Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

tehla napísal:Nemam to ani zo SME židia ani z markizackej sekty, tym padom pre teba asi budu nedôveryhodne, tie rôzne vyroky su zname desaťročia, omieľane dookola a židia ich nikdy nepopreli, dokonca maju tendencie sa chvaliť svojou „mocou“ takže asi tak.

Ešte k tej anarchii-je smiešna, nezaklada sa na ničom inom, len na proteste proti všetkemu a ako alternativu neponuka dokopy nič, len nejake nerealne bludy. Poznam par prislušnikov z tohto „tabora“ a ich životny štyl a rozmyšľanie sa určite neda nazvať prinosom. Alkohol a drogy (aj tvrde) tam nie su žiadne tabu a mnoho z nich veľmi zle skončilo, takže skôr na tento problem by som v tej vašej skupine upozorňoval...Ty sa snažiš tvariť, že si proti tomuto systemu, ale v konečnom dôsledku ho podporuješ ....
No neomieľaj tu tie rečičky o Markíze dokola a neboj sa uviesť zdroj, radi si to tu ľudia prečítajú, aby vedeli aká strašná hrozba nám hrozí, aby sa mohli nakúpiť zásoby do atómového krytu.
Ešte k tej anarchii-je smiešna, nezaklada sa na ničom inom, len na proteste proti všetkemu a ako alternativu neponuka dokopy nič, len nejake nerealne bludy. Poznam par prislušnikov z tohto „tabora“ a ich životny štyl a rozmyšľanie sa určite neda nazvať prinosom. Alkohol a drogy (aj tvrde) tam nie su žiadne tabu a mnoho z nich veľmi zle skončilo, takže skôr na tento problem by som v tej vašej skupine upozorňoval...Ty sa snažiš tvariť, že si proti tomuto systemu, ale v konečnom dôsledku ho podporuješ ....
Smiešny si akurát ty, hovoríš o veciach o ktorých vieš dokopy prd, taký kali aspoň dokázal diskutovať na úrovni.
Chcel by som vidieť tých tvojich príslušníkov tábora, asi mali nejaké kartičky s nápíisom : anarchisti.
Alkohol a drogy, no večná téma, áno, sme feťáci, všetci, ja som si pred chvíľou dal herák do kábla.
:roll:
Ja som úplne prosystémový človek a to len preto, lebo nežeriem propagandistické kecy z ODPORu a rádoby alternatívne názory z PROPu a beo. :roll:

//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 23:49 )

IvanSk :
Hlúposť, tá tabuľa sa nachádza v archíve. Náš človek sa ju už roky pokúša odtiaľ vyhrabať no neúspešne, veríme že sa mu to čo najskôr podarí.
V akom archíve a aký váš človek ? :D
Držím palce.
po vypuknutí povstania. Faktom je, že Jozef Tiso videl v Hitlerovi jediného garanta slovenskej štátnosti.
V tej dobe videl v Hitlerovi garanta štátnosti každý európsky národ, teda neviem o čom autor tliacha. Vyznamenanie Nemcov v Bystrici sa udialo iba kôli tomu aby Nemci nezbombardovali 3 Slovenské mestá tzv. "ohniská vzbury". Tiso sa k tomuto tiež vyjadril, a síce že ďakuje Bohu za tých pár plieškov, lebo vďaka nim mohol zachrániť stovky životov.
Každý európsky národ ?
A čo vyhlásenie vernosti tretej ríši ? To je normálne ? Však ty chce, aby sme boli suverénny štát.
Kto bol v tej protihitlerovskej koalícii? Beneš? Už vieme odkiaľ vietor fúka.

Čo sa týka súdenia, súdený bol radikál Mach a odsúený bol len na 30 rokov žalára pričom on pristupoval oveľa tvrdšie k židovskej problematike ako Tiso a priamo s Tukom sa podieĺal na riešení židovskej otázky, obžalobca Tisa Dr. Rašľa jasne v knihe uvádza, že židia by skôr pardonovali udelenie milosti Tisovi ako Machovi. Z toho je vidieť jasný postoj židovskej komunity.
Holt, hlava štátu nesie najväčšiu zodpovednosť, to je úplne logické.
Takisto by odvisol prvý Hitler, takisto odvisol Mussolini a nikoho by nezaujímalo, či naozaj stáli presne oni za tými zverstvami, čo sa napáchali.

Poprosím relevantný zdroj.
Čerpal som zo Poprosím relevantný zdroj.
Nakoľko to je pre teba relevantné, neviem.
Slovensko vyvážalo svojich židov do Poľska na práce!
Však tak sa tomu hovorilo.
Deportácie sa zastavili až po tlakoch z Vatikána a celkovo boli nepopulárne aj medzi obyvateľstvom., takže boli rôzne tlaky.
Autor píše niečo o tom že Dr. Tiso je zodpovedný za protižidovské zákony do októbra 1939 ale žiadne protižidovské zákony nevymenuváva, nieje toto náhodou zavádzanie a propaganda?
A čo keď ich nevymenúva ? To sa nejako vzájomne vyvracia, že neboli ?
Toľko lží v jednom článku sa snáď nedá ani vystáť. Autor narába s dojmami a "triezvymi odhadmi". Triezvy odhad je že 57 000 deportovaných židov je odhad Kamenca. Teda to nieje presný údaj. Aj keby bolo deportovaných 57 000 židov podľa sčítania z roku 1941 na Slovensku bolo 87 000 židov teda pravda je taká že 30 000 židov skutočne ostávalo v krajine chránených výnimkami.
V decembri 1940 žilo na Slovensku 89 000 Židov. Do do septembra 1944, bolo vyvezených 58 000 ľudí. Prežilo ich asi 800. Ostatní zahynuli v koncentračných táboroch po celej Európe. Ďalších 12 000 Židov potom vysťahovali Nemci s gardistami po obsadení Slovenska v septembri 1944. Popravili 1 200 ľudí. Celkovo prežilo 10 000 slovenských Židov, a to vďaka obyčajnýmh Slovákom, ktorí ich ukrývajúc, riskovali vlastnú likvidáciu.

V decembri 1940 žilo na Slovensku 89 000 Židov. Do do septembra 1944, bolo vyvezených 58 000 ľudí. Prežilo ich asi 800. Ostatní zahynuli v koncentračných táboroch po celej Európe. Ďalších 12 000 Židov potom vysťahovali Nemci s gardistami po obsadení Slovenska v septembri 1944. Popravili 1 200 ľudí. Celkovo prežilo 10 000 slovenských Židov, a to vďaka obyčajnýmh Slovákom, ktorí ich ukrývajúc, riskovali vlastnú likvidáciu.

Kde sú tu chyby a polopravdy ? Všetko sedí.

