GTA 4
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
to brm: tiez som si myslel...znamemu som menil ramky a hdd,samozrejme som dal prec nalepky a povedal som mu ze zaruku na jednotlive komponenty nestrati no po pol roku mu doslova zhorela grafika a ked to chcel reklamovat ako celok tak mu to neuznali s odovodnenim ze ako nahle odlepis nalepky berie sa to ako zasah do celeho hardwaru (proste ze oni nezistia ci si sa babral s grafikou,procakom,diskom atd. preto ti automaticky padne zaruka na vsetko...inak by tam tie nalepky nemali zmysel...neviem ako je to va inych shopoch ale toto bol konkretne tntrade.sk...v alze viem ze taketo problemy nehrozia...
a k tomu poskladanemu pc mam len klady:
+ cena
+ vykon
+ vies co v tej bedni mas (znacky)
+ poriadok v bedni (kable...cize mas volny prietok vzduchu kdez to nejaky technik na taketo veci vobec neberie ohlad)
+ ziadne plomby (nalepky)
+ ziadne zbytocne komponenty (citacka kariet)
+ variabilita pri vybere komponentov (nenajdes zlozenu zostavu kde by si mal presne to co chces)
+ zaruka na kazdy komponent (nemusis na reklamaciu posielat cely PC)
+ pocit ked si novy pc skladas je na nezaplatenie
a mnoho dalsich....
a k tomu poskladanemu pc mam len klady:
+ cena
+ vykon
+ vies co v tej bedni mas (znacky)
+ poriadok v bedni (kable...cize mas volny prietok vzduchu kdez to nejaky technik na taketo veci vobec neberie ohlad)
+ ziadne plomby (nalepky)
+ ziadne zbytocne komponenty (citacka kariet)
+ variabilita pri vybere komponentov (nenajdes zlozenu zostavu kde by si mal presne to co chces)
+ zaruka na kazdy komponent (nemusis na reklamaciu posielat cely PC)
+ pocit ked si novy pc skladas je na nezaplatenie
a mnoho dalsich....
Vcera som u kamarata instaloval GTA 4 a po uspesnej instalacii a aktivovani, mi vyskakuje nejaka hlaska a odkazuje na stranku Microsoftu.Myslim si,ze to moze sposobovat to, ze nema ziadne aktualizacie na Windows ani SP1/2, lebo nema internet.Neviete ci treba na spustenie GTA nejaku specificku aktualizaciu KB alebo ci treba ten spominany opravny balik.Dakujem. 
-
el_chupacabra
Medium Star
Re: aaa
Ty si retard...metrix0007 napísal:ale ja nechcem taky ze si napisem ake veci som si vybral a doma to dat vsetko do kopy a ked sa ti to pokazi tak kde to das .nikde.a vzdy je tam vycsia kvalita ked to kupis uz ako celok v obchode .alebo si to objednas
Keď kupiš v obchode poskladaný počítač tak tam máš to isté ako keby si si kúpil v obchode jednotlivé komponenty osobitne. A keď si to dáš doma dokopy a pokazí sa A NIE SI LAMA (čo ty bezpochyby si) tak ľahko určíš, ktorý komponent je chybný a dáš ho reklamovať. A nemusíš posielať na reklamáciu celú skrinku ale len ten jeden komponent. Osobne by som si poskladaný komp nikdy v živote nekúpil.
-
badboy007
Star
Stiahni si program Spark IV.(Na stranke Gta.cz mas aj spark aj modely).zippo1172 napísal:cafte borci prosim vas nema niekto normalny navod ktory funguje na vkladanie aut do hry ? vsetko mozne som vyskusal ale tie auta bud je v hre len jeden model alebo auta sa nezobrazuju proste nejde mi to ani ani tak.
Rozbal si archiv a najdes tam aj subory s priponov .wft, .wtd.
Otvor Spark IV a klikni na browse.
Uplne dole je zlozka models/cdimages.Vpravo klikni na vehicles.img(najprv si to zalohuj stalc na export a daj si to kde chces.)
Vo vehicles napis do kolonky filter nazov auta.
Najprv si stlac na model s priponou wft a importuj tam model z rovnakou priponov(wft)
To iste sprav s modelom s priponou wtd.
Na koniec stlac save.
Dufam ze to je zrozumitelne.
-
still_emsi14
Novice
-
badboy007
Star
skus sa prihlasit v social clubestill_emsi14 napísal:prosím Vás, kúpil som si GTA IV a nejde mi uložiť hru ani hrať multiplayer , ževraj preto lebo musím prepojiť Social Club s Windows live alebo take niečo, prosím keby niekto vedel ža čo dalej tak mi pomôžte
dakujem pekne je to uplne presne to ako som to robil a nejde mi tobadboy007 napísal:Stiahni si program Spark IV.(Na stranke Gta.cz mas aj spark aj modely).
Rozbal si archiv a najdes tam aj subory s priponov .wft, .wtd.
Otvor Spark IV a klikni na browse.
Uplne dole je zlozka models/cdimages.Vpravo klikni na vehicles.img(najprv si to zalohuj stalc na export a daj si to kde chces.)
Vo vehicles napis do kolonky filter nazov auta.
Najprv si stlac na model s priponou wft a importuj tam model z rovnakou priponov(wft)
To iste sprav s modelom s priponou wtd.
Na koniec stlac save.
Dufam ze to je zrozumitelne.
-
badboy007
Star
Skus to po kazdom vlozeni ulozit.Mne to tiez najprv neslo , ale teraz ide.zippo1172 napísal:dakujem pekne je to uplne presne to ako som to robil a nejde mi to(( proste davam tam viac aut a mi to jednoducho v hre zobrazi len jedno auto prepisane zo vsetkych modelov na jeden cize v hre mam len jedno auto a to je mercedes. viac modelov ani tych starych sa nezobrazuje
((
-
badboy007
Star
ja mam ten isty comp a ide mi na 1280x1024redliner napísal:Čaute 1 človek mi povedal že na tejto zostave mi GTA 4 pôjde len na nizkych detailoch je to pravda ???
CPU: AMD Phenom X4 2.6 GHz
GPU: ATI Radeon HD 4670 3D Series 1GB
RAM: 2GB
Plánujem dokúpiť ešte 2GB RAM...