Adminov máme dosť. Keď je na servery cheater, točte demá a nevyplakávajte nám tu nad plug-inmy. Tie nič neriešia. Ako už FIKY písal, také "anticheaty" sa dajú obísť.dominator7 napísal:Nedaju sa tie cheaty nejako zablokovat ? By ma velmi zaujimalo naco niekto na taku hru vymyslel cheaty ked tato hra nema ani ziadny pribeh nepoviem na nejaku hru ako je GTA alebo CoD co ma aspon nejaky pribeh ale tu si to mohli odpustit . No ale videl som volakde nieco take ze anticheat na serveri a to udajne malo zabranit cheaterom cheatovat cheaty mohli mat zapnute ale proste nefungovali viete o niecom takom alebo je to len nejaka blbost ?
-
uzivatel647
Novice
-
Mad Dad
Medium Star
Myslím že jeden D2 je až dosť
aj na aztec sa nikto zatial nesťažuje...ten plugin nemusí byť zlá vec, ale pokial je admin na serveri a vidí že si neplnia pracovné povinnosti či už T alebo CT tak rázne zakročí 
//Fiky nie slay, ale keď mu dáš tak za 10slapov buď za 1hp alebo 0..tak hádam už nebude až tak NEHORAZNE tupý aby nepochopil že niečo robí zle
//Fiky nie slay, ale keď mu dáš tak za 10slapov buď za 1hp alebo 0..tak hádam už nebude až tak NEHORAZNE tupý aby nepochopil že niečo robí zle
Myslím že žiadne prerobené d2 a aztec tam netreba už tak sa tieto mapky hrávajú často .
Mapka de_sunny nevyzerá zle
.
Ten plugin je imo zbytočnosť až by som povedal že by to narobilo viac škody jak osohu
Väčšina hráčov na hojku nemá problém pochopiť de mapky , výnimkou sú možno nováčikovia v cs ktorý by si akurát tak znechutili server keby ich niečo slayovalo a nevedeli by prečo .
Servery kde je milión zbytočných pluginov nemám v láske a myslím že niesom jediný .
Mapka de_sunny nevyzerá zle
Ten plugin je imo zbytočnosť až by som povedal že by to narobilo viac škody jak osohu
Servery kde je milión zbytočných pluginov nemám v láske a myslím že niesom jediný .
citer, vcera na awp india.
WH
nick: ALMDUDLER
IP: 91.127.44.109
WH
nick: ALMDUDLER
IP: 91.127.44.109
- Prílohy
-
- almdudler.rar
- hajzel
- (2.4 MiB) 20 stiahnutí
Zdravim,
zamerne koli jednej veci som sa sem zaregistroval... Vcera neskoro vecer som dostal kick... za nadavanie (nasledny ban za vyryvanie, kt. za prve nebolo vyryvanie za druhe ale na ten sa nestazujem), ktory ma ale tak neskutocne rozculil ze touto cestou chcem pozdravit admina menom Hojko..
Nadavky su zakazane, viem to... Nasetril som si na zbran, kupil som ju.. hned som zdochol
nasraty som napisal 2 nadavky v jednej vete, ktore boli NECITATELNE (boli tam iba hviezdicky a asi 3pismenka dokopy vidiet) a s tym som aj ratal... Ako vravim, viem ze sa nenadava a beriem to, aj to ze to server sam vyhviezdickuje viem a aj to, ze ak zanadavam druhy raz (to vobec nerobim, prave koli tym nasledkom) slayne ma a skapem... + nemusim spominat ze sa neda pisat pretoze dostane clovek swearing..
OK NEVADI MI TO, viem o tom, nehadam sa... Nejak casto nenadavam a neobchadzam cenzuru (nenapisem v nadavke medzeru, hoci sa to da a potom ju vidiet celu) pretoze respektujem, ake su pravidla.. No a niekedy cloveku jednoducho ujde, nic strasne sa nedeje...
