No neomieľaj tu tie rečičky o Markíze dokola a neboj sa uviesť zdroj, radi si to tu ľudia prečítajú, aby vedeli aká strašná hrozba nám hrozí, aby sa mohli nakúpiť zásoby do atómového krytu.tehla napísal:Nemam to ani zo SME židia ani z markizackej sekty, tym padom pre teba asi budu nedôveryhodne, tie rôzne vyroky su zname desaťročia, omieľane dookola a židia ich nikdy nepopreli, dokonca maju tendencie sa chvaliť svojou „mocou“ takže asi tak.
Ešte k tej anarchii-je smiešna, nezaklada sa na ničom inom, len na proteste proti všetkemu a ako alternativu neponuka dokopy nič, len nejake nerealne bludy. Poznam par prislušnikov z tohto „tabora“ a ich životny štyl a rozmyšľanie sa určite neda nazvať prinosom. Alkohol a drogy (aj tvrde) tam nie su žiadne tabu a mnoho z nich veľmi zle skončilo, takže skôr na tento problem by som v tej vašej skupine upozorňoval...Ty sa snažiš tvariť, že si proti tomuto systemu, ale v konečnom dôsledku ho podporuješ ....
Smiešny si akurát ty, hovoríš o veciach o ktorých vieš dokopy prd, taký kali aspoň dokázal diskutovať na úrovni.Ešte k tej anarchii-je smiešna, nezaklada sa na ničom inom, len na proteste proti všetkemu a ako alternativu neponuka dokopy nič, len nejake nerealne bludy. Poznam par prislušnikov z tohto „tabora“ a ich životny štyl a rozmyšľanie sa určite neda nazvať prinosom. Alkohol a drogy (aj tvrde) tam nie su žiadne tabu a mnoho z nich veľmi zle skončilo, takže skôr na tento problem by som v tej vašej skupine upozorňoval...Ty sa snažiš tvariť, že si proti tomuto systemu, ale v konečnom dôsledku ho podporuješ ....
Chcel by som vidieť tých tvojich príslušníkov tábora, asi mali nejaké kartičky s nápíisom : anarchisti.
Alkohol a drogy, no večná téma, áno, sme feťáci, všetci, ja som si pred chvíľou dal herák do kábla.
Ja som úplne prosystémový človek a to len preto, lebo nežeriem propagandistické kecy z ODPORu a rádoby alternatívne názory z PROPu a beo.
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 23:49 )
IvanSk :
V akom archíve a aký váš človek ?Hlúposť, tá tabuľa sa nachádza v archíve. Náš človek sa ju už roky pokúša odtiaľ vyhrabať no neúspešne, veríme že sa mu to čo najskôr podarí.
Držím palce.
Každý európsky národ ?po vypuknutí povstania. Faktom je, že Jozef Tiso videl v Hitlerovi jediného garanta slovenskej štátnosti.
V tej dobe videl v Hitlerovi garanta štátnosti každý európsky národ, teda neviem o čom autor tliacha. Vyznamenanie Nemcov v Bystrici sa udialo iba kôli tomu aby Nemci nezbombardovali 3 Slovenské mestá tzv. "ohniská vzbury". Tiso sa k tomuto tiež vyjadril, a síce že ďakuje Bohu za tých pár plieškov, lebo vďaka nim mohol zachrániť stovky životov.
A čo vyhlásenie vernosti tretej ríši ? To je normálne ? Však ty chce, aby sme boli suverénny štát.
Holt, hlava štátu nesie najväčšiu zodpovednosť, to je úplne logické.Kto bol v tej protihitlerovskej koalícii? Beneš? Už vieme odkiaľ vietor fúka.
Čo sa týka súdenia, súdený bol radikál Mach a odsúený bol len na 30 rokov žalára pričom on pristupoval oveľa tvrdšie k židovskej problematike ako Tiso a priamo s Tukom sa podieĺal na riešení židovskej otázky, obžalobca Tisa Dr. Rašľa jasne v knihe uvádza, že židia by skôr pardonovali udelenie milosti Tisovi ako Machovi. Z toho je vidieť jasný postoj židovskej komunity.
Takisto by odvisol prvý Hitler, takisto odvisol Mussolini a nikoho by nezaujímalo, či naozaj stáli presne oni za tými zverstvami, čo sa napáchali.
Čerpal som zo Poprosím relevantný zdroj.Poprosím relevantný zdroj.
Nakoľko to je pre teba relevantné, neviem.
Však tak sa tomu hovorilo.Slovensko vyvážalo svojich židov do Poľska na práce!
Deportácie sa zastavili až po tlakoch z Vatikána a celkovo boli nepopulárne aj medzi obyvateľstvom., takže boli rôzne tlaky.
A čo keď ich nevymenúva ? To sa nejako vzájomne vyvracia, že neboli ?Autor píše niečo o tom že Dr. Tiso je zodpovedný za protižidovské zákony do októbra 1939 ale žiadne protižidovské zákony nevymenuváva, nieje toto náhodou zavádzanie a propaganda?