Skôr tých 35 000 je fantasmagorických, veď to je obrovský počet, to by si ako mohol dovoliť Tiso ? To si nikto nevšimol ? Nikomu to nevadilo ?
Ale naopak, tých 577 výnimiek za peniaze a korupciu je reálnejších...

Pár výrokov, ktoré hovoria samé za seba :

Strýček Dolf :

Kód: Vybrať všetko

Židov musíme vyhubiť, pretože poťahujú drôtikmi, inak nám nič nepomôže! Je zaujímavé, ako nám ten katolícky farárik Tiso posiela Židov!

Kód: Vybrať všetko

Neviem, či sa ich podarí zastaviť… šialencov. Šialenci sú dvaja: Tuka, ktorý jedná, a Tiso… kňaz, ktorý tomu necháva voľný priebeh. (arcibiskup Domenico Tardini, 25. marec 1942 v komentári k príkazu Svätej stolice intervenovať proti deportáciám, ktorý bol určený Burziovi, vatikánskému chargé d’affaires na Slovensku)

//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2009, 0:08 )
Aryan angel :
Zeby dalsi do partie, ktora na vsetko negativne co sa z narodneho alebo rasoveho hladiska deje, reaguje tym ze je to vlastne 'prirodzene' alebo nanajvys ide len o nejake 'statisticke pravdy'? Stahovanie narodov? A kam sa stahuju biele narody? Presne tam kde sa odstahuju aj tvoje anarchisticke fantazie po nastupe dominantnejsej napr. islamskej kultury.. do zahuby.
Je to tak, to nezaprieš, sťahovanie národov bolo, je a bude.
Aj bieli sa sťahovali, ale teraz asi máme útlm.
Tu to máte, tie vaše kecy o tom, ako keď je národ silný, že môže expandovať na úkor druhých, ak je to pre jeho dobro ( kali niečo takéto písal ).
Každopádne, stačí pozrieť do dejín a sťahovanie národov a rôznych etník je úplne bežná vec, koniec koncov aj Slovania sem prišli.
Zaujimave ze to robia len oni, nemalo by to byt cielom vsetkych stran a politikov, 'zabodovat u ludi'?
Lenže oni sa obmedzia LEN na ten cigánsky problém, kde sú zaručené body, okrem toho nerobia nič, okrem pár demonštrácii, kde sa nechajú zbiť, večný martýr Kotleba zakričí naschvál na stráž, aby sa potom mohlo nariekať na internete + nejaký ten výstup na Kriváň so slovenskou vlajkou.
To ze si ho nepocul neznamena ze neexistuje, ale hlavne ze ty a anarcho-sudruhovia to 'racionalne' riesenie uz davno mate, pockat vlastne nemate...
Nech ho zverejnia.
Nie to je tvoja vidina nacionalizmu pokrivena anarchistickou 'naukou'.
Nie, to je pravda. Vyvráť mi to.
Trosku viac vymyvania mozgu..
bla bla bla... :roll:
Nemas ani na to aby si priznal ze 'antifasisticki' a 'nackovski' primitivi su v zasade to iste a tak je to aj s 'cielenostou' ich utokov.
Nemám nato, aby som priznal, že antifašistickí primitívi napádajú náckovských primitívov, zatiaľ čo náckovskí primitívi napádajú antifašistov, pankáčov, cigánov, černochov, Židov, ázijcov či iných prisťahovalcov, dredatých či dlhovlasých, feťákov a keď nie je čo robiť, tak aj normálnych ľudí.
Vidíš ten rozdiel ?

Inak tie tvoje výpady na mňa v každej časti tvojho príspevku skrz moje "vierovyznanie" sú dosť úbohé a svedčia o tom, že tvoja studnica argumentov sa vyčerpáva.
Už sa odtiaľto prac do témy sionizmus, tam sa ti povedie lepšie.
Tuna súdruh IvanSk vie diskutovať slušne a na úrovni, aj keď sú naše názory značne protichodné.
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ja len tolko: Nech zije Kotleba! U mna ma pravdu a bude ju mat stale.... :wink:
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Hughito nie je potrebne sa rozdrapovať kto ma isť do akej temy, nemysliš?

Daj si do googlu napr. Israeli Professor - We Could Destroy All European Capitals a vyhodi ti milion webow z celeho sveta, kde je uverejneny napr. tento vyrok.

Ak kotleba ma isť do basy za to, že kriči na straž, potom ty by si mal tiež sedieť v base za to, že si Ivana nazval sudruh :lol:
A ako ty anarchista môžeš podporovať taketo tvrde štatne zasahy do slobody človeka a jeho vyjadrovania a mlatenie občanov, len preto, že považuješ za zle, že ide o nacionalistov, ktori sa zastali svojich ľudi, ktorych sa nikto iny nezastava?

Inak tych anarchistov som osobne poznal, nepotrebovali žiadne kartičky, ale zato v ruke držali poväčšinou inu identifikaciu-flašu „čuča“, pre tych, ktory nevedia, čo to je, ide o druh stolového vína chateau le du papp z ovocnych sadov slovenského kraja z mimoriadne výrazným buketom :veget:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

