rixo napísal:NO LENZE JA TO MAM AJ KED HOLIM V PROSTISMERE AJ V SMERE
bud nekvalitna ziletka, ako aj vyssie spominali, alebo reakcia na kov, pripadne nejaka alergia /este som o tom nejako nepocul, ale jeden nikdy nevie / ?
v nejakej lepsej drogerii by si to mal najst... k tej podobnosti - tak asi take, ktore su urcene na odstranovanie chlpov, nie? (kto by to bol povedal ), napr. rozne ziletky, vosky a podobne... teda tak si myslim ja
fizz napísal:myslela som v obchody s elektronikou (a podobne myslis v com? tvar, princip na ktorom funguje, energiu ktoru vyuziva, vysledok aky zanechava...? )
no ty si napisala ze v obchode s podobnymi masinkami a nejak mi vrtalo hlavou ake pristroje su podobne tomuto.
RIXO, chod s tym ku koznej. Na vojne s tym mali viaceri problem, tak dostali nejake masticky a zlepsilo sa to.Ja mam tiez velmi citlivu kožu a je jedno ako sa holim, vzdy sa vyhadzem. Bolo to lepsie, ked som po holeni na seba nacvachtal obycajny Barbus a potom som to este natrel Nivea balzamom. No na vojne mi bolo jedno, ako budem pachnut. Teraz som to vyriesil tak, ze si bradu iba zastrihavam masinkou na strihanie bez nastavca.
p4ra napísal:ef.K0, ani nie. Ked zacnu vyrastat, tak svrbi to viac + vyrazky su z toho.
ved to... pod pazuchami sa to do mesiaca dalo do pohody, ale tam dole to vzdy na ten 2.-3. den svrbi, scervenie koza a to je este pohoda, keby svine nevrastali dovnutra
preco sa tu v poslednej dobe objavuju temy niekolko rokov stare?...
alebo - preco si na nu reagoval ked si nic zmysluplne nenapisal?... ak by si chcel ozivit temu, aby ti ludia zasa nieco nove povedali, tak aspon pis k veci...
ja mam problem ze mi na tele rastie chlp ktory je vacsi nez ostatne. napr jeden na ramene. jeden na boku na brade. ale vzdy len jeden. normalne trci. a toho by som sa chcel zbavit. trham to pinzetou ale nic.
je trosku rozdiel vytrhat pinzetou maly husty porast na oboci a siroky redsi porast tam dole - fakt neviem, koho by bavilo chytat pinzetou kazdy chlp zvlast
A chlpy v nose - chytim a vysklbnem. Nech to znie akokolvek neprijemne a proti srsti, ale ak takto vysklbnes vacsiu "hrivu" chlpov v jedinom momente, tak je to minimalna ujma na komforte Hlavne treba sklbnut bleskovo, inak to boliiii.
winni napísal:preco sa tu v poslednej dobe objavuju temy niekolko rokov stare?...
alebo - preco si na nu reagoval ked si nic zmysluplne nenapisal?... ak by si chcel ozivit temu, aby ti ludia zasa nieco nove povedali, tak aspon pis k veci...
Lebo tento tvoj príspevok je 100% cotton OMG
PsychoS napísal:ja mam problem ze mi na tele rastie chlp ktory je vacsi nez ostatne. napr jeden na ramene. jeden na boku na brade. ale vzdy len jeden. normalne trci. a toho by som sa chcel zbavit. trham to pinzetou ale nic.
Hej, to mám aj ja sem tam takého sólistu. A priateľke sa to zdá byť náramne smiešne