V decembri 1940 žilo na Slovensku 89 000 Židov. Do do septembra 1944, bolo vyvezených 58 000 ľudí. Prežilo ich asi 800. Ostatní zahynuli v koncentračných táboroch po celej Európe. Ďalších 12 000 Židov potom vysťahovali Nemci s gardistami po obsadení Slovenska v septembri 1944. Popravili 1 200 ľudí. Celkovo prežilo 10 000 slovenských Židov, a to vďaka obyčajnýmh Slovákom, ktorí ich ukrývajúc, riskovali vlastnú likvidáciu.Toľko lží v jednom článku sa snáď nedá ani vystáť. Autor narába s dojmami a "triezvymi odhadmi". Triezvy odhad je že 57 000 deportovaných židov je odhad Kamenca. Teda to nieje presný údaj. Aj keby bolo deportovaných 57 000 židov podľa sčítania z roku 1941 na Slovensku bolo 87 000 židov teda pravda je taká že 30 000 židov skutočne ostávalo v krajine chránených výnimkami.
V decembri 1940 žilo na Slovensku 89 000 Židov. Do do septembra 1944, bolo vyvezených 58 000 ľudí. Prežilo ich asi 800. Ostatní zahynuli v koncentračných táboroch po celej Európe. Ďalších 12 000 Židov potom vysťahovali Nemci s gardistami po obsadení Slovenska v septembri 1944. Popravili 1 200 ľudí. Celkovo prežilo 10 000 slovenských Židov, a to vďaka obyčajnýmh Slovákom, ktorí ich ukrývajúc, riskovali vlastnú likvidáciu.
Kde sú tu chyby a polopravdy ? Všetko sedí.
Skôr tých 35 000 je fantasmagorických, veď to je obrovský počet, to by si ako mohol dovoliť Tiso ? To si nikto nevšimol ? Nikomu to nevadilo ?
Ale naopak, tých 577 výnimiek za peniaze a korupciu je reálnejších...
Pár výrokov, ktoré hovoria samé za seba :
Strýček Dolf :
Kód: Vybrať všetko
Židov musíme vyhubiť, pretože poťahujú drôtikmi, inak nám nič nepomôže! Je zaujímavé, ako nám ten katolícky farárik Tiso posiela Židov!Kód: Vybrať všetko
Neviem, či sa ich podarí zastaviť… šialencov. Šialenci sú dvaja: Tuka, ktorý jedná, a Tiso… kňaz, ktorý tomu necháva voľný priebeh. (arcibiskup Domenico Tardini, 25. marec 1942 v komentári k príkazu Svätej stolice intervenovať proti deportáciám, ktorý bol určený Burziovi, vatikánskému chargé d’affaires na Slovensku)//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2009, 0:08 )
Aryan angel :
Je to tak, to nezaprieš, sťahovanie národov bolo, je a bude.Zeby dalsi do partie, ktora na vsetko negativne co sa z narodneho alebo rasoveho hladiska deje, reaguje tym ze je to vlastne 'prirodzene' alebo nanajvys ide len o nejake 'statisticke pravdy'? Stahovanie narodov? A kam sa stahuju biele narody? Presne tam kde sa odstahuju aj tvoje anarchisticke fantazie po nastupe dominantnejsej napr. islamskej kultury.. do zahuby.
Aj bieli sa sťahovali, ale teraz asi máme útlm.
Tu to máte, tie vaše kecy o tom, ako keď je národ silný, že môže expandovať na úkor druhých, ak je to pre jeho dobro ( kali niečo takéto písal ).
Každopádne, stačí pozrieť do dejín a sťahovanie národov a rôznych etník je úplne bežná vec, koniec koncov aj Slovania sem prišli.
Lenže oni sa obmedzia LEN na ten cigánsky problém, kde sú zaručené body, okrem toho nerobia nič, okrem pár demonštrácii, kde sa nechajú zbiť, večný martýr Kotleba zakričí naschvál na stráž, aby sa potom mohlo nariekať na internete + nejaký ten výstup na Kriváň so slovenskou vlajkou.Zaujimave ze to robia len oni, nemalo by to byt cielom vsetkych stran a politikov, 'zabodovat u ludi'?
Nech ho zverejnia.To ze si ho nepocul neznamena ze neexistuje, ale hlavne ze ty a anarcho-sudruhovia to 'racionalne' riesenie uz davno mate, pockat vlastne nemate...
Nie, to je pravda. Vyvráť mi to.Nie to je tvoja vidina nacionalizmu pokrivena anarchistickou 'naukou'.
bla bla bla...Trosku viac vymyvania mozgu..
Nemám nato, aby som priznal, že antifašistickí primitívi napádajú náckovských primitívov, zatiaľ čo náckovskí primitívi napádajú antifašistov, pankáčov, cigánov, černochov, Židov, ázijcov či iných prisťahovalcov, dredatých či dlhovlasých, feťákov a keď nie je čo robiť, tak aj normálnych ľudí.Nemas ani na to aby si priznal ze 'antifasisticki' a 'nackovski' primitivi su v zasade to iste a tak je to aj s 'cielenostou' ich utokov.
Vidíš ten rozdiel ?
Inak tie tvoje výpady na mňa v každej časti tvojho príspevku skrz moje "vierovyznanie" sú dosť úbohé a svedčia o tom, že tvoja studnica argumentov sa vyčerpáva.
Už sa odtiaľto prac do témy sionizmus, tam sa ti povedie lepšie.
Tuna súdruh IvanSk vie diskutovať slušne a na úrovni, aj keď sú naše názory značne protichodné.