flash mobilu
-
James13579
Star
flash mobilu
ked chcem flashnut mobil programom A2uploader tak sa mi po nahrati noveho firmwaru nezablokuje mobil?
-
James13579
Star
Re: flash mobilu
urcite nie ... mobil ostane odblokovany...tato blokacia nema nic spolocne s firmwaromJames13579 napísal:ked chcem flashnut mobil programom A2uploader tak sa mi po nahrati noveho firmwaru nezablokuje mobil?
a2uploader
mám jeden problém ..potrebujem spustiť program a2uploader ale stále mi vypíše toto
vopred dík za pomoc
Vypol som AVG , vypol som Firewall , Pridal som do výnimiek , šecko ale nič nepomáha...Systém windows nwmôže získať prístup k zadanému zariadeniu, ceste alebo súboru.Možno nemáte príslušné povolenie na prístup k danej položke
vopred dík za pomoc
-
panter86
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: a2uploader
skus ho dat niekam inam, trebars na plochu...spustit ako spravca...beni93 napísal:mám jeden problém ..potrebujem spustiť program a2uploader ale stále mi vypíše toto Vypol som AVG , vypol som Firewall , Pridal som do výnimiek , šecko ale nič nepomáha...
vopred dík za pomoc
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: flash mobilu
Ako, že nemá? Jasné, že SIM LOCK nie je vo FW, ale do FW sa dá nahrať aj patch, ktorý oblbne mobil a nebude kontrolovať SIM. Pokiaľ prehraje FW, patch sa odstráni a telefón ostane zablokovaný. Keď to odblokovali v predajni, tak určite nepoužili iba patch, takže sa nie je čoho báť.patress napísal:urcite nie ... mobil ostane odblokovany...tato blokacia nema nic spolocne s firmwarom
//omg pouličný? nefetuj Gepid...