Caute, mali sme mensiu party a doslo ku skodam, ale k veci
dvere na saune, cisto sklenene, zaujimama ci je mozne kupit cisto to sklo, popripade dat len v sklarstve vyrezat take sklo, kde by nasledne nanho nahodili aj rucky a panty ? Vsetko je to v poriadku, len kusok skla sa odlomil..lebo bolo by zbytocne kupovat, ram, panty a aj rucky a hlavne drahsie
dik za rady
Dvere na saune
ja si myslim, ze dobry sklar to dokaze spravit.
Ved tie dvere boli aj tak vyrobene..plat skla, vyvrtane diery a primontovane panty.
Otazka je skor, co je to za druh skla. Napr do sprchovacich kutov sa davaju skla so specialnym povrchom proti vodnemu kamenu, musi sa vediet bezpecne rozbit, aby nesposobilo uraz atd.
Ved tie dvere boli aj tak vyrobene..plat skla, vyvrtane diery a primontovane panty.
Otazka je skor, co je to za druh skla. Napr do sprchovacich kutov sa davaju skla so specialnym povrchom proti vodnemu kamenu, musi sa vediet bezpecne rozbit, aby nesposobilo uraz atd.
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
co som presiel par webov, tak iba na jednom som videl predavat cisto sklo a jeho cena bola polovicna oproti sade so vsetkym prislusenstvom...
po prve musim sa tam ist pozriet, vypitat papiere a zmerat ich
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 5:03 )
tak nakoniec nove sklo priamo u firmy kde boli dvere kupovane stalo 145€, co som vcelku rad, za takuto viacmenej prijatelnu cenu
po prve musim sa tam ist pozriet, vypitat papiere a zmerat ich
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 5:03 )
tak nakoniec nove sklo priamo u firmy kde boli dvere kupovane stalo 145€, co som vcelku rad, za takuto viacmenej prijatelnu cenu