problem s particiami
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
problem s particiami
caute , naskitol sa mi jeden problem .. mam Vistu a 250gb disk ... mal som dve particie C-60 GB na OS D-180GB na subory .. kedze partition magic pod vistou nejde uz dlhsie na taketo veci pouzivam paragon partition manager .. nikdy som s nim problem nemal , dnes som si dal z disku C spravit dalsiu particiu a to 20 GB .. chcel som na skusku windows 7 ... comp sa mi restartol ako vzdy a nabehla skareda kockata tabulka ... tam vzdy pise ako program postupuje a percenta a pod .. od PC som odisiel na 2 a pol hodiny , po prichode boli percenta zhruba v polke a nic nereagovalo , vzdy mi to trvalo a robilo cca hodinu takze nieco nebolo v poriadku , pc som resetol a nasledovala hlaska insert to recovery cd and restart pc alebo nieco take .. ako prve som skusil dat vista dvd a opravit cd .. nepomohlo , tak som dal instalovat vista aby som vedel ake particie najde , napisalo mi ze je tam particia C a 180 gb neni nijaka particia .. ale ved ja som s diskom D nic nerobil ... tak som teda nainstaloval ten program (paragon partition manager )na iny pc napalil som si recovery cd , vlozil a nic .. napisalo zopar blbosti ze install mouse PS2 neviem co ..please wait .. nabehla cierna obrazovka a uz nic nerobi , co by ste mi radili ? nevadilo by mi ak by som prisiel o OS ale prist o tie subory by bolo horsie
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
manager666
Star
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
manager666
Star
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
dobre nainstalujem a ked by nieco este sa ozvem s aktualizovanymi informaciami
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 21:10 )
no nic moc ... nainstaloval som xp a roznymi programami som skusil obnovit particiu ale nic .. tak som chcel spravit novu a hladat iba subory ale musim znova preinstalovat aby som si mohol tie particie spravit , a mam otazku ze ako sa vola program ktorym zistim vadne sektory a pod
// tak teda hotovo pri instalaci win som si spravil particie ake som chcel , dve na winy a jeden na subory .... na jednu som dal vistu a v nej som cez program easus data recovery obnovil vsetky subory a dal si to do particie so subormy .. diky za rady
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 21:10 )
no nic moc ... nainstaloval som xp a roznymi programami som skusil obnovit particiu ale nic .. tak som chcel spravit novu a hladat iba subory ale musim znova preinstalovat aby som si mohol tie particie spravit , a mam otazku ze ako sa vola program ktorym zistim vadne sektory a pod
// tak teda hotovo pri instalaci win som si spravil particie ake som chcel , dve na winy a jeden na subory .... na jednu som dal vistu a v nej som cez program easus data recovery obnovil vsetky subory a dal si to do particie so subormy .. diky za rady