Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Alex481991
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Alex481991 »

čawte malý problém z ničoho nič mi vo wow vypli zvuky a od vtedy nejdú ...na ostatných hrach neni problém v ničom len pri tejto hre.... prosím pomoc
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

Alex481991 napísal:čawte malý problém z ničoho nič mi vo wow vypli zvuky a od vtedy nejdú ...na ostatných hrach neni problém v ničom len pri tejto hre.... prosím pomoc
stalo sami to tiez tusim, ze som si to dakou skratkounechtiac vypol a nevedel som co s tym. znovu zapnutie hry pomohlo ale aj niekde v options to je, ale mozno mas problem niekde inde
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

Mrk napísal:oomg, zase som nadrzany na wowko, som rad, ze uz nehram a venujem sa cinnostiam prospesnejsim, ale tak mam chutky si zahrat, aj teraz, ale nechce sa mi tym zabijat cas
prezivam nieco podobne, nehram uz treti mesiac, dnes som skoro tomu podlahol ale este stastie ze to pytalo nove updaty ktore som nemal nainstalovane tak som to cele zmazal a mam pokoj :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Alex481991 napísal:čawte malý problém z ničoho nič mi vo wow vypli zvuky a od vtedy nejdú ...na ostatných hrach neni problém v ničom len pri tejto hre.... prosím pomoc
Control(CTRL) + S
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

H@wk napísal:Rozmyslam (tak troska) ze sa k WoW vratim, hrat rekreacne obcas nejaky ten raid, nechcem uz hrat v ziadnych HC guildach kde musim byt denno denne hore do rana

Napiste mi prosim kto a kde hrate, mam postavy na Burning Blade no nikoho tam prakticky nepoznam, koho som poznal bud skoncil alebo zmigroval prec takze pouvazujem asi aj o transfere...

moj main http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... lade&n=Qik
No jo. Ja uz nehram wowko 6 mesiacov, ale chcel by som uz konecne hrat. Tiez som premyslal nad transferom, presnejsie Burning Blade .. Ale nijake HC raidy, uspokojil by som sa aj kludne s nejakym 10man raidom, prip. 1-2x do tyzdna nejaku 25ku. Hlavne by mi slo o zabavu, nejake tie achievementy a pod.. ;)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

nasa guilda sa rozbieha sa vola Gods of Leveling a Quik radi ta prijmeme :wink: teraz sa len rozbieha Normal naxx pod kludne ajtak som len 34 :D kedtak by si mi mohol aj helfnut :D ale upozornujem ze uz bezi patch 3.2.0a
//edit: ja viem ze je vela takych ale mame vela palatov a nemame hunterov :D
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Geogomeogo napísal:nasa guilda sa rozbieha sa vola Gods of Leveling a Quik radi ta prijmeme :wink: teraz sa len rozbieha Normal naxx pod kludne ajtak som len 34 :D kedtak by si mi mohol aj helfnut :D ale upozornujem ze uz bezi patch 3.2.0a
takych bolo, je a bude, don't worry about invites m8
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

v tomto ďalšom datadisku bude zvýšený aj XP rate ?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

A vendori na vsetky epicke itemy :) uz chybaju len ziadne scripty na bossoch a je z toho fun

ludia zobudte sa, take raty ake su na ofi tak take aj ostanu
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Ta jedine, ze trocha upravia expenie 70-80(ako upravovali 20-60 a pri wotlk 60-70), ale to pochybujem, kedze to ide celkom rychlo..
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

dži, chcem sa zbavit svojho rogua, predam ho 100% na cene sa urcite dohodneme... kto ma zajem (som z ba) nech mi napise PM a poslem mu armory atd ...
Cojuk1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Cojuk1 »

prosim vas vie niekto kde si mozem stiahunt wow?
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Z warez fór , tu ti linky nikto dávať nebude .
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

chcel by som sa len spytat ze ked je pri serveroch napisana populacia tak kolko ludi je cca ked je: low, medium, hard, full
hram na servery kde je medium a vecer hard. tak ze ked je medium ci tam neni malo ludi
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Medium je tusim okolo 1500-1700, nie? A full je nejakych 3-3500 .. ?? Alebo sa mylim? :))

A btw. mas aj oficialneho klienta na download, ze popri tahani sa ti aj instaluje.. ale potom aby si mohol hrat na ofiku, si potrebujes kupit aj tak original, kedze pri hre je key na vytvorenie a upgrade acc..
Zambidis
Amateur
Amateur

WOW Addon

Príspevok od používateľa Zambidis »

Ok budem strucny...Rad by som addon na Mining nieco co mi po stlaceni tlacidla M ukaze vsetky miesta kde sa Veiny nachcadzaju (Copper,Iron,Silver Atd..) total all od Azerothu az po Northrend....diky moc... za skoru odpoved -------That,s all :D
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Re: WOW Addon

Zambidis napísal:Ok budem strucny...Rad by som addon na Mining nieco co mi po stlaceni tlacidla M ukaze vsetky miesta kde sa Veiny nachcadzaju (Copper,Iron,Silver Atd..) total all od Azerothu az po Northrend....diky moc... za skoru odpoved -------That,s all :D
Gatherer ;)

http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... herer.aspx

edit: a tu mas databazu veinov z Wowhead.. http://www.wowinterface.com/downloads/i ... WHead.html
Zambidis
Amateur
Amateur

Re: WOW Addon

Príspevok od používateľa Zambidis »

Diky moc bracho mas to umna :)
Vladqo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Vladqo »

Cawte.. ludia hladam nejaky server kde je zvyseny max level ako je napr. gigafun a masterwow.. na level 200 napr.. lpz na patch 3.1.3 alebo 2.4.3 .. najlepsie nejaky CZ / SK ale mzoe byt aj zahranicny.. Diky :-))
Memont
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Memont »

Zdravim mam taky mensi problem s WOW vcera som si nainstaloval hru po mesiaci a neda sa mi zmenit frekvencia monitora ktora je 60 Hz skusal som rozne ovladace na grafiku (GeForce 8600 512M) preinstalovat hru atd ... vie niekto o nieco ako to bud obist alebo nastavit dik
Napísať odpoveď