znovuvyužitie tuby od tmelu
znovuvyužitie tuby od tmelu
cau. potreboval by som poradit ako možem natlačiť znova hmotu do tuby od tmelu. v mojom pripade tam potrebujem dostat hmotu na sparovanie. ak niekto nevie tak mam na mysli tuto tubu
Re: znovuvyužitie tuby od tmelu
Skusal si vytlacit ten plastovy kruh cez hrdlo?Skus nejakou tycou...Potom by si to len naplnil,dal tam spet plastovy kruh a moze sa tmelovatpeto01 napísal:cau. potreboval by som poradit ako možem natlačiť znova hmotu do tuby od tmelu. v mojom pripade tam potrebujem dostat hmotu na sparovanie. ak niekto nevie tak mam na mysli tuto tubu : http://www.pattex.cz/produkty/img/patte ... 400g_l.jpg
-
aughostino
Medium Professional
No aj ak by sa poskodil,tak by sa dal vyrobit nejaky z kovu.A primontovat nan nejake lanko na lahsie vytahovanie...Popr.ho primontovat priamo na piest a kruh na samotnej pistoli-to by bolo asi idealne.
Otazka je,ci sa s tym oplati hrat.Pokial to je na jednu stavbu,tak asi nie...Pokial by sa to malo pouzivat neustale,tak by bolo asi efektivnejsie pracovat s pistolou ako spachtlou.A hmota sa da aplikovat na rozne nepristupne miesta...
Ja som davno tiez spekuloval na tom istom,ale ja som potreboval aplikovat sadru.A ta rychlo schne,tak som sa na to vykaslal...
Otazka je,ci sa s tym oplati hrat.Pokial to je na jednu stavbu,tak asi nie...Pokial by sa to malo pouzivat neustale,tak by bolo asi efektivnejsie pracovat s pistolou ako spachtlou.A hmota sa da aplikovat na rozne nepristupne miesta...
Ja som davno tiez spekuloval na tom istom,ale ja som potreboval aplikovat sadru.A ta rychlo schne,tak som sa na to vykaslal...
Ja som s niecim podobnym teraz pracoval...Je to vlastne tuba trosku vecsia ako ta zo silikonu alebo akrylu pretoze skarovat take velke diery s tymto by bolo utrpenie...a v stavebnickych potrebach kupis tubu ktora ma na jednom konci klasicke viecko ktore odsroubujes a napchas si tam hmotu ktoru mas pripravenu a na druhej strane je tiez odnimatelny hrot. V baleni bolo asi 6 hrotov roznych velkosti a prierezov. Cela tuba je vyrobena z tvrdej gumy a stoji cca 8€.