tehla napísal:... v ruke držali poväčšinou inu identifikaciu-flašu „čuča“, pre tych, ktory nevedia, čo to je, ide o druh stolového vína chateau le du papp z ovocnych sadov slovenského kraja z mimoriadne výrazným buketom.
ale no tak, nenavazaj sa do neho za to cuco :D . chlapci proste naviac nemaju. ja cuco pamatam z doby ZVS, za 5 SKK za flasu. dnes za ten humac pytaju pomaly 1 "Kčs".
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:Smiešny si akurát ty, hovoríš o veciach o ktorých vieš dokopy prd, taký kali aspoň dokázal diskutovať na úrovni.
Ty si myslis, ze kazdy bude do nekonecna nejak serioznejsie rozoberat tu tvoju anarchiu, ked z diskusii uz davno vyplynulo aky je to neuskutocnitelny nezmysel, co si nakoniec ani sam nepoprel, utopia ze?
Ja som úplne prosystémový človek a to len preto, lebo nežeriem propagandistické kecy z ODPORu a rádoby alternatívne názory z PROPu a beo.
No hlavne preto, ze ty a tvoj vysneny system sa nema sancu nikdy masovejsie presadit, nie to este udrzat a sucasne stojis na strane dnesneho systemu proti tomu co predstavuje nacionalne hnutie.
Je to tak, to nezaprieš, sťahovanie národov bolo, je a bude.
Ano, v 21. storoci prebieha 'stahovanie narodov'. Neexistuju suverenne staty, hranice, nic.. Ty si vazne magor. Ale aspon si znova mozes povedat ze mi 'dosli' argumenty, pretoze na tie tvoje bludy sa neda miestami ani reagovat vazne.
Aj bieli sa sťahovali, ale teraz asi máme útlm.
Aha tak je to, vdaka za vysvetlenie, hned mi je to jasne.
Tu to máte, tie vaše kecy o tom, ako keď je národ silný, že môže expandovať na úkor druhých, ak je to pre jeho dobro ( kali niečo takéto písal ).
To ze si tu sam na palube anarchistickej papierovej lodi neznamena, ze vsetci ostatni zdielaju uplne totozne nazory. Chces tym povedat ze 'ine narody' teraz len expanduju na nas ukor a ako spravnemu zastancovi len jedneho 'rodu homo sapiens sapiens' ti to ani tak neprekaza? Aj to je posun..
Každopádne, stačí pozrieť do dejín a sťahovanie národov a rôznych etník je úplne bežná vec, koniec koncov aj Slovania sem prišli.
A co z toho vyplyva? Velke nic. Obdobie ked sa este ani nezacali formovat narody a celkova populacia Europy bola par desiatok milionov ludi, zvacsa spolocneho indo-europskeho povodu, ides porovnavat s dnesnym svetom. Bezna vec boli aj nasilne konflikty medzi roznymi kmenmi, predstav si, este pred vznikom niecoho ako nacionalizmus.
Lenže oni sa obmedzia LEN na ten cigánsky problém, kde sú zaručené body, okrem toho nerobia nič, okrem pár demonštrácii, kde sa nechajú zbiť, večný martýr Kotleba zakričí naschvál na stráž, aby sa potom mohlo nariekať na internete + nejaký ten výstup na Kriváň so slovenskou vlajkou.
A co teraz? Nepredpokladam ze ti prekaza 'nedostatocna aktivita' SP v inych otazkach.. len ta trapi ze 'nazorovy oponent' takto ziskava popularitu medzi obycajnymi ludmi a chudaci anarchisti stale nic .)
Nech ho zverejnia.
Zrusenie SP-NS systemom vypracovaniu nejakeho podrobnejsieho riesenia problemu asi nepomohlo.. Urcite si velmi protestoval.. Uz davno si si mohol precitat strucne programove body http://www.pospolitost.org/doc/program.htm, vylozit si ich mozes ako chces.
Nie, to je pravda. Vyvráť mi to.
hughito napísal:A ohľadne tej tvojej minulosti, áno, začali prekvitať, dokiaľ sa VOJNA vyhrávala, to je tá tvoja svetlá vidina nacionalizmus.
To len aby bolo jasne ake vyplody tu podkladas na 'vyvratenie'. Nacionalizmus (alebo skor jeho hodnoty) = VOJNA, do ktorej vzdy vyusti, v inom obodobi nepriniesol nic pozitivne, tak je to?
Vidíš ten rozdiel ?
Vidim, antifasisticki bojovnici za ludske prava nikdy nenapadli nikoho len kvoli vyzoru, napriklad kratkym vlasom.. :lol: Ach..
Inak tie tvoje výpady na mňa v každej časti tvojho príspevku skrz moje "vierovyznanie" sú dosť úbohé a svedčia o tom, že tvoja studnica argumentov sa vyčerpáva.
Vtipne, skoda ze nie je na co argumentovat. Priznavam ale ze moje reagovanie na nezmysly je trochu odlisne od ostatnych diskutujucich.
Už sa odtiaľto prac do témy sionizmus, tam sa ti povedie lepšie.
No neviem, urcite by si ma dostal osvedcenou taktikou a zmietol argumentami ako ze si z nicoho o tom 'nikdy nepocul' a ten zbytok musi byt uz z 'davno vyvratenych zdrojov'.

Mozno by si ale mohol vysvetlit preco nemecka antifa podporuje v tomto konflikte Izrael, zeby nejake vnutorne rozpory? :)
hughito
Redeemer
Redeemer

tehla :
Daj si do googlu napr. Israeli Professor - We Could Destroy All European Capitals a vyhodi ti milion webow z celeho sveta, kde je uverejneny napr. tento vyrok.
A na Slovensku sa o tom píše kde ?

A ako ty anarchista môžeš podporovať taketo tvrde štatne zasahy do slobody človeka a jeho vyjadrovania a mlatenie občanov, len preto, že považuješ za zle, že ide o nacionalistov, ktori sa zastali svojich ľudi, ktorych sa nikto iny nezastava? [/quoteJa štátne represálie vôbec nepodporujem, ani voči SP. Lebo : dnes oni, zajtra my.
Takých "anarchistov" poznám aj ja a čo teraz ? Keď si na seba niekto našije nášivku s áčkom v kruhu, ešte to neznamená, že o tom niečo je.
To isté je s antifašistami. Vy za antifu pokladáte každého pankáča s nejakou antifašistickou nášivkou.

aryan angel :
:lol: ...
Utópia v dnešnom svete. To ešte neznamená, že utópia do budúcna.
Cela civilizácia sa vyvíja a napreduje na najprv utopistických predstavách.
Nikto nemôže tvrdiť, že to či ono nie je možné.
Opäť sa tu len sybilicky opakuješ, už všetci vieme, čo si predpovedal, stačilo.
Takže preto, lebo nie som na "vašej" strane som prosystémový človek ? :roll:
Myslel som to tak, že v dnešnom globálnom svete sa ľudia proste sťahujú či premiestňujú pod určitými vplyvmi.
Plno Slovákov je v zahraničí ( a to platí pre všetky národy ), Írov je dokonca v USA viac ako doma v Írsku.
Nemal som na mysli nejaké kompletné sťahovanie celých národov, ako tomu bolo v minulosti.
A myslím, že v prípade "islamizácie" ide o tento prípad.
Ja som poukazoval na to vašu teóriu, že národ môže zvyšovať svoj blahobyt aj na úkor iného národa, ak je silnejší. Nejak takto to napísal kali, s tým, že prečo si nezobrať nerastné suroviny, ktoré potrebujeme a vo vedľajšej krajine ich majú kopy a my sme silnejší a máme nato, si ich vziať.
Inak určite aj toto majú na svedomí Židia, len potom nechápem, čo budú robiť, keď celý svet bude islamský. Čo sa potom stane ? Jáj, oni potom odpália tie UŽ namierené a prichystané jadrové zbrane a všetkých zrovnajú zo zemou a sami budú pánmi na Zemi. :roll:

No a čo vyplýva z toho, že sa sem derú moslimovia ? Veľké nič ?
To máš pravdu, trápi ma to, že získavajú popularitu medzi obyčajnými ľuďmi, čo pokladám za veľmi nebezpečné, ale určite ma to netrápi v spojitosti s tým, čo si napísal v poslednej časti príspevku.

