Zvuk pri filmoch
Zvuk pri filmoch
Dobrý deň.Mám problém zo zvukom.Proste pustím v dvd prehrávači film ktorý je v dvd kvalite zo zvukom 5.1 a ked sa v tom filme niekto rozprava musim dať hlasno TV aby som počul čo hovoria a ked je tam niaky efekt zrazu pomaly ohluchnem.Nedá sa s tým niečo urobiť niako ndstaviť prehrávač???????Mám LCD TV tak nwm pomoc pls
-
lekoklatik
VIP
-
vladenko007
VIP
A čo mám teda urobiť aby ten zvuk bol taky primeraný napr:D díval som film Walkýra a mal som tv na 35 maximum zvuku je 50 a to ked sa v tom filme rozprávali som počul dobre ale ked tam preletelo lietadlo alebo sa rozbil pohar alebo strelba sak ja som ohluchol skoro kks jak keby to u nas v obyvačka strielali no bolo to nenormalne hlasno

-
lekoklatik
VIP
Už mi to ide ako som chcel nemal som na TV som zapol čistotu zvuku a auto upravovanie zvuku a ide to super presne tak ako som chcel dík všetkym za príspevkyMinoslav napísal:mato, to bude urcite schemou, bud vo filme ze to mas nastavene 5.1 alebo na televizori .. viem uplne ale co myslis,.. preto to mas tak nahlas, lebo tie zvuku nemaju ist vsetky z jedneho vystupu.. totiz preto mas 5.1 schemu aby si sa citil ze tam naozaj si .. preto bola ta strelba taka mrtna..
-
vladenko007
VIP
Tak teraz som ta vobec nepochopil. Preco tu pleties GOMplayer ked chlapec ma problem zo zvukom ked pusta film v DVD prehravaci.merlyn napísal:Neviem na co sem VY "odbornici" (hlavne podaktori) pisete, ked mu ho*no poradite. Chlape pouzi GOMplayer, ktory by mal hlasy zosilit.
A okrem toho uz to ma vyriešené.
Clean UP
Hocktorý strihovy program kde ked načitas video ti zobrazi stopu videa aj zvuku. A ked nezobrazi tak tam budes mat na vyber ulozit len zvuk.
srry neviem preco som si myslel ze sa jedna o problem na pc, ale hned prve odpovede ma tak vytocili, ze som si ani nevsimol ze pri konci je to vyriesene 
Clean Up - doplnim vladenka, skus napriklad virtualdubmod pre extrahovanie zvukovej stopy a mp3directcut na vystrihnutie pasazi z mp3 (alebo v akom formate si ju ulozis).
Clean Up - doplnim vladenka, skus napriklad virtualdubmod pre extrahovanie zvukovej stopy a mp3directcut na vystrihnutie pasazi z mp3 (alebo v akom formate si ju ulozis).
-
lekoklatik
VIP