iMac 24" - ano ci nie?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
dodo_mt
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Apple? Vytiahnem z krabice a pracujem

Pc? Vyberiem 10 krabic najprv musim poskladat dat pozor aby som vybral spravne komponenty aby som pc dobre poskladal (ak mi ho nezlozi servis). Ak som neni skuseny uzivatel tak som v prdeli o nejakom odhlucneni Pc ani nehovorim... Dalsi zasah do Pc je pre niekoho nepredstavitelny. Niekedy je clovek rad ze ho vlastne zapne...

OSX alebo Windows? Otazka jedneho dna. To ze si musim na nieco zvykat je lebo predtym som mal Windows? No a co? Keby som mal pred tym iba OSX a musel by som si zvykat na Windows ktory mi pride uplne neprehladny oproti OSX?

Upgrade? Hej ten je dolezity clovek chce mat masinu a vsak ked ju postavi na stol zapne tak na nej surfuje po nete a pocuva hudbu... :roll: a na fore v podpise ma neviem aku nadupanu masinu o ktorej nevie ani prd... ale hlavne ze ju ma...
To s tym upgrade si myslel aj tak ze musis mat najvykonejsi PC iba koli tomu ze ked Microsoft vyda novy Windows tak aby ti ho utiahol? Toto na Apple nemusis robit nemusis robit upgrade systemu kazdy rok aby ti pri novej aktualizacii OSX zvladal...

Tieto zabomysie vojny su uplne zbytocne. Je to len flame a spam ak tento moj post a dalsie nadomnou.

Kazdy nech si kupi co chce komu sa co paci kto od konkretneho zariadenia co vyzaduje.

Kupovat nadupanu masinu ktora bude aj tak o mesiac stara a budu novsie komponenty je len hnanie sa za tym ze mam nieco lepsie ak ten druhy.

Ano mam MacBook a iPhone ale urcite nie som zaslepeny touto znackou. Pre MacBook som sa rozhodol po skusenostiach z iPhone ktory bol sice drahy ale dal mi vsetko to co som potreboval a hlavne bol funkcny. to iste MB dava mi vsetko to co potrebujem a mozno aj nieco viac ako som mal na Windowse. Bol som dlhodoby uzivatel Windowsu a skladanych PC ale nastal cas na zmenu a som rad ze som to urobil. V ziadnom pripade nepoviem na Win krive slovo pouzival/pouzivam ho hodne dlho a prezil som si s nim nieco a bol som s nim spokojny a vsak s OSX som spokojny viacej :P

dodo
cuernavaca
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa cuernavaca »

chalani, a co poviete na toto? oplati sa to? je to tiez all in one.....

http://www.alza.sk/hp-touchsmart-iq522cs-d108346.htm

pripadne

http://www.alza.sk/benq-nscreen-i221-d132608.htm

uz som doma z dovolenky a teda kupa noveho pc je viac ako aktualna, nahodou som nasla pri browsovani i tieto moznosti. co na to vravite? Dik za kazdu radu.....
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja by som isiel do toho Lenovo IdeaCentre. Neviem ci sa u nas uz predava, ked nie, tak podla mna vpohode 2-3 mesiace pockas snad. Je to Lenovo, cize nieco ako druhy Mac (trocha nadsadene, prehnane, atd., javjem). Je to tiez len jeden "monitor" a nic ine. A za €1500 si spravis smrtelnu kofinguraciu.
cuernavaca
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa cuernavaca »

ved to........pocas dovolenky som si utriedila informacie a viem ze nebudem kupovat imac kvoli pomeru ceny a vykonu pc, nechcem si dat poskladat klasicke PC i ked nadupane, ale ze chcem nieco na sposob Imacu, all in one, bez kablov v cene do tych 1400 - 1500 € no s mozno lepsim vybavenim a s windows......na slovensku som pozerala a nasla len to, co je na tych linkach...ak by niekto vedel este o niecom, co sa u nas predava, je to all in one a nebolo to tu spominane a stoji za to do toho ist, dajte tip pls.....alebo radsej este pockat do vianocnych akcii? :?
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

nieco ako vianocne akcie su pekny blud :) uz dlhe roky to byva tak, ze v obdobi pred vianocami sa ceny zvysia a este aj vo vianocnych akciach byvaju ceny HW vyssie, nez boli napriklad v oktobri.

Vo vybere all-in-one riesenia Ti nepomozem, nemam s tym ziadne skusenosti a ani nic take nechcem :) preto nechcem hadzat tipy od boku. To Lenovo ale vyzera celkom schopne..., aj keby ho nemali na Slovensku, nie je problem s ceskymi obchodmi, pripadne Rakuskymi, kde by sa dalo este aj usetrit.
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

pridam sa tiez ja som zastanca tiez apple kdo nevyskusa p*cuje ze je to hovadina je to vinikajuci ssystem ale apple vyrobky sa neoplatia kupovat na slovensku v amerike mas imac o dost lacnejsi a aj preto som si tam kupil macbook podla mna uricte nepotrebujes pc so silou rakety ked nebudes na nom hrat crysis na ultra to je podla mna zbytocne pre teba aj ked nemozem rozhodovat za teba ked bude dostupny ten system od lenova na sto percent by som don siel vyzera podla mna krajsie jak imac a s kombynaciou windows 7 bude pc vyzerat fantastycky
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

no macbook nemas problem kupit v usa, ale imac? za ten by si musel platit clo a dane, ak sa nemylim
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

inac tu je rezencia na to HP http://www.ddworld.cz/pc-a-komponenty/s ... -akci.html

PS: brak by som tento system ked je dotykovy dufam ze aj lenovo potom s kombinaciu wiondows 7 co je na ovladanie rukou robeny sa bohato prekona iMAC
Napísať odpoveď