Čítal som to ale o riešení cigánskeho problému som sa nedočítal nič.
Určite nie vždy, ale určite často.
Pozitívny je potom ten krátkodobý hospodársky a mocenský rast, ktorý časom padne. Koľko bolo veľkých národov, ktoré expandovali a zaberali ostatných a čo z toho ? Všetko nakoniec padlo ( výnimka potvrdzuje pravidlo ), rast vystriedala záhuba.
Alexander Veľký, Mongoli, Byzantská ríša, Rímska ríša, Napoleonovo Francúzsko, Hitler....
O tých ľuďoch sa vie, majú určité oblečenie, holá hlava je čerešnička na torte.
Dokáž, že antifašisti niekedy napadli úplne nevinného človeka, neutrála, čo sa prechádzal po ulici a mal holú hlavu.
Tie tvoje narážky a neustále odkazovanie na anarchizmus sú prejavom slabej argumentačnej schopnosti, ja sa takého niečoho úplne zdržiavam.
Vôbec na teba neútočím skrz tvoj názor.
Ja som ti to len odporúčil, tam sa určite cítiš ako geroj, nikto ti neodporuje, kľudne si tam kopíruj články o ZOGu.

Ja neviem o tom, že ANTIFA je nejaká centralizovaná organizácia, súdruhovia z Nemecka čo robili daný protest to tak cítili, je to ich názor.
Napr. v českej scéne, či už antifa alebo anarchistickej, sú otvorené propalestínske názory, takže tak.
Nikto nemá na antifu monopol. :wink:
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Dovolím si reagovať na toto:
hughito napísal: Utópia v dnešnom svete. To ešte neznamená, že utópia do budúcna.
Cela civilizácia sa vyvíja a napreduje na najprv utopistických predstavách.
Nikto nemôže tvrdiť, že to či ono nie je možné.
Ľudstvo na takúto formu vlády nebude nikdy pripravené. Vždy by to teoreticky mohlo fungovať v malej skupinke možno do 100 ľudí (možno aj to preháňam), ale v štáte alebo nebodaj na celom svete nie. Potrebuje nejakého vodcu, niekoho na čele, či už aby ten udržiaval vo svojom "stáde" poriadok, alebo ho viedol... Aj to sú dôvody, prečo som anarchiu zavrhol, a ver mi - aj ty ju raz zavrhneš :wink: . Takže je to utópia aj do ďalekej budúcnosti, lebo na niečo také by evolúcia musela začať odznova.
tehla

Hughito:
:lol: ty nedaš pokoj s tym zdrojom, čo? Už som ho uviedol je to dôležite.sk. To, že židia maju jadrove zbrane je zname. Hovorili o tom mnohi štatnici vo svete, napr. americky prezident Carter, židia nie su signatarmi zmluvy o nešireni jadrovych zbrani, odmietli ju podpisať, oficialne sa nevie aky je ich jadrovy arzenal, no je verejnym tajomstvom, že je pomerne rozsiahly, ako sa aj sami vyjadrili vo svojich vyhražkach.

Netvrdim, že ťa zaraďujem do tohto tabora popijačov ovocneho moku, ale ja som sa s inymi anarchistami nestretol, nepoznam nikoho, kto by sa slušne živil, mal rodinu a vyznaval by myšlienky anarchie. Ide prevažne o sebadeštrukčne typy, ktorym v ovinenych alebo zhulenych hlavičkach skrsla myšlienka, ake by to bolo fajn zrušiť štaty, narody, ja neviem čo všetko a žiť len tak nejak „navoľno“ v komunitach a prijali myšlienky anarchie, ktoru napokon vymysleli tiež židia ako jedno z deštrukčnych hnuti pre spoločnosť. Bol by to navrat ku kmeňovym spoločenstvam do staroveku. Ľudia potrebuju organizaciu v ramci naroda a k tomu vo svojom vyvoji smerovali.

Pozri, tiež nie som nadšeny radikalizaciou Europy, ale je to prirodzena reakcia na sučastny stav, bolo jasne, že sa biely Europania jedneho dňa začnu braniť, lebo už to zašlo pridaleko, zabijaju nas tu cigani a černosi, rabuju naše majetky, vymierame na ukor moslimov, Radikalizuju sa biely aj ostatni (viď moslimovia). Všetko ide podľa planu – narody a rasy budu bojovať medzi sebou navzajom, vyvraždi sa väčšina obyvateľstva a sion prevezme konečnu kontrolu-je to chore? Ano, ale to povedz im. Ale som presvedčeny, že väčšina ľudi aj tak nikdy nepochopi a neuveri, čo sa deje a preto sa tento vyvoj už zrejme neda zastaviť. Väčšina ľudstva s nimi spolupracuje-ani o tom nevie....
Ked USA alebo„Medzinarodne organizacie“ ako EU hovoria napr. o narodnej bezpečnosti, ide o ich bezpečnosť a bezpečnosť tohto systemu, ak hovoria o dodržiavani ľudskych prav ide o dodržiavanie ich predstavy o demografickom a populačnom vyvoji (t.j. miešanie ras, homosexualita a ine deštruktivne javy), ak hovoria o extremizme ide o potlačanie akychkoľvek nazorov, ktore su v opozicii. Stači tieto rečičky pekne podať a nikto nevidi, čo sa za tym vlastne skryva...To je najväčšim problemom-ide o absolutnu dokonalosť vo forme kontroly obyvateľstva, kedy aj my sami bez reči prijimame všetko, čo od nas chcu a vôbec nevidime pozadie.

Krija, vidim, že maš vyborny prehľad o cenovych pohyboch čuča :D , snaď nie si jednym z degustatorov :lol:
Prílohy
cuco---liek-na-nespavost.jpg
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

tehla napísal:Krija, vidim, že maš vyborny prehľad o cenovych pohyboch čuča :D , snaď nie si jednym z degustatorov :lol:
uff, uz nie. to bola iba z nudze cnost. zo zoldu 450 SKK sa toho vela navyberat nedalo. k tym cenam: staru si pamatam a dnesnu som uz nastastie iba vygooglil :D
Prílohy
hlavnemestacieleizraela.jpg
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Tehla teba bili bezdomovci ktory stale popijali cuco alebo co kurnik !

