Najlepšie ak by také niečo bolo v Košiciach. A pre info moja postava 172 cm výška a vážim 55 kg.
Ak by ste o niečom vhodnom vedeli tak prosím dajte vedieť
ztoho co si napisal mi vychadza capoira/snad som to napisal spravne/ je to simulacia boja tancom v silne akrobatickej forme na nete najdes viac, je to celkom rozsirene tak snad aj v kosiciach, co som videl ludi co to robia postavy mali viac nez dobreehm napísal:Zdravím...ako je vidno v názve rád by som chodil na nejaký tréning len neviem či také niečo nájdem. Celkom ma baví akrobacia ak sa to tak dá nazvať a chcel by som sa naučiť napr. salto dopredu, dozadu, premet dozadu, stojku na jednej ruke ale chcel by som trénovať aj kondičku, trošku vyrysovať postavu a viem, že by nato bol najlepší nejaký tréning pretože sa sám nedonútim nejako extra cvičiť. Rozmýšľal som aj o parkoure ale neviem no nechám si poradiť.
Najlepšie ak by také niečo bolo v Košiciach. A pre info moja postava 172 cm výška a vážim 55 kg.
Ak by ste o niečom vhodnom vedeli tak prosím dajte vedieťzačať by som chcel od septembra, keďže chodím do KE na strednú a som tam na intráku.
Za každú radu ďakujem a k+ samozrejme
tak o speve neviem, mozno niekde v krajinach povodu, tu som to pri vystupkach moc nepostrehol a ten tanec su skor efektne kroky, resp lepsie zladene kopy a akrobaciaehm napísal:nj pre takéto športy ja nemám výšku a moc ma ani nebavia skor tá capoera alebo parkour len neviem či niečo také v Košiciach jepočkám ale ešte na ďalšie rady možno niekoho napadne niečo nové