A co tak stretko vo velkom?
-
hakker
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A co tak stretko vo velkom?
ze by sme urobili nejake max stretko pre vsetkych hojkarov na jednom mieste...bol by niekto za?prenajala by sa nejaka sala alebo nieco... to by uz bolo na dohode...
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 12:02 )
nejake mikulaske posedenie alebo nieco take...to mi teraz prebehlo hlavou
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 12:02 )
nejake mikulaske posedenie alebo nieco take...to mi teraz prebehlo hlavou
-
audiotrack
VIP
-
hakker
Darca
podla mna to nieje nerealne kazdy si vieme zvazit ci chceme ist alebo nie ak sa rozhodneme ze by sme sli tak podla mna nieje problem ..pokial viem ze stretko bude 6 decenbra tak si to ulozim do kalendara alebo do debilnicka....nevravim ze by sme sa mali stretnut vsetci ...cca 200 ludi by sa mohlo najst...realne...
.. este za ery ked fungoval xchat, sme stretka podobneho razu robili. Boli raz rocne, kazdy rok inde (BA/ZA/KE) .. priorita bola, aby dane mesto bolo pomerne lahko dostupne vsetkymi druhmi dopravy. Nebol ojedinely jav, ze sa na takom stretku nasli aj ludia z ciech, a ludia z roznych kutov slovenska. Ucast byvavala tak 60-120 ludi.
Cele je to len o zaujme spoznat ludi s ktorymi sme v kontakte, vediet sa s nimi zabavit aj v reale. Vekova kategoria? od 13 do 50 rokov, ale majoritna cast bola prave 20-30 rocnych (ono ti mladsi si nemozu cestovat po slovensku hore dole).
Vzdy plati, ze nie kazdy ma zaujem, takze aj ked tu je registrovanych 300.000 ludi, z toho 200 je aj aktivne prispievajucich, tak sa najde len 50 co maju skutocny zaujem. Taketo stretka sme obohacovali aj o nejaky program a tombolu - to bolo to, co lisilo vyrocne stretnutia od tych beznych (kde konieckoncov tiez mohol doliezt kazdy z ktorehokolvek kuta slovenska).
Takze za nerealisticky napad by som to nepovazoval, len sa organizacie musi ujat nie jednotlivec - trosku moc na jedneho - ale najlepsie aspon dvojica zohranych ludi - co vidim ako najvacsiu prekazku.
Cele je to len o zaujme spoznat ludi s ktorymi sme v kontakte, vediet sa s nimi zabavit aj v reale. Vekova kategoria? od 13 do 50 rokov, ale majoritna cast bola prave 20-30 rocnych (ono ti mladsi si nemozu cestovat po slovensku hore dole).
Vzdy plati, ze nie kazdy ma zaujem, takze aj ked tu je registrovanych 300.000 ludi, z toho 200 je aj aktivne prispievajucich, tak sa najde len 50 co maju skutocny zaujem. Taketo stretka sme obohacovali aj o nejaky program a tombolu - to bolo to, co lisilo vyrocne stretnutia od tych beznych (kde konieckoncov tiez mohol doliezt kazdy z ktorehokolvek kuta slovenska).
Takze za nerealisticky napad by som to nepovazoval, len sa organizacie musi ujat nie jednotlivec - trosku moc na jedneho - ale najlepsie aspon dvojica zohranych ludi - co vidim ako najvacsiu prekazku.
-
bolek
Guru
Ale tak veľa ľudí by ani nemalo šancu sa porozprávať. Podľa mňa je lepšie si dať stretko, kde vieš, že príde cca tých a tých 10 ľudí a keď sa chceš s nimi stretnúť, prídeš resp. ak je to v blízkom meste docestuješ.
Neviem si predstaviť, že by sme si mali všetci čo povedať. Nakoniec by sa to aj tak rozskupinkovalo a kecali by spolu len niektorí.
je logicke ze pri takej velkej skupine nemas sancu sa porozpravat so vsetkymi ale ruku do ohna - mala by si zaujem s kazdym?
Kazdy ma svojich (ne)oblubencov. A ked uz nic ine, aspon sa ludia trosku spoznaju a zaroven posmelia do dalsich malych stretnuti, kde nie je problem sa porozpravat medzi par ocami kazdy s kazdym
Velku rolu tu zohrava prave nejaky program - najlepsie sutaze - tie su akymsi centrom zabavy, ktore moze zdielat ako sledujuci, tak sutaziaci, a teda su +/- zapojeni vsetci.
