Nokia software updater

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
patress
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa patress »

zdravim mam nasledovny problem a potreboval by som ho co najskor vyriesit. takze stiahol som si NSU pustil som aktualizaciu na moju n 95 aktualizaciu naslo, stiahlo a pustilo instalaciu v prostriedku instalacie mi hodilo daku chybu... ze sa stratilo spojenie medzi mobilom a NB tak som dal znova a od vtedy mi ukazuje asi pol hodinu v kuse zostavajuci cas 14 minut a furt je to na zaciatku

dik za skore odpovede prosim pomozte mi :cry:

//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2009, 23:29 )
vyriesene sorry za zbytocnu temu ale mozu ju vyuzit aj ostatny..
d.bol som ho o stol..zrazu instalacia nabehla do tristvtvrtky a islo to 14 minut 12 11 10 9 8 7.... po sekundach :D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

kvalitne vyriesenie problemu :D ... ale pravdepodobne len nahoda :) dobre casovanie :D ... :)
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

ja mám nokiu 6500c a pri aktualizacii sa mi zakaždým vypne telefón... po chvíli sa zapne, zadám PIN.. telefón ide v pohode, ale aktualizácia neprebehne v poriadu... teda vôbec... ono tam píše, že telefón s anemá počas aktalizácie vypínať ani odpojiť, ale on sa vypne sám zakaždým... stretli ste s as tým už niekto? :?
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robo244 »

matoa napísal:ja mám nokiu 6500c a pri aktualizacii sa mi zakaždým vypne telefón... po chvíli sa zapne, zadám PIN.. telefón ide v pohode, ale aktualizácia neprebehne v poriadu... teda vôbec... ono tam píše, že telefón s anemá počas aktalizácie vypínať ani odpojiť, ale on sa vypne sám zakaždým... stretli ste s as tým už niekto? :?
Ved prave nemas ho vypinat, ved on sa vypne aj sam :lol: .
Je to normalne ze sa ti vypne a zapne.
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

no hej.. premňa za mňa, nech sa vypína a zapína aj 10min, ale čo z toho, keď to ajtak nič nespraví... som skúšal vaicejkrát a vždy tam napsíalao, že s ato nepodarilo...
Napísať odpoveď