Neviem aký tréning/šport/krúžok :)

O športe...
ehm
Novice
Novice

Neviem aký tréning/šport/krúžok :)

Príspevok od používateľa ehm »

Zdravím...ako je vidno v názve rád by som chodil na nejaký tréning len neviem či také niečo nájdem. Celkom ma baví akrobacia ak sa to tak dá nazvať a chcel by som sa naučiť napr. salto dopredu, dozadu, premet dozadu, stojku na jednej ruke ale chcel by som trénovať aj kondičku, trošku vyrysovať postavu a viem, že by nato bol najlepší nejaký tréning pretože sa sám nedonútim nejako extra cvičiť. Rozmýšľal som aj o parkoure ale neviem no nechám si poradiť. :)
Najlepšie ak by také niečo bolo v Košiciach. A pre info moja postava 172 cm výška a vážim 55 kg.
Ak by ste o niečom vhodnom vedeli tak prosím dajte vedieť :) začať by som chcel od septembra, keďže chodím do KE na strednú a som tam na intráku. :) Za každú radu ďakujem
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Neviem aký tréning/šport/krúžok :)

Príspevok od používateľa ColdRain »

ehm napísal:Zdravím...ako je vidno v názve rád by som chodil na nejaký tréning len neviem či také niečo nájdem. Celkom ma baví akrobacia ak sa to tak dá nazvať a chcel by som sa naučiť napr. salto dopredu, dozadu, premet dozadu, stojku na jednej ruke ale chcel by som trénovať aj kondičku, trošku vyrysovať postavu a viem, že by nato bol najlepší nejaký tréning pretože sa sám nedonútim nejako extra cvičiť. Rozmýšľal som aj o parkoure ale neviem no nechám si poradiť. :)
Najlepšie ak by také niečo bolo v Košiciach. A pre info moja postava 172 cm výška a vážim 55 kg.
Ak by ste o niečom vhodnom vedeli tak prosím dajte vedieť :) začať by som chcel od septembra, keďže chodím do KE na strednú a som tam na intráku. :) Za každú radu ďakujem a k+ samozrejme :D
ztoho co si napisal mi vychadza capoira/snad som to napisal spravne/ je to simulacia boja tancom v silne akrobatickej forme na nete najdes viac, je to celkom rozsirene tak snad aj v kosiciach, co som videl ludi co to robia postavy mali viac nez dobre ;)
ehm
Novice
Novice

no ten tanec by asi bo problém :) nemám rád tanec a ani neviem tancovať :D ale celkom zaujímavé počkám ešte na ďalšie rady :) a dík
btw. a ako som tak čítal tak má to aj niečo spoločné so spevom tak to by asi bol tiež problém pre mňa :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No tak podľa týchto požiadaviek by možno bola dobrá aj gymnastika, i keď predpokladám, že už máš aspoň 15 rokov, čo je asi dosť neskorá doba na začínanie s ňou, ale skúsiť by si to mohol. Ďalšie riešenie vidím v Tebou zmieňovanom parkoure, ktorý by nemal byť problém trénovať, keďže je teraz dosť populárny. Ten by sa Ti asi zišiel aj do života :)
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Brake-dance?
Polo tanec :)
//lol :D To polo-tanec mal byť ako ekvivalent k slovu brake-dance.
ehm
Novice
Novice

gymnastiku radšej nie
parkour ten by bol zaujímavý len neviem či je niečo poriadne v KE skúšal som niečo cez google ale nič extra som nenašiel :(
brake dance z neho akurát tak akrobatické prvky by som chcel vedieť ale inak asi nič, keďže tanec nemám rád :)
polo tanec ak som pozeral správne tak je to tanec pri tyči a o to fakt nemám záujem :D
btw. mám 18
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

kosice? vies co mi napadlo? nedavno sa otvoril v Kosiciach lakrosovy klub a chodim trenovat s nimi, kondicka a fyzicka sila tam ziskana sa v mne osobne hokejbale i florbale zide...ibaze ty chces akrobaciu..no pri tvojej vyske budes mat akrobacie pomerne dost, ale bude to lietanie vzduchom a nie stojky na rukach :lol: je to fyzicky a kondicne narocne a otrieskavat sa clovek proste musi chciet...ale asi to nebude nieco co chces
ehm
Novice
Novice

nj pre takéto športy ja nemám výšku a moc ma ani nebavia skor tá capoera alebo parkour len neviem či niečo také v Košiciach je :( počkám ale ešte na ďalšie rady možno niekoho napadne niečo nové :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ehm napísal:nj pre takéto športy ja nemám výšku a moc ma ani nebavia skor tá capoera alebo parkour len neviem či niečo také v Košiciach je :( počkám ale ešte na ďalšie rady možno niekoho napadne niečo nové :)
tak o speve neviem, mozno niekde v krajinach povodu, tu som to pri vystupkach moc nepostrehol a ten tanec su skor efektne kroky, resp lepsie zladene kopy a akrobacia ;)
prip mozes este skusit taekwondo, to je zamerane hlavne na kopi cize by sa to dalo nazvat akrobatyckym
ehm
Novice
Novice

ok dík pozriem na to taekwondo ale ajtak ma najviac ťahá asi ten parkour len neviem nájsť nejaký tréning v KE :(
h ako tak pozerám tak by som na taekwonde bol už senior :D
začal som rozmýšľať aj o nejakých bojových umeniach ako som tak čítal témy len neviem čo by bolo najlepšie tak ak niekto niečo také v Košiciach navštevuje tak pls dajte vedieť čo a ako :)

//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2009, 1:18 )
ak vás napadne niečo vhodné tak pls napíšte :) za každú radu ďakujem :)
Napísať odpoveď