windows Vista , nactavenia jazyka a internetu

Informácie o software, ankety...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

windows Vista , nactavenia jazyka a internetu

Príspevok od používateľa Meken »

Preinstaloval som Vistu a mam anglicky jazyk a neviem kde sa to nactavy na Slovencinu, ak by ste boli taky laskavy a prezradili mi to :P

A dalsia vec, neviem ako tam spojaznit net, vtedy mi to nactavili vo "firme" ... bolo to napojene cez router (mam este jeden PC) no a teraz mi nenaslo tu moju "siet" ku ktorej by som sa mal napojit, neviem ako to nactavit :P

vopred dakujem
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

nactaviť :D:D
Router by nastavený mal byť. Dostaň sa do jeho nastavení (nájdeš v manuále) a hľadaj tam položku MAC, prípadne IP filtering. A tá IP ktorá je tam napísaná nastavíš v PC.
Snáď zrozumiteľne napísane :D:D

Slovenčinu nájdeš vo Windows upade
Meken
King
King

ved jasne router je nactaveny, snim nebolo nic robene, ale na tom preinstalovanom ntbku mi nenaslo ziadne siete ku ktorym sa mozem napojit :(.. mozno som ta zle pochopil... dam connect to network a nenajde mi nic...

a kde ju tam najdem presne? ja ju nechcem stahovat , ak to myslis...
To DVD uz obsahuje Slovencinu... len pri instalacii sa ma nic nepytalo a nahodilo anglictinu... :P
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Viacjazycna instalacka na DVD ak sa jedna o cistu instalacku (a nie recovery) ani nejestvuje. Je skor pravdepodobne, ze ak sa jedna o Vistu Ultimate, ze si musis slovencinu stiahnut cez windows update, ako pisal gepid. Ak mas inu verziu ako Ultimate, tak tam moznost stiahnutia ineho jazyka nemas.

Neviem akej si narodnosti, ale slovencinu nam prznit nemusis... My, slovaci, piseme NASTAVENIE a nie NACTAVENIE. A ked uz si si neni isty, tak uz google by ti na to slovo napisal, co si mal namysli.
Meken
King
King

Je to Windows Vista - recovery DVD n2816 EN/CZ/GK/SK/RM
Takze by tam mala byt?

chybicka sa vloudila.. nie som dokonaly ako ty :?

//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 11:09 )
Poradi mi niekto aspon s tym internetom? :?

Pocuj KoCi, inak sa pise "ak si si nie isty" a nie "neni" pan dokonaly... :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

som z blavy ne? :D

Ak je to Recovery, tak by pred instalaciou malo vyzvat k vyberu jazyka. Skus znovu :)
Napísať odpoveď