XP alebo win7?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
gm4n
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

XP alebo win7?

Príspevok od používateľa gm4n »

mam prave win7 final a celkom novy pc intel q9650 4gb ram... win 7 sa mi dost paci le rozhodol som sa ze idem hravat starsie hry t.j. do roku 2004 cca. len teraz neviem ci mi to vsetko pojde na 7. nieco take ako 2 windowsi nechcem. jedno ci na 2 diskoch alebo virtualne. a keby uz aj bolo lepsie riesenie to xp tak je nanho nejaky vzhlad ktory sa bude podobat win7?
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

nerob hluposti 8)
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

ono ja neviem, ja hrvam aj staré hry na sedmičke bez problémov a to mám ešte starý build, možno na tvojom final to bude ešte kompatibilnejšie ak niečo nejde, ale ja neviem ako ja som tu rozbehol starý carmaggedon 1, postal, counter strike ... ako nie, že by som to hrával, ale len na test či to ide, takže si myslím, že ono je to v pohode čo sa tohoto týka a na takú mašinu už XP by som nedával, ja mám niečo podobné a strašne ma to mrzelo keď mi na tom bežalo XP
brm
Darca
Darca

Re: XP alebo win7?

Príspevok od používateľa brm »

gm4n napísal:len teraz neviem ci mi to vsetko pojde na 7.
Čo tak to vyskúšať? Inak podľa mňa tie staré hry Ťa vééééééééľmi skoro omrzia a potom budeš rýchlo kvôli novým hrám nahadzovať 7ku..

:)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Uz som to tu niekde pisal - instalovat XP na novy pocitac je ako dat na nove auto drevene kolesa z koca.
Nema to ziadny zmysel, XP bude brzdou celeho systemu.
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

dik za rady :wink:

/edit:
este ma tak napadlo mam monitor s rozlisenim 1920x1200 a takmer ziadna z tych hier to nepodporuje. je mozne to nejak spravit alebo sa to da hrat v okne v mensom rozliseni ???
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

veľa hier vtedy malo nastaviteľné či to má frčať fullscreen alebo v okne a keď nie, pomôže starý dobrý alt+enter hádam ...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

urcite si daj win7, sice si nemyslim ze XP je nejaka extra brzda hlavne ak to chces na stare hry...s win7 by mohli nastat komplikacie s kompatibilitou a celkovym behom hier...

ja som si minule nainstaloval winXP a po par hodinach som sa vratil spet k sedmickam:) a na to ze ten system este ani oficialne nevysiel ide velmi dobre teda ak to porovnas so staruckymi XPckami a SP3

celkom zaujimavy clanok a porovnanie winXP a win7 najdes tu:

http://www.extrahardware.cz/herni-vykon ... s-vista-xp
Napísať odpoveď