Zeny za volantom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

hej hej, paradoxne dokonca miss tuning... miss kotkodak to bola, sutazili v discipline slalom a ona si to namierila do davu ludi. bol v tom nakonci tusim zapleteny aj organizatir, ze ludia boli prilis blizko a bez zvodidiel ci inych zabran ak si dobre pamatam. ale pointa bola, ze mlada si to zlizla...
video tu
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

Woman drivers compilation

Top 10 women drivers of the year

je jasne ze existuju aj vynimky, ale pri niektorych sa az rozum zastavuje, ale aj chlapom sa moze stat nejaky pruser
janulko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janulko »

joj tote kravi za volantom ..... poriadne ich nevidno od volantu a pozrite co robia .. co si tam skrabu pi*e za volantom ci palcuju ci co? a este ked blondina ide a ma dajaku audinu hned si pomislym ze to len cez pi*u mohla vyje*** ... abo toti gazdovia co maju znacky tv ks po a toti ko*ot co ked presmikuju na mieste ta mislja ze su sraci ... buze**** ..
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

A na VT si zabudol moj mily. :P
K teme:No niesom sice vodic, ale ked vidim zeny za volantom tak mam dost.Netyka sa to len zien, ale aj chlapov.Ci uz je to bojazlivost, neistota, smerovky, kriticke su pre nich aj krizovatky a dopravne znacenia.Zas na druhej strane by nemalo hrozit prekrocenie povolenej rychlosti.Ked vidim zenu, ktora ma hlavu az na volante, tak by som jej najradsej zobral vodicky.... :)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

To janulko: (vypatlany)<----Neviem ci sa to pise pred menom ako titul alebo za nim
pekne si sa zhodnotil :roll:
Najprv sa nauc pisat a potom kritizuj ostatnych.

k teme:tiez som sa stretol so zenami na cestach a mal som dost :D

Napriklad.Kruhovy objazd na ktorom maju prednost ti co cezen prechadzaju.
Isla daka zenska zastala na kruhovom aby dala prednost niekomu kto vchazdal...Fuuu to boli nadavky skoro vsetci do nej vpalili
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

v poslednom case mam na ne smolu:
minule (noc) ide nejaka zenska v lavom pruhu do kopca (v KE od HM tesco na furcu v pravotocivej zakrute za odbockou na THC), tak ju beriem sprava a ked som bol cca niekde v jej mrtvom uhle, tak ona sa zrazu bez smerovky zacina stahovat do mojho pruhu - brzda a klakson.. ako som ju potom uz na rovinke dobehol, tak som siel chvilu vedla nej a cakal nejake gesto ospravedlnenia, no ona strnulo pozerala pred seba a na mna ani len okom nezaskulila.. ved spataky su len na dokraslenie auta

detto pri sarisskom pivovare smerom do presova brzdila premavku nalozena multikara, za nou nejake slecny a ja.. neobieha a neobieha, po rovnej ceste sa vlecieme ledva 40, tak uz som siel obiehat cez odbocovaci pruh v protismere a ked som uz bol vysunuty so smerovkou takmer vedla tych kociek, tak zrazu sa rozhodla obiehat aj ona.. zase raz spatak na okrasu

takychto prihod mam za toto leto pozehnane, no chvalabohu (klop, klop) to zatial vzdy dopadlo bez nasledkov
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

smejo napísal:ved spataky su len na dokraslenie auta
...spätné zrkadlá sú na to aby som sa videl aký som Pán za volantom :-D
smejo napísal:...a ked som uz bol vysunuty so smerovkou takmer vedla tych kociek, tak zrazu sa rozhodla obiehat aj ona...
...toto sa stalo už raz aj mne, obiehal som nejaký kamión a za nim škodovku 120 bielu s hrdzatuningom...keď som bol vedľa tej škodovky tak sa naraz začal vysúvať a mňa vytlačil až na krajnicu, tak sme chvíľu išli traja vedľa seba, ja som zároveň obehol aj kamión aj škodovku...áno, mohol som pribrzdiť ale prečo? Bol som v práve, on spravil hovadinu, nie ja...ja som len pokračoval v manévri...nebola to síce ženská...ale šoféroval tak...
Napísať odpoveď