Co mas proti antifasistom ? Si myslis ze kazdy jeden je fetak a alkoholik ?
Mozno mam 15 no oproti vela mojim rovesnikom nepijem aj ked chodim casto medzi ludi ktory piju , nefajcim , nefetujem , nepijem tvoje preslavene CUCO a dokazem sa zabavat a zdielat nazory Antify.
Btw sam drtis na cuco no urcite ako vsetci ostatny si v piatok nasracky co ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Ľudstvo na takúto formu vlády nebude nikdy pripravené. Vždy by to teoreticky mohlo fungovať v malej skupinke možno do 100 ľudí (možno aj to preháňam), ale v štáte alebo nebodaj na celom svete nie. Potrebuje nejakého vodcu, niekoho na čele, či už aby ten udržiaval vo svojom "stáde" poriadok, alebo ho viedol... Aj to sú dôvody, prečo som anarchiu zavrhol, a ver mi - aj ty ju raz zavrhneš Wink . Takže je to utópia aj do ďalekej budúcnosti, lebo na niečo také by evolúcia musela začať odznova.
Lenže ona v tých štátoch už fungovala, a nie raz, lenže vždy bola táto forma vlády násilne zvrhnutá.
A anarchistom nejde len o nastolenie konečnej anarchie, ale aj o rôzne postupné kroky, napríklad samosprávy tovární v Argentíne sú parádne a strašne sa mi to páči. Tam platia anarchistické princípy.

tehla :
ty nedaš pokoj s tym zdrojom, čo? Už som ho uviedol je to dôležite.sk. To, že židia maju jadrove zbrane je zname. Hovorili o tom mnohi štatnici vo svete, napr. americky prezident Carter, židia nie su signatarmi zmluvy o nešireni jadrovych zbrani, odmietli ju podpisať, oficialne sa nevie aky je ich jadrovy arzenal, no je verejnym tajomstvom, že je pomerne rozsiahly, ako sa aj sami vyjadrili vo svojich vyhražkach.
Dobre ale čo tým chceš povedať ? Jadrové zbrane majú aj ostatní, taká KĽDR tiež zrovna nešetrí tými vyhrážkami.
A samotné USA či Rusko majú určite oveľa viac jadrových zbraní ako Izrael.
Netvrdim, že ťa zaraďujem do tohto tabora popijačov ovocneho moku, ale ja som sa s inymi anarchistami nestretol, nepoznam nikoho, kto by sa slušne živil, mal rodinu a vyznaval by myšlienky anarchie. Ide prevažne o sebadeštrukčne typy, ktorym v ovinenych alebo zhulenych hlavičkach skrsla myšlienka, ake by to bolo fajn zrušiť štaty, narody, ja neviem čo všetko a žiť len tak nejak „navoľno“ v komunitach a prijali myšlienky anarchie, ktoru napokon vymysleli tiež židia ako jedno z deštrukčnych hnuti pre spoločnosť. Bol by to navrat ku kmeňovym spoločenstvam do staroveku. Ľudia potrebuju organizaciu v ramci naroda a k tomu vo svojom vyvoji smerovali.
Tvoje úvahy sú veľmi povrchné, priam až stupídne, absolútne nič o danej problematike nevieš.
Takéto myšlienky a smery existujú už stovky rokov + ľudia čo sa pod ne podpisujú takisto. Tvoje neustále spájanie anarchistov s nejakým húlením či pitím čuča len dokazuje, odkiaľ berieš svoje informácie.
Ver mi, sú to pofidérne a totálne tendenčné zdroje.

(t.j. miešanie ras, homosexualita a ine deštruktivne javy)
Ešte by som bol rád, ako si prišiel nato, že miešanie rás a homosexualita sú deštrukčné javy.
A čo sa týka toho tvojho obrovského plánu, ako sa my a moslimovia teraz vyvraždíme a Židia budú vládnuť ( nad kým ? ) ....tak k tomu už fakt nie je čo dodať. Snáď len to, že žerieš pekné srač**.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No dal som si tu namahu a precital som si tuto 5 stranovu diskusiu od ktorej som ocakaval nejake posunutie temy ale pre mna to bol dost zabity cas lebo v podstate sa tu zopakovalo vsetko co tu bolo napisane uz v inych temach. napr zbytocne vysvetlovanie zidovskeho vplyvu Hughitovy, ktore tu uz bolo rozoberane asi v troch temach. To iste plati aj pre Tisa.

Jedna vec je ista Hughito nema dostaocne znalosti z celosvetoveho diania a medzinarodnej politiky resp ma ich trochu zkreslene a inu pravdu nemoze prijat lebo je podana zo zdroju prop alebo beo (to ze tie cerpaju z inych zdrojov a su v podstate len zprostredkovatelia ho az tak nezaujima). Kazdoapdne tu stale nic nevyvratil. Osobne by som mu tu mohol dat zoznam zidov v byvalej Bushovej vlade a aj v terajsej Obamovej, ale uz som to tu na fore robil velmi velakrat a nevidim dovod naco by som to robil znova ked to zrejme odignoruje alebo to bude povazovat za vymysel alebo sa mu zdroj nebude pacit atd...

Teraz k niektorym problemom ktore tu neboli dostatocne vysvetlene.
1 Rasa a rasy. Hughito sa odvolaval na jeden druh a to homo sapiens. Lenze tento druh sa da povazovat za rovnaky druh ako napr druhy psovitych seliem, mackovitych seliem, vtakov atd... Aj ked v niektorych pripadoch neni mozne krizenie koli rozdielnym chromozonom tak sa to stale nevylucuje. Pokial viem je mozne zkrizit vlka so sakalom, tigra s bielym tigrom alebo niektore druhy vtakov atd atd. kazdopadne sa tu ale nevyvracia ani nejaka suloz medzi tymtio zvieratami ktore ziju v rovnakom prostredi napr vlk a liska. Co je dolezite a co som tym chcel povedat tie zvierata to nerobia. Nekrizia sa medzi sebou. Clovek by sa z prirodnych zakonov tiez nemal a vacsinou tak ani nerobi. Vid napr v USA su ovela pocetnejsie pary rovnakej rasy ako miesane pary a to je opat to tahanie k blizsiemu druhu.

2. Uz vyzsie spominane vyberanie si blizkeho resp blizsi druh. Mateq tu hovoril o nejakom vyberani na zaklade vlastnej skusenosti a poznania atd... To je v tomto pripade uplne nepodstastne lebo tu ide o vyberanie si spolocnika v nepoznanom prostredi alebo v prostredi kde ide o zivot. Vid napr vaznice kde su cierne gangy a biele gangy (na utot temu odporucam film Felon (zocinec), nadherne to tam je vykreslene). Rovnako ked niekto pride do neznameho prostredia napr slovak do afriky, tak stale sa najprv a spociatku prida skorej ku skupine slovakov ako napr nemcom alebo anglicanom. Mozte si rovno odpovedat na otazku kde by ste si vybrali zivot, v spolocnestve samich cernochov, belochov alebo zmiesanom spolocnestve. Na cely tneto problem si mateq odpovedal aj tak uz sam
mateq napísal:Aby si zachovali tradície a kontakty s domovom? Napríklad preto. Sranda, že podľa tvojej logiky by tieto spolky vlastne nemali vôbec existovať, lebo podľa tvojej logiky by v zahraničí ťažko dostali prácu, a nikto by si o nich ani bicykel neoprel, pretože každý Brit, Američan, Austrálčan či Čech by sa bratríčkoval len zo svojimi, a Slovák ktorý by mu doliezol do vlastného štátu by bol príživník. Tvoja teória o "bližšom kamarátovi len preto že má rovnaký znak v pase" sa ti rúca pred očami Vidíš aká by to bola hlúposť? Prečo teda nebrať niekoho z inej krajiny za rovnako dobrého priateľa, to teda nedokážem pochopiť..
Mozes nam aspon vysvetlit to bratrickovanie sa, preco k nemu vobec dochadza

Dasla vec je tu to stahovanie narodov a hughitov nazor na to ze si vlastne pristahovalci idu nieco vydobyt pretoze ja som v inej teme hovril ze bieli si vydobili ine kolonie a uzemia. Dobre mozme respektovat to ich dobyvanie ale obavam sa ze ak by to ich dobyvanie nebolo podporovane napr takymi ludmi ako je Hughito a podobnym pseudohumanistickymi a anarcho komunistickymi nazormi, tak by nemalo dlheho trvania. V podstate v tom dobyvani sme sa my biely sami odovzdali, takze nepriatela ani netreba hladat v pristahovalcovi ale u toho kto ho sem vola. To jest v prvom rade si vzdy treba vyriesit vnutorne problemy a potom vonkajsie.

