kolieskove korcule - krce nohach

O športe...
cerov
Amateur
Amateur

kolieskove korcule - krce nohach

Príspevok od používateľa cerov »

Caute nedavno som si kupil svoje prve koleskove korcule kde som sa este zivote nekorucloval tak predajni som nemal si ich nejak moznost poradne vyskusat.Ked sa korculujem na nich tak 5minut zacnu ma boliet chodidla kde postupne dostanem az krce. Je to tym ze su nove korcule? alebo ze nesom zvyknuty na koleskove?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Mne sa to niekedy stáva aj na korčuliach na ľad a aj na lyžiach, keď je veľká zima. Ale väčšinou to po chvíli prejde. ty si to neskúšal "rozbehať" ?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

jazdim uz velmi dlho ale toto sa mi este ani raz nestalo akurat sem tam mam mravcenie v nohe a to preto lebo stahujem nohu s obvazom ako magor a potom este do korucle ale ked som to prestal robit tak aj mravcenie prestalo ale u teba asi taky problem nebude krce mozu byt aj s tym ze mas nohu velmi napatu
cerov
Amateur
Amateur

no skusal nekedy to prejde inokedy sa to neda vydrzat
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

S korčuľami nemám skúsenosti.. iba s lyžiarkami.. a tam tiež niekedy dostanem také kŕče.. ale to buď na prvej lyžovačke v sezóne.. alebo keď mám lyžiarku príliš slabo alebo príliš silno utiahnutú. Aj to poskúšaj..

:)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

inac krce dostavas akurat do chodidla? do toho obluku co je na nohe? lebo to obcas dostanej aj ja a nie len pri korculovani ale co som si vsimol tak mi to robi to ze mam nahuzvanu ponozku
cerov
Amateur
Amateur

no prsne tam do obluku co je na nohe.Zatial som to dostal po kazde ale ako som pisal nekedy sa mi to podari rozchodit
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

U mňa to príde dosť náhle - a presne do oblúku, ako lollo spomína. Stáva sa mi to pri lyžovaní hlavne vtedy, keď rýchlo zídem zjazdovku, potom musím dlho čakať na sedačku, takže dovtedy dosť vychladnem, a tak je to potom dosť cítiť. Najviac mi pomáha ponaťahovanie chodidla a kŕče sú preč.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

inac tato bolest je dost kruta ja som to raz dostal v spanku a tiekli mi slzi velmi silny krc, a netusim od coho to je a taktiez sa mi to stane ked dlho chodim v topankach...a neprisel som na to preco sa mi to stava a nejako som to ani neriesil, skus menej stahovat korcule :) lebo ozaj neviem cim to moze byt aspon mne to pomohlo
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Mne sa to stáva tiež, myslel som si, že to súvisí s tým, že mám hodne ploché nohy a pri určitom vykryvení dostanem poriadny kŕč. Stačí ale silno stúpiť celou váhou na to chodidlo a ono to prestane. Najhoršie je to pri šoférovaní :?
peter04
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peter04 »

nazdar.. ja som krče dostaval v noci ale do lytka. pytal som sa znameho čo proti tomu robiť-
povedal piť vodu alebo obliznuť sol

inak tie krče možu byť len nezvyk že maš chodidlo vystrete, alebo to že si to zle viažeš.
v zime korčuluješ.?!
cerov
Amateur
Amateur

ja som vobec nekorculoval ani zime.Tak dufam ze sa to casom spravy.Ja som si nebol isty ci to bude korculami alebo tym ze nie som na korcule zvyknuty.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To bude skôr tým, že nie si na korčule zvyknutý. Pokiaľ necítiš žiadne miesto, kde Ťa topánka nejako extrémne tlačí, tak by to nemal byť väčší problém.
Napísať odpoveď