Plazmový televízor

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

to RicoRodriguez

Kde som písal, že mám tu telku v obývačke???

Zato že ty máš odkúšané tie telky tak ostatní ich odskúšané nemôžu mať?

Keď som videl toho Samsunga napojeného na analógové vysielanie tak mal lepší obraz ako ten Panasonic (a samozrejme, že teraz nehovorím že to bolo v obchode, ale v domácnosti pri prakticky totožných nastaveniach....)

A samozrejme keď si kúpi domáce kino Samsung to to bude môcť ovládať jedným ovládačom - ale to mu neodporúčam tak ako mu neodporúčam kúpiť Panasonic domáce kino. - ale určíte nejaký zosik a k tomu repráky (ale to je už iná téma)

Aj ten Samsung, alebo kľudne aj LG majú usb - takže tam si môže prezerať foto, púšťať hudbu, alebo aj pozerať filmy - ale na toto všetko je vždy lepší kvalitnú dvd prehrávač.

ps prečo full hd a nie hd - to musí vedieť sám koncový užívateľ - či to využije,alebo nie - pretože ak nemá/neplánuje full hd kameru, hrať playko a nebude na tom pozerať blueray filmy - ale proste pozerá 5 hodín v týždni noviny a potom si pustí markízu a zaspí tak mu to je zbytočné.

PSS: Prečo sa predáva iba toľko koľko sa predáva ten panasonic oproti tomu Samsungu a LG keď o toľko vyniká pred nimi? (samozrejme keď nepočítam Pioneer - lebo to je iná cenová kategória)

To je všetko z mojej strany k tejto téme, pretože na tomto fóre vidia ľudia iba to, že keď plazmu tak Panasonic a keď sa ich spýtaš prečo - tak ti povedia lebo je to Panasonic, alebo lebo on má NEO pdp plazmu............
Dajjdo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dajjdo »

Nebudem sa tu znova rozpisovať, ale brat má SAMSUNG, ja mám PANASONIC (ten čo bol hore ES - FullHD) a na DigiTV mám omnoho lepšie pozeraníčko ako brat na SAMSUNGU a to sme si obidvaja nastavovali sami TV. Ta čierna na mojom PANASONICu je o 300% čiernejšia ako na SAMSUNGU. Obidvaja máme 34"

Veď kukni KupaTV.... (téma) a popozeraj sa po mojich príspevkoch čo a ako tam všetci reagovali.
Nexus1903
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Nexus1903 »

Ešte jedna otázka:
Od UPC mám tú bedňu a tej by som sa chcel zbaviť, aby som ju nemusel používať. To vôbec ide? A ešte dačo:
čo to je DVB-T/C
Ďakujem!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nexus1903: UPC pravdepodobne dava svjo signal len s ich zariadeniami, ked sa obranuju tym, ze ide o certifikovane zariadenia, ktore su vsak parovane. Takze sa toho nezbavis. DVB-T je terestrialny digitalny signal, cize signal sireny z vysielacou a prijem je mozny na antenu, DVB-C je digitalny cez kablovu televiziu a DVB-S je digitalny cez satelit. Vsetko su ale odlisne technologie, frekvencie atd...
Napísať odpoveď