Dalsia vec tu bol ten nazor na ten nacionalizmus ktory som tu uz hughiovy vysvetloval ze ho netreba stotoznovat so sovinizmom vidim ze marne. kazdoapdne ty si mi tu uviedol par prikladov ze tomu tak neni:
hughito napísal:Určite nie vždy, ale určite často.
Pozitívny je potom ten krátkodobý hospodársky a mocenský rast, ktorý časom padne. Koľko bolo veľkých národov, ktoré expandovali a zaberali ostatných a čo z toho ? Všetko nakoniec padlo ( výnimka potvrdzuje pravidlo ), rast vystriedala záhuba.
Alexander Veľký, Mongoli, Byzantská ríša, Rímska ríša, Napoleonovo Francúzsko, Hitler....
Alexander velky bol despota a dobyvatel, nie nacionalista.

Mongoli resp zlata horda tu bola cez 2 az 3 strocia az kym ju nevypudil mocnejsi element a to zjednotene Rusko, takze to bola prehra vojenskeho charakteru a nie nejakeho nacionalizmu.

Byzatsnka risa padla po prileve Osmanov teda opat bola napadnuta a rozpad bol vojenskeho charakteru.

Rimska risa bola rozpadnuta po prileve pristahovalcov.

Napoleon bol deto co Alexander Velky.

Hitler je uplne ina kapitola a tam bojoval viac proti zidovy ako ostatnym europskym narodom.
hughito
Redeemer
Redeemer

Jedna vec je ista Hughito nema dostaocne znalosti z celosvetoveho diania a medzinarodnej politiky resp ma ich trochu zkreslene a inu pravdu nemoze prijat lebo je podana zo zdroju prop alebo beo (to ze tie cerpaju z inych zdrojov a su v podstate len zprostredkovatelia ho az tak nezaujima). Kazdoapdne tu stale nic nevyvratil. Osobne by som mu tu mohol dat zoznam zidov v byvalej Bushovej vlade a aj v terajsej Obamovej, ale uz som to tu na fore robil velmi velakrat a nevidim dovod naco by som to robil znova ked to zrejme odignoruje alebo to bude povazovat za vymysel alebo sa mu zdroj nebude pacit atd...
Ale aký je dôkaz nejaký zoznam Židov vo vláde USA ? To keď je teraz prezident Obama (černoch) + x ďalších černochov je vo vláde, tak to znamená, že černosi usilujú o ovládnutie svetovej moci ?
Ja tu sledujem určitú predpojatosť voči Židov. Proste Žid nemôže byť vo vysokej funkcii kdekoľvek, lebo ak je, tak sa snaží o rozvrátenie ostatných národov. :roll:
1 Rasa a rasy.
Ty sa tu staviaš do role nejakého kreátora, určuješ čo je podľa prírody správne a čo nie, čo je prirodzené a čo nie.
Opakujem, je len jedna rasa, každý z nás má aké také percento génov aj z ostatných rás, čiže je úplne normálne, keď sa skrížia medzi sebou 2 rasy. Výsledné malé decko nie je nijak zdeformované, ani inak obmedzené. To je dostatočný dôkaz podľa mňa.
2. Uz vyzsie spominane vyberanie si blizkeho resp blizsi druh.
Jasné, že keď dôjdem do skupiny, kde nikomu nerozumiem a sú tam aj 3 Slováci, pridám sa k nim. To ale neznamená, že keď sa naučím jazyk skupiny a budem si rozumieť so všetkými, budem si najlepšie rozumieť so Slovákmi.
A stále tu dávaš za príklad černochov ( prečo asi :roll: ), ja som však myslel aj na napr. Čechov, Poliakov, Rusov, Nemcov..proste kohokoľvek.
Dobre mozme respektovat to ich dobyvanie ale obavam sa ze ak by to ich dobyvanie nebolo podporovane napr takymi ludmi ako je Hughito a podobnym pseudohumanistickymi a anarcho komunistickymi nazormi
Dobre, ak by teda neboli podporovači islamizácie ako ja :roll: , čo by sa dialo ? Vzali by ste zbrane do rúk a išli všetkých moslimom vystrieľať ? A popritom aj černochov, cigánov, veď predsa chceme čistú bielu Európu, že.
Dalsia vec tu bol ten nazor na ten nacionalizmus ktory som tu uz hughiovy vysvetloval ze ho netreba stotoznovat so sovinizmom vidim ze marne. kazdoapdne ty si mi tu uviedol par prikladov ze tomu tak neni:
Ja chápem rozdiel nacionalizmu od šovinizmu, lenže "nacionalisti" nemajú od šovinizmu ďaleko. Nejde ani o slepé vyzdvihovanie vlastného národa, ale nenávisť k národom iným ( alebo etnikám ).

Alexander asi tiež slepo veril v nadradenosť vlastného národa, takže išiel stále ďalej a ďalej, čo sa mu stalo osudným ( aj keď jemu osobne nepriamo ).

Mongolov nikto nevyhnal, odišli sami a potom už nikdy neboli schopní vrátiť sa. A ako skončili, vidíme dnes.

Byzantská ríša bola veľmi agresívna a výbojná, diplomaciou rozvracala nepriateľov a ťažila z toho. Tento stav však nebol udržateľný a nakoniec podľahla.

Rímska ríša taktiež dobývala všetko naokolo, Rimana sa považovali za nadradených, ostatní boli iba barbari. Samozrejme, tento stav bol taktiež neudržateľný a západnú rímsku ríšu neskôr zruinovali tie národy a etniká, ktoré predtým sama utláčala.

Napoleon bol určite dobyvateľ, ale robila sa nacionalistická propaganda Francúzska, museli sa oblbnúť ľudia. Nedávno som čítal článok o Napolenovi v Egypte, ako propagandisticky tam vyzdvihol Francúzov ako národ ktorý ich prišiel oslobodiť, ako jediných dobrých a správnych, samozrejme, skutočnosť bola iná. Potreboval len podporu a hlavne zásoby od miestnych, aby mohol pokračovať vo svojich ďalších výbojoch do Sýrie.