A to ani nehovorim, ze takouto formou mozes natrafit na velmi fajn cloveka, co by si za normalnych okolnosti o neho ani nemala kde zakopnut.
A to ani nehovorim, ze takouto formou mozes natrafit na velmi fajn cloveka, co by si za normalnych okolnosti o neho ani nemala kde zakopnut.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ano je to kravina ... naco by som isiel na velke mega stretko s ktorym je vela riesenia, ked aj tak netuzim stretnut nejakych 12 rocnych pobehajov co pisu iba do threadov o pocitacoch a vobec ich tu neregistrujem ? ? ? ... to sa radsej zucastnim takeho lokalneho stretka o ktorom viem ze tam budu ludia s ktorymi si pravdepodobne budem mat co povedat
...
-
pryja
Darca
Mozno by sa naslo aj par dobrovolnikov, co by zaspievali, zarecitovali alebo zatancovaliKoCi napísal:Velku rolu tu zohrava prave nejaky program - najlepsie sutaze - tie su akymsi centrom zabavy, ktore moze zdielat ako sledujuci, tak sutaziaci, a teda su +/- zapojeni vsetci.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak nejak... sa nestihnes ani s kazdym pozdravit, minimalne polovicu ani nevies ze na fore su vobec zaregistrovani, z druhej polky tretinu neznasas, tretina su deti a ostane ti tak mozno 30 ludi s ktorymi ma cenu sa bavit a to este rataj ze kolko z nich sa nechce bavit s tebou a dostaneme sa k tomu ze najlepsie stretka su tie lokalne s ucastou 5-15 ludi, najlepsie rovnakej vekovej a intelektualnej urovne...
-
hakker
Darca
nj ale za pokus by to stalo...ved ani v praci ci v skole kopec ludi neznasas a stretavas sa s nimi kazdy den...a ktovie mozno si z niekym na fore nerozumies ale v skutocnosti si snim porozumies...za pc je to ine ako v skutocnosti...podla mna by trebala len dobra organizacia... a bolo by to super stretko...
-
bolek
Guru
To bude ako vstupenka: pripravte si vystúpenie.pryja napísal:Mozno by sa naslo aj par dobrovolnikov, co by zaspievali, zarecitovali alebo zatancovali
KoCi: Áno, môže byť, že niektorých tu ani neregistrujem a v skutočnosti by sme sadli, prípadne niekoho tu nemusím a rozumeli by sme si. ALe aj tak sa mi to zdá prehnané. Ja viem, ľudia sa z netu stretávajú, ale 200?
Bud realista - 200 ludi odtialto sa snad nikdy nestretne .. 200 je tak akurat aktivnych, z toho polovica je voci takemu pokusu skepticka a dalsia cast nemoze/nechce z nejakeho dovodu, takze sa bavme skorej o mnozstve 50 ludi. .. Nehovoriac o tom, ako podobne akcie "utuzuju" komunitu ludi.
Ostatne bavit sa o tom dookola nema cenu. Kto zazil, vie, kto nezazil, domysli si tazko. Kto prist chce - pride, komu je to lahostajne - nepride. Kazdy mame na to svoj uhol pohladu, a vadit sa tu kvoli tomu uz vobec nema zmysel, kedze neviem tu o nikom kto by sa podobnej organizacie ujal. Takze aj tak to zrejme ostane v rovine teoretickej, podobne ako vela inych, lokalne planovanych ministretiek.
Skoda.
Ostatne bavit sa o tom dookola nema cenu. Kto zazil, vie, kto nezazil, domysli si tazko. Kto prist chce - pride, komu je to lahostajne - nepride. Kazdy mame na to svoj uhol pohladu, a vadit sa tu kvoli tomu uz vobec nema zmysel, kedze neviem tu o nikom kto by sa podobnej organizacie ujal. Takze aj tak to zrejme ostane v rovine teoretickej, podobne ako vela inych, lokalne planovanych ministretiek.
Skoda.
-
hakker
Darca
ved nemusi zrovna 200 moze aj menej ale myslel som to v tak ze vacsia cast nie skupinka 10-15bolek napísal:To bude ako vstupenka: pripravte si vystúpenie.![]()
KoCi: Áno, môže byť, že niektorých tu ani neregistrujem a v skutočnosti by sme sadli, prípadne niekoho tu nemusím a rozumeli by sme si. ALe aj tak sa mi to zdá prehnané. Ja viem, ľudia sa z netu stretávajú, ale 200?