internet v Drazkovciach (okres MT)
internet v Drazkovciach (okres MT)
Ahojte,
Prosim o radu tych, co maju skusenosti s pripojenim na net v Drazkovciach okres MT. Neviem ktorych providerov mam oslovit a ake su moznosti.
Vdaka za radu
Prosim o radu tych, co maju skusenosti s pripojenim na net v Drazkovciach okres MT. Neviem ktorych providerov mam oslovit a ake su moznosti.
Vdaka za radu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Drazkovce su relativne blizko a tak som bol v tom, ze tam DSLko uz nejaky ten rok bude. Navyse obec je uvedena aj na webe medzi dostupnostou: http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ction=home
Co tak sa ist spytat, ze preco na webe uvadzaju, ze tam je dostupne???
Co tak sa ist spytat, ze preco na webe uvadzaju, ze tam je dostupne???
Presne tak ako pise sapler. Nemusia mat kable po celej dedine. Ked som sa pytal susedov tvrdili mi, ze nejaky komunikacny kabel v zemi je ale nie je este zivy. Zial pevnu linku nemam tak tym sposobom si to neoverim.
Neviem teraz ci mam pockat kym sa T-com rozhodne spustit tu oblast kde byvam (co moze trvat skutocne poriadne dlho) alebo sa trapit s wifinou.
Neviem teraz ci mam pockat kym sa T-com rozhodne spustit tu oblast kde byvam (co moze trvat skutocne poriadne dlho) alebo sa trapit s wifinou.
-
hojko
Site Admin
Je to dedina, takze rusenie pri wifi by tam nemalo byt az take velke. Da sa predpokladat, teda je viac ako iste, ze spoj z dediny do MT bude rieseny cez 5GHz pasmo alebo nieco podobne, takze ani tu by nemalo byt velke rusenie. Navyse si myslim, ze z Drazkoviec by mohlo byt vidiet aj na teplarensky komin a teda moznost pripojit sa technologiou Motorola Canopa. Najlepsie by bolo, keby si sa spytal niekoho miestneho ako mu tam wifi funguje.
to Hojko, susedia v okoli vyuzivaju skor mobilny internet len na maily a nejake to male browsovanie.
Vyhlad na teplarensky komin mam ale skor na vrchol. Neviem kde maju provideri nahodenu technologiu?
Skusal som overit dostupnost cez cisla domu susedov a na webe T-comu mi ukazalo ze soused od vedle by mal mat DSL dostupne. Ale dalsi sused ktory je o 3 pozemky dalej uz nie. Tak tomu moc nerozumiem.
Vyhlad na teplarensky komin mam ale skor na vrchol. Neviem kde maju provideri nahodenu technologiu?
Skusal som overit dostupnost cez cisla domu susedov a na webe T-comu mi ukazalo ze soused od vedle by mal mat DSL dostupne. Ale dalsi sused ktory je o 3 pozemky dalej uz nie. Tak tomu moc nerozumiem.
-
hojko
Site Admin
Pozriem ti fotky vecer, mal by som mat na maily foto z komina.
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 0:46 )
Tu je ta foto, je to smerom na Jahodniky/Ladoven fotene, ak sa nemylim. Ale nie je vidiet kde to je fotene, nie je to vidiet ani z inych fotiek. Ale vyzera to tak, ze je to z vysokej plosinky.
DSLko a pokytie moze byt vdaka dslamu, ale moze to byt len o obycajnych kabloch, ze keby prepojili kable, tak je pokrytie aj u teba. Neviem ako to funguje, trebalo by v T-Come povedat, ze o tri domy dalej je pokrytie.
//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2009, 0:46 )
Tu je ta foto, je to smerom na Jahodniky/Ladoven fotene, ak sa nemylim. Ale nie je vidiet kde to je fotene, nie je to vidiet ani z inych fotiek. Ale vyzera to tak, ze je to z vysokej plosinky.
DSLko a pokytie moze byt vdaka dslamu, ale moze to byt len o obycajnych kabloch, ze keby prepojili kable, tak je pokrytie aj u teba. Neviem ako to funguje, trebalo by v T-Come povedat, ze o tri domy dalej je pokrytie.
to Hojko. Dik za fotky myslim, ze by som mal mat vyhlad na komin. Aj vcera som to obzeral z domu. Jedno viem ze na ten komin by som sa stverat nechcel 
Co sa tyka DSL ja som sa snazil poskytnut lokalnym T-com-akom maximum informacii ale ich odozva bola vlazna a mam skor pocit ze povedat nie je pre nich jednoduchsie ako trochu popatrat ci by to islo alebo nie.
Co sa tyka DSL ja som sa snazil poskytnut lokalnym T-com-akom maximum informacii ale ich odozva bola vlazna a mam skor pocit ze povedat nie je pre nich jednoduchsie ako trochu popatrat ci by to islo alebo nie.