Hitler bol proti Židovi. Takže Francúzsko, Anglicko, USA, Španielsko, Rakúsko, Poľsko, Rusko bol Žid. :roll:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

kali520 napísal:Vid napr vaznice kde su cierne gangy a biele gangy (na utot temu odporucam film Felon (zocinec), nadherne to tam je vykreslene). Rovnako ked niekto pride do neznameho prostredia napr slovak do afriky, tak stale sa najprv a spociatku prida skorej ku skupine slovakov ako napr nemcom alebo anglicanom. Mozte si rovno odpovedat na otazku kde by ste si vybrali zivot, v spolocnestve samich cernochov, belochov alebo zmiesanom spolocnestve. Na cely tneto problem si mateq odpovedal aj tak uz sam Mozes nam aspon vysvetlit to bratrickovanie sa, preco k nemu vobec dochadza
Škoda, že si si to neprečítal poriadne. Zistil by si, že príspevok je reakcia na Ivana SK a vravím, že tak by to vyzeralo ak by sa tieto krajiny riadili logikou ktorú tu IvanSK prezentuje.

Ale nakoľko je situácia diametrálne odlišná, t.j. Slováci v týchto krajinách pracujú, a žiadne sťažnosti na selekciu podľa národov nebadať, znamená to, že sa tam žiadne bratríčkovanie nekoná, a Briti, Američania či iné národy sa dokázali otvoriť Slovákom ktorý prišli ako predstavitelia iného národa. Tieto krajiny (mimochodom krajiny podĺa rebríčkov vyspelosti a životnej úrovne vysoko nad nami) sa teda očividne tu prezentovanou logikou (človek s rovnakým razítkov v pase za každý cenu bližší ako s iným) neriadia.

Taktiež sa stačí pozrieť na Tureckú menšinu napríklad vo Viedni, či hispánsku alebo černošskú v USA. Nemám dojem, že by tam dochádzalo k výraznému bratríčkovaniu bielej väčšiny proti černošskej. Možno treba vyliesť z "ukážkovo presných" väzníc na striebornom plátne do reálneho sveta :wink: A áno, kľudne použijem ten nechutne milión krát omielaný prímer - na hlavu štátu zvolenou aj bielou väčšinou ako dôkaz nadhľadu nad takýmito falošným deleniami podla rás či národov.

Vyšetrovateľ obvinil 32-ročného Mariána Kotlebu zo Slovenskej pospolitosti pre trestný čin hanobenia národa, rasy a presvedčenia. "Pretože ako rečník na zhromaždení, ktoré bolo v Šarišských Michaľanoch, vo svojich vystúpeniach niekoľkokrát útočil na etnické skupiny, rasy a národy," uviedol dnes viceprezident Policajného zboru Stanislav Jankovič.
Pred sobotňajším zhromaždením v Krompách polícia zadržala niekoľko vecí, ktoré tam chceli účastníci preniesť. "Ide o plynové pištole, náboje k týmto plynovým pištoliam, nôž, pyrotechnické zariadenia, propagačný materiál a ďalšie veci," konkretizoval Jankovič. Na políciu predviedli osem ľudí, polícia bude v tejto súvislosti pokračovať buď v priestupkovom alebo trestnom konaníPred sobotňajším zhromaždením v Krompách polícia zadržala niekoľko vecí, ktoré tam chceli účastníci preniesť. "Ide o plynové pištole, náboje k týmto plynovým pištoliam, nôž, pyrotechnické zariadenia, propagačný materiál a ďalšie veci," konkretizoval Jankovič. Na políciu predviedli osem ľudí, polícia bude v tejto súvislosti pokračovať buď v priestupkovom alebo trestnom konaní
Zaujímalo by ma, ako to zdôvodnili, pokiaľ viem držať plynovku nie je priestupok... Každopádne na taký umiernený protirómsky protest, kde sa schádzajú normálni občania a žiadni radikáli, je to bežne vyskytujúci sa artikel :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Takze co sa tyka zidov o tom sa tu uz nemienim bavit, lebo by som tu zbytocne opakoval nieco co som tu ja a iny hovorili x-krat, mas na to prislusne temy ktore som ti tu uz uviedol tam mozes debatovat vyvracat argumentovat, lebo inak tieto tvoje reci zosanu len pri obycajnom tarani.
Opakujem, je len jedna rasa, každý z nás má aké také percento génov aj z ostatných rás, čiže je úplne normálne, keď sa skrížia medzi sebou 2 rasy. Výsledné malé decko nie je nijak zdeformované, ani inak obmedzené. To je dostatočný dôkaz podľa mňa.
Preco sa potom ludia krizia v tak malom pocte? Preco sa nekrizia zvierata ktore som ti uviedol? Preco vobec existuju bieli cierni a zlti ked je krizenie normalne? Popieras existneciu rasy:

http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _7022.html
Jasné, že keď dôjdem do skupiny, kde nikomu nerozumiem a sú tam aj 3 Slováci, pridám sa k nim. To ale neznamená, že keď sa naučím jazyk skupiny a budem si rozumieť so všetkými, budem si najlepšie rozumieť so Slovákmi.
A stále tu dávaš za príklad černochov ( prečo asi ), ja som však myslel aj na napr. Čechov, Poliakov, Rusov, Nemcov..proste kohokoľvek.
Preto cernocha lebo je kulturne uplne odlisny od bieleho europana. Co sa tyka europanov ako su cesi nemci atd sa jedna o kulturne podobne narody a tam to tzv hladanie blizkeho je ale neni tak silne ako pri rase a je zvacsa podmienene prave jazykom ale nemusi byt.
Dobre, ak by teda neboli podporovači islamizácie ako ja , čo by sa dialo ? Vzali by ste zbrane do rúk a išli všetkých moslimom vystrieľať ? A popritom aj černochov, cigánov, veď predsa chceme čistú bielu Európu, že.
Mozno, nechal by sa tomu volny priebeh a zrejme by bol podobny tomu tvojmu az nato ze prvorade by bolo ich vyhnat nie ich vyhubyt. Pochop ze je to furt o tom, bud oni alebo my, tak to vo svete a na tejto planete vzdy paltilo.

