Pc? Vyberiem 10 krabic najprv musim poskladat dat pozor aby som vybral spravne komponenty aby som pc dobre poskladal (ak mi ho nezlozi servis). Ak som neni skuseny uzivatel tak som v prdeli o nejakom odhlucneni Pc ani nehovorim... Dalsi zasah do Pc je pre niekoho nepredstavitelny. Niekedy je clovek rad ze ho vlastne zapne...
OSX alebo Windows? Otazka jedneho dna. To ze si musim na nieco zvykat je lebo predtym som mal Windows? No a co? Keby som mal pred tym iba OSX a musel by som si zvykat na Windows ktory mi pride uplne neprehladny oproti OSX?
Upgrade? Hej ten je dolezity clovek chce mat masinu a vsak ked ju postavi na stol zapne tak na nej surfuje po nete a pocuva hudbu...
To s tym upgrade si myslel aj tak ze musis mat najvykonejsi PC iba koli tomu ze ked Microsoft vyda novy Windows tak aby ti ho utiahol? Toto na Apple nemusis robit nemusis robit upgrade systemu kazdy rok aby ti pri novej aktualizacii OSX zvladal...
Tieto zabomysie vojny su uplne zbytocne. Je to len flame a spam ak tento moj post a dalsie nadomnou.
Kazdy nech si kupi co chce komu sa co paci kto od konkretneho zariadenia co vyzaduje.
Kupovat nadupanu masinu ktora bude aj tak o mesiac stara a budu novsie komponenty je len hnanie sa za tym ze mam nieco lepsie ak ten druhy.
Ano mam MacBook a iPhone ale urcite nie som zaslepeny touto znackou. Pre MacBook som sa rozhodol po skusenostiach z iPhone ktory bol sice drahy ale dal mi vsetko to co som potreboval a hlavne bol funkcny. to iste MB dava mi vsetko to co potrebujem a mozno aj nieco viac ako som mal na Windowse. Bol som dlhodoby uzivatel Windowsu a skladanych PC ale nastal cas na zmenu a som rad ze som to urobil. V ziadnom pripade nepoviem na Win krive slovo pouzival/pouzivam ho hodne dlho a prezil som si s nim nieco a bol som s nim spokojny a vsak s OSX som spokojny viacej
dodo