Ale admin hojko je natolko iniciativny, ze napriek tomu, ze som dostal trest od serveru a to spominany swearing na 60 sekund + vyhviezdickovane + za druhy raz uz bude slay... Hojko ma kickol, co ma ale uprimne nastvalo.. Lebo 2 nadavky ktore nie su vidiet a su uz raz POTRESTANE nie su dovod na kick, kickuj si ludi za cheatovanie, keby si radsej sledoval ine veci napriklad za to cheatovanie, alebo za zamerne strielanie to vlastnych, alebo ked sme pri tom tak caste AFK, schovavanie na spawne... S ktorym sa stretavam casto ked sme pri tom...
Takze hentake ukajanie sa na tom, ze si admin si nechaj pre seba (pretoze ja napriklad stracam nasetrene peniaze, nemozem sa prihlasit na plny server atd atd...)
Ja chodim na hojko casto (resp momentalne iba tam, paci sa mi), poznam tam ludi, mam tam niektorych dokonca celkom rad... Rad pridem medzi znamych... Nie som zrovna daka lama a proste si chodim zahrat, ale hento ma skutocne vytocilo...
Fakt, ze si admin ti asi kapicku lezie na mozog..
Ja viem, ze co z tohto vyplynie - maximalne sa tak niekto usmeje (dostanem dalsi ban, hojko sa tu bude rozkrikovat, prekrucat to, hovorit neviem aku svoju verziu a neviem ja ani jak - nezalezi mi na tom) ale ja sem just napisem, lebo to tak proste nenecham a myslim si, ze hento bola chyba... A tu hubu si otvorim z principu.
PS:
Este posledne dve veci:
1, de_sunny je super mapa, konecne je aj tu
2, casto sa stretavam s tym, ze RUSKO je nejaky prekliaty stat, pripadne dakyky palo rusko (:-!)
Nie je tomu tak, RUSKO je medzi inym aj dubstepovy producent a to teda napriklad - a ked sme pri hentom tracku, stoji za to aj jeho skvely Caspov remix
S pozdravom vsetkym znamym ksichtom z Hojka milovany RUSKO...
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 1:19 )
zamerne koli jednej veci som sa sem zaregistroval... Vcera neskoro vecer som dostal kick... za nadavanie (nasledny ban za vyryvanie, kt. za prve nebolo vyryvanie za druhe ale na ten sa nestazujem), ktory ma ale tak neskutocne rozculil ze touto cestou chcem pozdravit admina menom Hojko..
Nadavky su zakazane, viem to... Nasetril som si na zbran, kupil som ju.. hned som zdochol
OK NEVADI MI TO, viem o tom, nehadam sa... Nejak casto nenadavam a neobchadzam cenzuru (nenapisem v nadavke medzeru, hoci sa to da a potom ju vidiet celu) pretoze respektujem, ake su pravidla.. No a niekedy cloveku jednoducho ujde, nic strasne sa nedeje...
Ale admin hojko je natolko iniciativny, ze napriek tomu, ze som dostal trest od serveru a to spominany swearing na 60 sekund + vyhviezdickovane + za druhy raz uz bude slay... Hojko ma kickol, co ma ale uprimne nastvalo.. Lebo 2 nadavky ktore nie su vidiet a su uz raz POTRESTANE nie su dovod na kick, kickuj si ludi za cheatovanie, keby si radsej sledoval ine veci napriklad za to cheatovanie, alebo za zamerne strielanie to vlastnych, alebo ked sme pri tom tak caste AFK, schovavanie na spawne... S ktorym sa stretavam casto ked sme pri tom...
Takze hentake ukajanie sa na tom, ze si admin si nechaj pre seba (pretoze ja napriklad stracam nasetrene peniaze, nemozem sa prihlasit na plny server atd atd...)
Ja chodim na hojko casto (resp momentalne iba tam, paci sa mi), poznam tam ludi, mam tam niektorych dokonca celkom rad... Rad pridem medzi znamych... Nie som zrovna daka lama a proste si chodim zahrat, ale hento ma skutocne vytocilo...
