zmiznutie particii HDD
zmiznutie particii HDD
zdravim vsetkych a chcem zaroven poprosit o radu. Mam disk rozdeleny na C D a E. Najprv zmizlo D teraz E .. ostava C a neviem nijako tie D E naspat nahodit. V spravcovi diskov ich vidno ale iba velkost a nic viac nemozem s nimi robit. Dokopy cez ziadny program. V linuxe live cd sa mi da uplne v poho s tymi particiami pracovat. Data som uz teda zachranil ale ako ich naspat zobrazit pripadne formatnut. 
Re: zmiznutie particii HDD
Keď sa dá aspoň cez live cd, tak všetko prekopíruj na iný harddisk, keď nemáš druhý aspoň najdôležitejšie veci na usb kľúč, až potom to skús spraviť, predým nie, aby sa ti náhodou všetko nestratilo. Najlepšie si požičať od niekoho harddisk a tam všetko prekopírovať...Teroo napísal:Dokopy cez ziadny program. V linuxe live cd sa mi da uplne v poho s tymi particiami pracovat. Data som uz teda zachranil ale ako ich naspat zobrazit pripadne formatnut.
POTOM skús tieto programy:
Active.Partition.Recovery
ActiveAT.File.Recovery
alebo iné pohľadaj v google "partition recovery"
Ja s nimi dobrú skúsenosť nemám, jediné čím sa mi podarilo ČIASTOČNE obnoviť harddisk (len jeden oddiel) je TESTDISK. Ten je ale command line, ale je aj Windows verzia.
Reálne sa ti môže VŠETKO stratiť pri práce s týmito programami, takže všetko musíš zálohovať a len potom skúšať!!!!
aj to som chcel spravit ale bohuzial mi to nedovolilo. vo win mi nedovoli nic ani formatnut ani nicBlackburn napísal:da sa ti zmenit pismeno jednotky? mne zmizla particia D a cez managera som ju tam dokazal dostat pomocou toho zmenenia pismena jednotky (nebolo zadefinove)