Napalovacka problem

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Dobermann
Medium Expert
Medium Expert

Napalovacka problem

Príspevok od používateľa Dobermann »

ako nie je to extra daco zvlastne len mam napalovac skusal som rozne verzie nero zacalo mi to robit po istom case neda sa mi napalovat vacsou rychlostou ako je 8x pritom dvd su 16x rychlostne ukaze mi vzdy vybrat 4,6,8X rychlost a nic viac a takyto isty problem mam aj na notasy vravim po 2 rokoch sa mi toto urobilo ako napalujem pomalsou vzdy najviac strednou ak mate dakto s tymto skusenosti mozete mi poradit ci je to normalne alebo je to daka chyba v pc lebo napalovacku som vymenil a nic sa nezmenilo :(
mackousko007
Expert
Expert

Re: Napalovacka problem

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Dobermann napísal:ako nie je to extra daco zvlastne len mam napalovac skusal som rozne verzie nero zacalo mi to robit po istom case neda sa mi napalovat vacsou rychlostou ako je 8x pritom dvd su 16x rychlostne ukaze mi vzdy vybrat 4,6,8X rychlost a nic viac a takyto isty problem mam aj na notasy vravim po 2 rokoch sa mi toto urobilo ako napalujem pomalsou vzdy najviac strednou ak mate dakto s tymto skusenosti mozete mi poradit ci je to normalne alebo je to daka chyba v pc lebo napalovacku som vymenil a nic sa nezmenilo :(
To iste mi robili DVD LG Mechaniky az kym neprestali uplne ist nepomohlo nic ani precistenie optiky.
danpark
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

to isté aj u mňa .. LG mechanika, najprv to prestalo ísť viac ako 8x, potom neviem dokonca či mi to npálilo maximálne iba 4x .. potom to prestalo páliť úplne, prestalo to čítať, prečistenie taktiež nepomohlo ... tak som ju rozobral, pobral som si motorčeky, tlačidlo, nejaké mechanické časti malé a koniec .... hmmm, ale keď jemu to robí aj na booku
j@ro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa j@ro »

- len doplnim, ze na notebook sa viac ako 8x rychlostne mechaniky(bavime sa o dvdrw) nevyrabaju takze to nie je ten isty problem napalka na notebooku je OK :wink:

- a ked pise ze mechaniku vymenil (asi kupil novu) tak tam to tiez asi nie je chyba mechaniky

skus nainstalovat tento soft a pozri tie rychlosti
Napísať odpoveď