Fakt, ze si admin ti asi kapicku lezie na mozog..
Ja viem, ze co z tohto vyplynie - maximalne sa tak niekto usmeje (dostanem dalsi ban, hojko sa tu bude rozkrikovat, prekrucat to, hovorit neviem aku svoju verziu a neviem ja ani jak - nezalezi mi na tom) ale ja sem just napisem, lebo to tak proste nenecham a myslim si, ze hento bola chyba... A tu hubu si otvorim z principu.
PS:
Este posledne dve veci:
1, de_sunny je super mapa, konecne je aj tu
2, casto sa stretavam s tym, ze RUSKO je nejaky prekliaty stat, pripadne dakyky palo rusko (:-!)
Nie je tomu tak, RUSKO je medzi inym aj dubstepovy producent a to teda napriklad - a ked sme pri hentom tracku, stoji za to aj jeho skvely Caspov remix
S pozdravom vsetkym znamym ksichtom z Hojka milovany RUSKO...
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 1:19 )
vsetky tie 3 mapy su super a to s tym skapanim ak CT nestihnu odistit ze vsetci napriek tomu zdochnu je UPLNA BLBOST... niekedy sa nestiha, alebo - je jeden na 4... nema sancu, radsej nech si necha zbran a ma peniaze... je to uplne oslabenie CT... z viacerych dovodov kt. sa mi nechcu rozpisovatuzivatel647 napísal:zdar, bol by som rad ak by ste pouvazovali nad pridanim map: de_sunny, de_aztec_1337, de_dust2_1337
+ na 1 serveri som videl vec, ze ak na de mapach t neplantnu, resp ct nejdu defusovat automaticky ich to zabije.. myslim, ze su to prospesne veci pre server
-
hojko
Site Admin
RUSKO: Prihlasil som sa na server, videl som tvoj vyhviezdickovany text, dostal si tam od niekoho upozornenie a ja som ti dal rovno kick. Prihlasil si sa a pytal si sa preco atd..., tak som ti napisal, ze sa mas naucit spravat a uz to islo, pol hodinu alebo kolko si mal zbytocne komentare a pripomienky o tom, ze som admin a ze to musim dat pocitit, ze inych som nekickol, ze si maju ludia davat pozor co pisu (alebo nieco take); ze by si aj nieco napisal, ale nie si admin; zmenil si si nick na RUSKOHOJKO alebo nieco take a stale si len pisal IMHO sprostosti, ktore nikam neviedli. Ked toho bolo uz moc, dal som ti ban na jeden den, aby si sa ukludnil.
Nie som hrac CS, nehraval som to a ani to nehravam, hram to cisto z nudy a ako vidiet na mojich skore ci statistikach, neviem to hrat a preto ani nerozoznam cheaterov. Ak sa ti tu tak paci a chodis hrat len sem, tak okrem tych polhodinovych hluposti, ktore si pisal na chat si mohol radsej pozerat hracov a sledovat, ci niekto necheatuje. Zamerne strielanie do vlastnych sa tazko sleduje, najma ak je to pocas hry, lebo je problematicke rozoznat, ci islo o nahodu, ked niekto vbehol do suboja alebo o umysel. Umysel ide rozpoznat v prvom kolo po zmene mapky a podobne, za to davam ban. Ked ide o AFK, tak je tu mod, ktory ta automaticky po 150 sekund necinnosti vykopne zo servera, takze v tom problem nevidim. Napokon nieco podobne sa zobrazilo asi aj u mna pri mapke cs_assault, pretoze som bol viac vo Windowse ako som hral CS.
Ak chces skutocne zlepsit server a paci sa ti tu, tak v prvom rade sa nauc ovladat a slusne spravat, aby dalsi nebudu po tebe to primitivne spravanie opakovat. Neotravuj ostatnych ludi na chate a nevyplakavaj, aj tak to nikde nevedie. Hladaj cheaterov aj ty, nenechavaj to na ostatnych. Za kazde demo cheatera ci ineho porusovania pravidiel sme vdacni, napokoj je to server pre ludi a nie pre mna, takze tym pomahate len sami sebe. Ja zo servera nemam nic, len problemy s jeho vypadkami ci nastavenim (myslim CS) a zbytocnym vytazenim hardware.
