Moj problem spociva v tom, ze nb sa mi vzdy pri vypnuti restartne. Preblikne modra obrazovka a nasleduje restart. Niekedy sa to stane aj viac krat po sebe... Nb ma este zaruku, len neviem v com je problem. Nemate niekto podobnu skusenost? Dakujem za kazdy nazor. (Je to Asus F5SR-AP027)
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 19:22 )
nikto nic?
Pozri do event viewera(WIN+R - eventvwr.msc) na chybu, aka nastane prave vtedy a budeme mudrejsi.
A len tak z nicoho nic zacal robit problem ? neinstaloval/odinstaloval si ovladac alebo software ?
Prejdi na zalozku System a vyhladaj vsetky chyby, ktore zodpovedaju casu, ked nastane vypinanie PC. Na kazdu 2krat klikni a hod sem jej obsah.
To iste aj pre ostatne zalozky.
V zalozke System som nasiel len tuto co sedi na ten cas (obr.2)
V zalozke Aplications zase sedi tato (obr.1)
Dalsich zopar chyb co tam bolo sa vyskytlo v inom case nez som vypinal nb...
Toto su iba neskodne varovania(nie chyby), ktore to nesposobili. CIze problem musime hladat inde. Instaloval/Odinstaloval si nieco tesne pred tym, nez to zacalo robit ?
Mimochodom, ked preblikne modra obrazovka, je tam aj nieco napisane ? Predpokladam, ze ano, cize okamzite stlac Pause a daj vediet, co to bolo. A SP3 si mal aj predtym, nez to zacalo robit ? Lebo mam skusenosti, ze na niektorych notebookoch SP3 nejde bez problemov a vyzaduje si este dodatocne doinstalovanie urcitych hotfixov.
Jo, je tam nieco napisane ale nestiham si vsimnut co...ked tak cim to pauznem?
A SP3 tam bola odvtedy co som kupil ten nb, teda tak 8 mesiacov dozadu a vtedy to nerobilo.