Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
lacijawa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Takže na Wi-Fi sa mi už pripojí mal som z možností
Band: B
N
B+G
G
B+G+N

Mal som vybratú možnosť N. A tak mi to nešlo.
Teraz som dal možnosť B+G+N. A na Wi-Fi ma pripojí ale internet stále nejde.Píše mi len Načitáva a nič.

Ned tými možnosťami mám ešte v routri
Mode: AP
Station-Infrastructure
Bridge-Point to Point
Bridge-Point to Multi-Point
WDS Repeater
Universal Repeater

Z týchto možností mám Ap Mode.
Neviem či tam netreba niečo zmeniť prosím ak by niekto vedel čo spraviť bol by som mu veľmi vdační samozrejme K++. :)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Predáva sa už iPhone 3GS na Slovensku? Nejako som nič nenašiel, tak neviem. Kde by sa dal kúpiť a aká je jeho cena? Oplatí sa vôbec kúpiť? Teraz mám Nokiu N95. Na apple.com je 16GB verzia za 199$. Je už kompletne lokalizovaný do slovenčiny?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ano da sa kupit na Slovensku, normalka v T-Mobile (32Gb) alebo v Orangi (16Gb). Je kompletne lokalizovany do slovenciny, okrem Voice Control, cize prikazy su v anglictine .. na apple.com si ceny nevsimaj, to su ceny na pausal v sieti AT&T
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Orange, cena: 635€ :D Za také to peniaze môžem mať pomaly tri Nokie. Budem dúfať, že niekdy zlacnie na priatelnejšiu cenu, potom ho kúpim.
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Myslel si 3 Nokie n97? :wink:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Clean_Up napísal:Orange, cena: 635€ :D Za také to peniaze môžem mať pomaly tri Nokie. Budem dúfať, že niekdy zlacnie na priatelnejšiu cenu, potom ho kúpim.
za 300 eura by som ho bral hned, za 400 eura tiez, za 500 by som ho uz nekupil a za 600 ho mozem osikat tak akurat, za tych 635 im ho osram . . .
:evil: Trosku prestrelili tie ceny ne?
Drago
Guru
Guru

Nemusite kupovat u operatorov :) staci si najst 3GS na eBay, na aukre a pod.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

by ma zaujimalo ako sa instaluju hry a apps ktore ked stiahnem su vo foldri zopar filov a nie iba jeden instalacny file.....
qwerty-xyz

Drago napísal:Nemusite kupovat u operatorov :) staci si najst 3GS na eBay, na aukre a pod.
je to tam lacnejsie? ved typek na youtube kecal az o cene 700 eur za iphone, . . .
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

dair napísal:by ma zaujimalo ako sa instaluju hry a apps ktore ked stiahnem su vo foldri zopar filov a nie iba jeden instalacny file.....
zipnut bez kompresie, prepisat priponu na ipa, pouzit iTunes. je mozne cely golder niekam v iP sypat, ale neviem kam :wink:
Drago
Guru
Guru

dair: Ak mas JB telefon, tak si z Cydie nainstaluj Appsync, repo je cydia.hackulo.us. A popripade mozes aj Installous, a mozes si hry tahat priamo z telefonu, nepotrebujes PC a iTunes

qwerty: http://aukro.cz/item717111380_original_ ... _1_os.html

http://aukro.cz/item717235409_iphone_3g ... ovany.html

http://aukro.cz/item719044957_novy_appl ... runky.html

No musis pochopit, 3Gs je nedostatkovy tovar, je vysoky dopyt a je ich malo, preto tie ceny ..
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Andreso napísal:Myslel si 3 Nokie n97? :wink:
Nokia nespraví taký displej ako ma iPhone ani za 10 rokov. A ak sa im to náhodou predsa len podarí, tak Apple bude už dávno pre nimi. Nevravím, že nepokukujem po N97, ale iPhone 3GS ma oslovil 10-krát viac.
qwerty-xyz