Aby som to zhrnul: Za tym kickom si stojim, spravil by som to opat, tak, ako som to spravil uz aj v minulosti, spravim to opat aj v buducnosti.
Nie som hrac CS, nehraval som to a ani to nehravam, hram to cisto z nudy a ako vidiet na mojich skore ci statistikach, neviem to hrat a preto ani nerozoznam cheaterov. Ak sa ti tu tak paci a chodis hrat len sem, tak okrem tych polhodinovych hluposti, ktore si pisal na chat si mohol radsej pozerat hracov a sledovat, ci niekto necheatuje. Zamerne strielanie do vlastnych sa tazko sleduje, najma ak je to pocas hry, lebo je problematicke rozoznat, ci islo o nahodu, ked niekto vbehol do suboja alebo o umysel. Umysel ide rozpoznat v prvom kolo po zmene mapky a podobne, za to davam ban. Ked ide o AFK, tak je tu mod, ktory ta automaticky po 150 sekund necinnosti vykopne zo servera, takze v tom problem nevidim. Napokon nieco podobne sa zobrazilo asi aj u mna pri mapke cs_assault, pretoze som bol viac vo Windowse ako som hral CS.
Ak chces skutocne zlepsit server a paci sa ti tu, tak v prvom rade sa nauc ovladat a slusne spravat, aby dalsi nebudu po tebe to primitivne spravanie opakovat. Neotravuj ostatnych ludi na chate a nevyplakavaj, aj tak to nikde nevedie. Hladaj cheaterov aj ty, nenechavaj to na ostatnych. Za kazde demo cheatera ci ineho porusovania pravidiel sme vdacni, napokoj je to server pre ludi a nie pre mna, takze tym pomahate len sami sebe. Ja zo servera nemam nic, len problemy s jeho vypadkami ci nastavenim (myslim CS) a zbytocnym vytazenim hardware.
Aby som to zhrnul: Za tym kickom si stojim, spravil by som to opat, tak, ako som to spravil uz aj v minulosti, spravim to opat aj v buducnosti.
hojko
Hej, pisal mi h3 ci ako sa volal.. ktory je tiez admin, aj ked tam vravel ze nie je?? (tvoj kamarat)? Co pisal si nepamatam - co pisem je moja vec (cenzurovane to je a potrestany za to som aj to viem aj to nesiem), kedze som tam napisal 2 nadavky ktore - zase to musim zopakovat NEBOLO ani vidiet!! pre pana jana. Aj ja som uz videl aj adminov zanadavat a nic sa nestalo (aj je mi to jedno, niekedy cloveku ujde) vobec mi to nevadi ved sme ludia. Btw nadavky v mikrofonoch byvaju necenzurovane, netrestane a ovela castejsie.. Ked sme pri tom. Hej vynadal som ti tam, tomu ver ze este aj dost malo na moj vkus ale viac sa nedalo :-) Lebo si viem predstavit co by si spravil, keby ti poviem narovinu. Ze CS nehras casto je vidiet (nemusi to kazdeho bavit), pretoze keby si hral poznal by si, ze nejake konkretne pravidla na hento neexistuju.. na nadavanie, nepisane su - obchadzas - kick, nadavas - swearing, sfackovanie.. A toto ja DODRZIAVAM ale ty si mi kickoval bezdovodne koli 2 uz aj tak vyhviezdickovanym slovam, ktore boli potrestane serverom!! Omg a bez akehokolvek upozornenia (ze niekto nieco napisal, na co som ani nemohol reagovat, lebo som nemohol rozpravat ani nespominaj) kick som dostal skor ako som sa mohol vobec vyjadrit.