K tomu dalsiemu. Alexander opakujem bol dobyvatel nie nacionalista. Mognoli neodisli, nastuduj si Zlatu hordu ta tu bola cez 3 storocia. Co sa tyka Byzantskej rise a Rimskej rise si nijak nevyvratil to ze padli vojensky. Ze sa rozpinali je vedlajsi problem, rovnako sa rozpinali aj Osmani a barbari, takze uplne irelevantne tvrdenie. Zase je to stale o tom istom co som hovoril vyzsie, silnejsi prezije, bud oni alebo my. Pochop jednu vec vojny boli a vzdy budu a su zapricinene ludskym egoizmom nie nejakymi teoriami alebo politickymi smermi.
Hitler bol proti Židovi. Takže Francúzsko, Anglicko, USA, Španielsko, Rakúsko, Poľsko, Rusko bol Žid
Tu je vidiet ze o tejto problematike nemas ani paru

http://www.hojko.com/kto-zapricinil-2-w ... va%20vojna

Mateq si moj prispevok recitaj este raz:
kali520 napísal:Uz vyzsie spominane vyberanie si blizkeho resp blizsi druh. Mateq tu hovoril o nejakom vyberani na zaklade vlastnej skusenosti a poznania atd... To je v tomto pripade uplne nepodstastne lebo tu ide o vyberanie si spolocnika v nepoznanom prostredi alebo v prostredi kde ide o zivot. Vid napr vaznice kde su cierne gangy a biele gangy (na utot temu odporucam film Felon (zocinec), nadherne to tam je vykreslene). Rovnako ked niekto pride do neznameho prostredia napr slovak do afriky, tak stale sa najprv a spociatku prida skorej ku skupine slovakov ako napr nemcom alebo anglicanom. Mozte si rovno odpovedat na otazku kde by ste si vybrali zivot, v spolocnestve samich cernochov, belochov alebo zmiesanom spolocnestve. Na cely tneto problem si mateq odpovedal aj tak uz sam
Na tu otazku som bohuzial odpoved nedostal zrejme preto lebo obaja vieme co by si si vybral vsak?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Mateq si moj prispevok recitaj este raz:Na tu otazku som bohuzial odpoved nedostal zrejme preto lebo obaja vieme co by si si vybral vsak?
Áno, v nepoznanom prostredí by som si vybral človeka s ktorým ma spája jazyk. Ak by tam bol slovák či čech, idem h nemu. Ak by tam bol angličan a japonec, idem k angličanovi lebo sa s ním dohovorím. Ak by hovoril anglicky aj japonec, je mi to fuk. V prípade že mi ide o život by mi bolo fuk či prežijem vďaka Slovákovi alebo černochovi, no ako finále v bežnom živote by bolo kritérium odkial človek pochádza úplne nakonci. Áno, obaja vieme že ty by si ho mal vždy na 1. priečke, lebo každý s iného národa a s inou kultúrou je pre teba potencionálna hrozba :roll:
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Vyborna praca policie, ze obvinila Kotlebu. Konecne policia robi nieco uzitocne. :)

Treba mu konecne zas rozpustit tu nacisticku pospolitost a bude pokoj. Taktiez by si cela jeho organizacia zasluzila povinny vylet do Osviencimu.
tehla

:lol: Ano Risko, každy piatok som nadratovany ako doga. Ta fotka hore pochadza z mojho rodinneho albumu. Smutne, že to je tvoja predstava o klasickom spoločeskom živote človeka, aj keď dnes ani nie si daleko od pravdy v podstate..
Riško, ty si ešte babätko, preto počuvni staršich a skusenejšich, prestaň sa často stretavať s tymi, čo piju a najdi si ine zaľuby a pripadne presvedč aj svojich pijucich kamaratov.
Hughito homosexualita a miešanie ras su deštrukčne javy. Čo sa tyka rasy, vysvetlene si to už mal x-krat-jednym z najvyraznejšich argumentov je napr. strata primarnej skupinovej identity, pocit vykorenenia, odcudzenia a oslabenia na ukor inej rasy so zachovanou silnou skupinovou identitou. Rasa alebo druh ma v prirode svoj vyznam a všetky druhy to rešpektuju, len človek je k tomu umelo tlačeny. Čo sa tyka homosexuality-pre ňu je charakteristicky napriklad aj pohlavny styk dvoch chlapov do analneho otvoru jedneho z nich pri ktorom nemôže dôjsť k oplodneniu a zachovaniu druhu

Ty sa tu staviaš do role nejakého kreátora, určuješ čo je podľa prírody správne a čo nie, čo je prirodzené a čo nie.

Tebe unika jeden podstatny fakt, to neurčuje kali, ani nikto iny, to už určene je.

Dobre, ak by teda neboli podporovači islamizácie ako ja , čo by sa dialo ? Vzali by ste zbrane do rúk a išli všetkých moslimom vystrieľať ?

Jednoducho by sme ich tu nepustili, logicky, načo ich strieľať?

Taktiež sa stačí pozrieť na Tureckú menšinu napríklad vo Viedni, či hispánsku alebo černošskú v USA. Nemám dojem, že by tam dochádzalo k výraznému bratríčkovaniu bielej väčšiny proti černošskej. Možno treba vyliesť z "ukážkovo presných" väzníc na striebornom plátne do reálneho sveta

Maš veľmi zly dojem, možno treba prestať širiť tie pseudohumanisticke rečičky a pozrieť sa konečne pravde do oči. A vo väzniciach to tak funguje, aj u nas na Slovensku.

Áno, v nepoznanom prostredí by som si vybral človeka s ktorým ma spája jazyk. Ak by tam bol slovák či čech, idem h nemu. Ak by tam bol angličan a japonec, idem k angličanovi lebo sa s ním dohovorím. Ak by hovoril anglicky aj japonec, je mi to fuk. V prípade že mi ide o život by mi bolo fuk či prežijem vďaka Slovákovi alebo černochovi, no ako finále v bežnom živote by bolo kritérium odkial človek pochádza úplne nakonci. Áno, obaja vieme že ty by si ho mal vždy na 1. priečke, lebo každý s iného národa a s inou kultúrou je pre teba potencionálna hrozba

Blbosť, ak by ti išlo o život, nerozmyšľal by si, jednoducho by si konal a išiel by si k svojmu
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

MakeFake napísal:Vyborna praca policie, ze obvinila Kotlebu. Konecne policia robi nieco uzitocne. :)
Treba mu konecne zas rozpustit tu nacisticku pospolitost a bude pokoj.
Zas až taká veľká zmena to nebude, to že bol obvinený nič nezmení, nakoľko pochybujem že mu to zabráni v ďalších aktivitách. Alebo si myslíš opak? Skôr len u svojich a podporovaťeľov získal body..
Počítam, že táto fraška potrvá do najbližších volieb, keď získajú tie svoje 1,5-2%, respektíve v momente keď sa im nepodarí zaregistrovať stranu.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Tehla neboj sa ja mam dobre zalubi : inline , bmx , turi/prechdazki po lesoch a vela ostatnych.No neviem preco by som mal presviedcat kamaratov aby prestali pit.Ja nepijem a je to ich vec ci piju alebo nie je to ich rozhodnutie nie moje a nebudem ich ovplynovat.
Napísať odpoveď