Recept + cmuk...:D
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ludia poviem vam bola to neuveritelna paraaaaada vsetko vyslo ako som si naplanoval, Mastros mas velikyy podiel na vcerajsku
, samozrejme + secka banda co podporila.....sice nebolo skoro nic po sexualnej stranke
, co mi nevadi, neslo mi nejak o to....Bol to parady vecer a rodicia volali ze pridu v pondelok vecer, parada, napapkali smesa naozaj do popuku
, mi ani nechcela verit, ze by som nieco tke dobre mohol navarit...
Ak by nieco, staci napisat
it_notice : Nerteba webku, mam foto a spomienky
Ak by nieco, staci napisat
it_notice : Nerteba webku, mam foto a spomienky
Ach, Maťko Maťko, máš sa ešte čo učiť.. Mal si to o deň posunúť, to mohol byť deň - najprv by ste si spolu pozreli, ako Arsenal rozdrví Portsmouth (mali by sme o Goonerku viac), potom sa napapkali tej ryže s kuracími prsami a potom si pekne pokecali. Btw. hoď sem nejaké fotky z večera, chcem vidieť to dievča (a isto nie som sám).. Ale tak gratulujem k úspešnému večeru.
Hahahaha poradit uvarit bryndzove halusky niekomu, co varil doteraz len vajicka na tvrdo... Vy ste trafeni
Aspon ze sa skoncilo pri kuracine, tam takmer nieje co pokazit, pokial sa to trosku striehne. Inak ja osobne mam velmi rad palacinky, takze ked ich robime s priatelkou, vyzera to asi tak, ze zatial co ich ona pecie, ja ich okamzite natieram nutelou alebo dzemom a striekam na to slahacku. Take to zajazdy dusime s tym, ze samozrejme jej davam odhryzat ja, lebo ma plne ruky... Moze vam to prist trafene, ale my sa takto vzdy dozerieme uplne doplna. Je sice pravda, ze mame medzi sebou uz taky trosku iny vztah (zijeme spolu uz desiaty mesiac), ale aj tak to mozem doporucit komukolvek, co ma rad sladke 
-
IamMartinQo
Star
Vsak je pri mne az do pondelka, sice neviem ci ma rada futbal, ale tak hadam sato bude dat nejakInnocence napísal:Ach, Maťko Maťko, máš sa ešte čo učiť.. Mal si to o deň posunúť, to mohol byť deň - najprv by ste si spolu pozreli, ako Arsenal rozdrví Portsmouth (mali by sme o Goonerku viac), potom sa napapkali tej ryže s kuracími prsami a potom si pekne pokecali. Btw. hoď sem nejaké fotky z večera, chcem vidieť to dievča (a isto nie som sám).. Ale tak gratulujem k úspešnému večeru.
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 10:33 )
Ja som zradlo nefotilit_novice napísal:kaslat na fotky dievcata hod fotky vecere
-
IamMartinQo
Star
Teraz si to myslel vk6 napísal:Clovece, uz sa nedivim, ze po sexualnej stranke nic nebolo. Tiez by som na to nemal zaludok
Moje nervy to co si zbalil ?IamMartinQo napísal:...
Ale no kludni te sa pani ved len fotka je trochu blba.... viac svetla a iny uhol a hned by ste sa tu podla mna oblizovali.....
Tak to si ma nastvla ........IamMartinQo napísal:Ja som zradlo nefotil
-
IamMartinQo
Star
ako to vsetci myslite??
Konkretizujte docerta
S lepsim svetlom
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 12:09 )
Fotka1??
Konkretizujte docerta
S lepsim svetlom
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 12:09 )
to je fotene mobilom, ako sa ma volat??Innocence napísal:Veď to je len fotka stiahnutá z pokecu (tvar názvu obrázku mf_xx).. či pred tebou naozaj nahá pózovala?
Fotka1??
Moze to byt fotene aj kulmofenom, je to len ztiahnute z pokecuIamMartinQo napísal: to je fotene mobilom, ako sa ma volat??
Fotka1??
-
IamMartinQo
Star
-
IamMartinQo
Star
-
erytrocyt
VIP
Tak tak Martinquo či ako sa to píšešIamMartinQo napísal:ok pre mna to mozuaj locknut, ja som potreboval poradit s receptom, vyslo to koniec.....
Téma zamknutá.