XP alebo win7?
XP alebo win7?
mam prave win7 final a celkom novy pc intel q9650 4gb ram... win 7 sa mi dost paci le rozhodol som sa ze idem hravat starsie hry t.j. do roku 2004 cca. len teraz neviem ci mi to vsetko pojde na 7. nieco take ako 2 windowsi nechcem. jedno ci na 2 diskoch alebo virtualne. a keby uz aj bolo lepsie riesenie to xp tak je nanho nejaky vzhlad ktory sa bude podobat win7?
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ono ja neviem, ja hrvam aj staré hry na sedmičke bez problémov a to mám ešte starý build, možno na tvojom final to bude ešte kompatibilnejšie ak niečo nejde, ale ja neviem ako ja som tu rozbehol starý carmaggedon 1, postal, counter strike ... ako nie, že by som to hrával, ale len na test či to ide, takže si myslím, že ono je to v pohode čo sa tohoto týka a na takú mašinu už XP by som nedával, ja mám niečo podobné a strašne ma to mrzelo keď mi na tom bežalo XP
Re: XP alebo win7?
Čo tak to vyskúšať? Inak podľa mňa tie staré hry Ťa vééééééééľmi skoro omrzia a potom budeš rýchlo kvôli novým hrám nahadzovať 7ku..gm4n napísal:len teraz neviem ci mi to vsetko pojde na 7.
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
urcite si daj win7, sice si nemyslim ze XP je nejaka extra brzda hlavne ak to chces na stare hry...s win7 by mohli nastat komplikacie s kompatibilitou a celkovym behom hier...
ja som si minule nainstaloval winXP a po par hodinach som sa vratil spet k sedmickam:) a na to ze ten system este ani oficialne nevysiel ide velmi dobre teda ak to porovnas so staruckymi XPckami a SP3
celkom zaujimavy clanok a porovnanie winXP a win7 najdes tu:
http://www.extrahardware.cz/herni-vykon ... s-vista-xp
ja som si minule nainstaloval winXP a po par hodinach som sa vratil spet k sedmickam:) a na to ze ten system este ani oficialne nevysiel ide velmi dobre teda ak to porovnas so staruckymi XPckami a SP3
celkom zaujimavy clanok a porovnanie winXP a win7 najdes tu:
http://www.extrahardware.cz/herni-vykon ... s-vista-xp