Jednoducho nie nema sa to tak robit, nikde nie je napisane - za nadavku sa kickuje aj ked znie napr takto - "*****na smola"... Milionkrat som uz videl nadavat tam ludi a nic sa im nestalo... Tak hento som nepochopil, som proti tomu nech je ako chce, lebo to TRESTA SERVER!!!!!! Ty nemas co kickovat ludi za take hluposti, ale za ine veci... Za tym si zase stojim ja a tvrdim, ze si urobil hlupost a ze ak v tom mienis pokracovat, budes robit hluposti... Je to uplne zbytocne, neprimerane double-ovanie.
To ruskohojko - ako som napisal o tom bane sa nehadam... To viem preco som dostal, viem za co, ale moje spravanie si vyprovokoval ty svojim. Tiez je to diskutabilne ale to sem nejdem rozpisovat ale porusenie pravidiel to nie je, ani vulgarne to nie je.. Je to reakcia na tvoje nespravne konanie a o tom sa nehadam, beriem to ten BAN.
Lovit nejakych cheaterov a ostatne nejdem, nie som admin nie je to moja robota, robieval som to na inych serveroch, ale ked nema clovek ziadne prava iba sa mu cheater vysmeje do ksichtu a zbytocne sa rozculovat nejdem... Radsej sa odhlasim.
Slusne sa tam spravam, sustavne nenadavam a ked nadavam tak ratam s trestom takym, aky poznam a nie s bezdovodnym kickom za somariny bez upozornenia. Vyplakavat nevyplakavam, ludi neotravujem, ale svoj nazor som ti tam musel a chcel napisat, vedkde inde aj ak nie priamo tam. Neviem aky problem je ked raz za cas napise niekto nieco, co sa aj tak vyhviezdickuje. Viac k tomu nemam co dodat, len ze je to nespravne aj v buducnosti ked to budes robit, bude to nespravne, nastastie ostatni admini to snad vedia, ze je to hlupost.
Dokonca ti este aj pekny den poprajem, to je vsetko.
Jednoducho nie nema sa to tak robit, nikde nie je napisane - za nadavku sa kickuje aj ked znie napr takto - "*****na smola"... Milionkrat som uz videl nadavat tam ludi a nic sa im nestalo... Tak hento som nepochopil, som proti tomu nech je ako chce, lebo to TRESTA SERVER!!!!!! Ty nemas co kickovat ludi za take hluposti, ale za ine veci... Za tym si zase stojim ja a tvrdim, ze si urobil hlupost a ze ak v tom mienis pokracovat, budes robit hluposti... Je to uplne zbytocne, neprimerane double-ovanie.
To ruskohojko - ako som napisal o tom bane sa nehadam... To viem preco som dostal, viem za co, ale moje spravanie si vyprovokoval ty svojim. Tiez je to diskutabilne ale to sem nejdem rozpisovat ale porusenie pravidiel to nie je, ani vulgarne to nie je.. Je to reakcia na tvoje nespravne konanie a o tom sa nehadam, beriem to ten BAN.
Lovit nejakych cheaterov a ostatne nejdem, nie som admin nie je to moja robota, robieval som to na inych serveroch, ale ked nema clovek ziadne prava iba sa mu cheater vysmeje do ksichtu a zbytocne sa rozculovat nejdem... Radsej sa odhlasim.
Slusne sa tam spravam, sustavne nenadavam a ked nadavam tak ratam s trestom takym, aky poznam a nie s bezdovodnym kickom za somariny bez upozornenia. Vyplakavat nevyplakavam, ludi neotravujem, ale svoj nazor som ti tam musel a chcel napisat, vedkde inde aj ak nie priamo tam. Neviem aky problem je ked raz za cas napise niekto nieco, co sa aj tak vyhviezdickuje. Viac k tomu nemam co dodat, len ze je to nespravne aj v buducnosti ked to budes robit, bude to nespravne, nastastie ostatni admini to snad vedia, ze je to hlupost.
Dokonca ti este aj pekny den poprajem, to je vsetko.