Drago napísal:dair: Ak mas JB telefon, tak si z Cydie nainstaluj Appsync, repo je cydia.hackulo.us. A popripade mozes aj Installous, a mozes si hry tahat priamo z telefonu, nepotrebujes PC a iTunes

qwerty: http://aukro.cz/item717111380_original_ ... _1_os.html

http://aukro.cz/item717235409_iphone_3g ... ovany.html

http://aukro.cz/item719044957_novy_appl ... runky.html

No musis pochopit, 3Gs je nedostatkovy tovar, je vysoky dopyt a je ich malo, preto tie ceny ..
fuf no dikes, proste mna na tom iphone brutalne laka ten displej a rychlost, kamarat mi dokonca na par dni pozicia stary aby ma vyprovokoval kupit si ten novy (samozrejme ocakava ze mu ten novy potom dam aby sa s nim mohol hrat, taktiez na par dni) avsak niezeby som mal problem kupovat veci cez net, ale tak ja radsej vies, vo svojom meste v poriadnom obchode, orange alebo obchode s elekronikou kde ked sa mi nieco dobabre pekne pridem a oni mi daju novucicky, pretoze iphony sa menia kus za kus nie ? aspon tak som pocul . . . :)
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Čaute mám iPhone 3G 8GB Jailbreakol som ho podľa tohto návodu kde sa JB robí s programom Redsn0w jb prebehne úspešne ale ak potom stiahnem Instalous a miPatch a stiahnem nejakú hru alebo pridám nejakú ipa hru cez počítač a reštartujem iPhone tak sa nezapne na tom jablku ako sa zapína iPhone sa to zasakne a dalej sa to nehne.ˇPrečo to robí a aké navrhujete riešenia . Ďakujem veľmi.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

lacijawa napísal:Čaute mám iPhone 3G 8GB Jailbreakol som ho podľa tohto návodu kde sa JB robí s programom Redsn0w jb prebehne úspešne ale ak potom stiahnem Instalous a miPatch a stiahnem nejakú hru alebo pridám nejakú ipa hru cez počítač a reštartujem iPhone tak sa nezapne na tom jablku ako sa zapína iPhone sa to zasakne a dalej sa to nehne.ˇPrečo to robí a aké navrhujete riešenia . Ďakujem veľmi.
preco si davas instaler ked s redsnowom mas hned cydiu? (ja som s nou ziadny problem zatial nemal)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

cauko. jailbreakol som iphone 3G s redsnowom. mam OS 3.0.1. cez PC som nainstaloval aj ultrasnow. lenze ked otvorim cydiu tak ako tam mam ze packages tak tam je ultrasnow nainstalovane ale nieje to biele ale cervene. a samozrejme ze ina sim ako T-mob nejde. kde je chyba?
Drago
Guru
Guru

Arkaz: uf, netusim, skus vyhladat pomoc na fore iphone.cz

dair: On nema Installer, on si cez Cydiu nainstalova mobile instalation patch a program Installous, aby si hry mohol davat do telefonu priamo, nie cez PC.

lacijawa: mozno to bude tym, ze si nainstaloval miPatch, na FW 3.0 a vyssie sa pouziva AppSync, repo je cydia.hackulo.us :) ak ani to nezabere, tak ho restorni no :)
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:Arkaz: uf, netusim, skus vyhladat pomoc na fore iphone.cz

dair: On nema Installer, on si cez Cydiu nainstalova mobile instalation patch a program Installous, aby si hry mohol davat do telefonu priamo, nie cez PC.

lacijawa: mozno to bude tym, ze si nainstaloval miPatch, na FW 3.0 a vyssie sa pouziva AppSync, repo je cydia.hackulo.us :) ak ani to nezabere, tak ho restorni no :)
j bolo to tým ale ešte ako mám dať ak mám aplikáciu v zložke napr.iSoda
Mám tam nejaké zvuky, obrázky kde to mám preniesť cez iTunes? alebo nejaký iný program?
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Ak je Mac OS X v iPhone otvorený, a tým je celý iPhone inteligentný telefón, tak potom bežné uzavreté OS v Nokiách a SE, sú Ensteini. Uzavranejší mobil som nevidel...

:) Toď môj názor, a poprosím aby mi ho nikto nebral, vy máte svoj, ja mám zase svoj. Takže žiadne urážky smerujúce mne, a posty typu "ho*no o tom vieš" , "nikdy si ho nemal v ruke" , "mal ale len v predajni Orange-u"... Vyprosil by som si, Ďakujem

PS: Vlastním ho :wink:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

no neviem, co sa na nom neda upravit co by sa na inych mobiloch dalo? do toho, podel sa svojimi vedomostami, som naozaj zvedavy :) uz len ked sa pozriem na ten linuxoidny terminal ktory sa da doinstalovat tak viem, ze hovoris sprostosti
a to ze ho mas ti napriklad ja neverim ;) resp nevies o tom telefone nic, vyber si :)
Napísať odpoveď