Nechcem ju stratit
Nechcem ju stratit
Ahojte. Mam 20 rokov a dal som sa dokopy so spolužiačkou. Je to strašne krásna baba a chodím s nou zatiaľ iba 2 mesiace. Všetko ide hladko, je nám spolu strašne dobre, proste sa lúbime navzájom. Lenže je tu jeden háčik. Predomnou mala 2 ročný vzťah ale ešte ho neukončila. Že nemá odvahu to spraviť. Tak som to pochopil a dal som jej trochu čas. Lenže prešiel ďalší mesiac a stále je to na tom istom bode. Veľa krát mi hovori že ma lúbi a tak ale nechápem ako si to ona predstavuje ďalej. Mám to ukončiť alebo čo ? poradte prosím. Neviem ako ďalej 
-
Sagittarius
Guru
Už som to s ňou riešil. A aj ona to už preberala s bývalým ale neviem či s ním ešte niečo má. Momentálne je v BA na návšteve pri rodine a tam je aj jej bývalý. On ju stále pozýva na obedy aj s mamou. A ona u neho aj pár krát spala. Ale toho sa najviac bojím. Prisahala mi že spolu nič nemali ale ja sa to nemam ako dozvedieť lebo som v KE.
neviem ako to mozes vydrzat..chapem..dva mesiace, si este velmi zamilovany ale za prve keby unho spala, rovno by som to skoncil proste by ma to nenormalne zralo. povedal by som jej ze nech si vyberie bud IBA ty alebo IBA on. ze dovtedy spolu "nechodite" dovtedy sa s nou nebudes stretavat a podobne az ked sa definitivne rozhodne. ja by som to nezniesol. ja by som to na tvojom mieste skoncil..prepac ja mam nato siesty zmysel ja som si vybrat vedel som s nou uz par rokou a stale tak zamilovany ako prvy den. podla mna nieje pre teba ta prava a urcite sa nieco prejavi aj v buducnosti. Dalsia vec podviedla byvaleho resp. nasla si niekoho ineho (teba) ako vies ze to neurobi aj s tebou?? aj donho bola kedysi sialene zamilovana.. poviem ti a viem o com hovorim taketo vztahy nestoja za vela viac ublizia ako pomozu.. dostalo ma to ze aj unho spala a nie raz ..zaprve by som jej neveril aj keby prisahala...a za druhe na 99% spala s nim v jedne jposteli a po dvojrocnom vztahu je viac nez 100% tne iste ze nieco bolo s partnerovej strany aj ked to MOZNO partnerka potom prerusila..aspon bozkavanie obchytkavanie pripadne nieco viac urcite bolo..z jeho strany..mozno obojstranne ..a mozno sa uvedomila a prerusila to. A mozno nie. ale su dospely mlady a po dvojrocnom vztahu len tak nelezkali a nerozpravali sa .. ona tam nespala bezdovodne tym si bud isty.. ja osobne by som takyto vztah ani nezacal a pripadne skoncil kym neni neskoromaco00000 napísal:Už som to s ňou riešil. A aj ona to už preberala s bývalým ale neviem či s ním ešte niečo má. Momentálne je v BA na návšteve pri rodine a tam je aj jej bývalý. On ju stále pozýva na obedy aj s mamou. A ona u neho aj pár krát spala. Ale toho sa najviac bojím. Prisahala mi že spolu nič nemali ale ja sa to nemam ako dozvedieť lebo som v KE.
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jednoznačne súhlasím s tým, aby si jej povedal nech si vyberie teba, alebo jeho. Dovtedy by som ju nechcel ani videť... Myslím si, že ak niekto začne nový vzťah a ten predchádzajúci neukončí, tak to svedčí o nie dobrom charaktere danej osoby. Tak ako bolo spomenuté, keď to spravila jemu, môže to kľudne urobiť aj tebe, ja by som do takého vzťahu nešiel.
Aspon vidis, aka je to povaha. Ak ta ma rada, a chce byt s tebou, tak kasle na to, a ide s tebou. Povie to byvalemu a hotovo. Zbali vecia ide za tebou. Si vezmi, ze by si s nou 2 roky chodil a urobi ti to iste.....
Ja som mal rovnaky problem. Riesil som babu pol roka a ona sa pol roka rozchadzala s frajerom. on o mne vedel, aj sme sa par krat stretli zoci voci, ale nic sme si nepovedali. Dal som jej ultimatum, ktore nedodrzala, tak MF dovidenia. Potom po mesiaci mi zacala pisat a volat, ze je to uz OK. Ked OK tak OK. Dobre, skusil som to znovu. Vsetko bolo v pohode, boli sme spolu na chate, ale nic nebolo. A potom o tyzden na to, si ma "zavolal" jej byvali, ona v jeho objati, ze ci mi ma zlomit nos..... A ona si z toho robila srandu a smiala sa mi do oci. Potom odisli, zavolal som je ze co to malo znamenat. A ona sa len smiala, ze to pre moje dobro, aby ma nezbil ( bol trosku vacsi ako ja ) Tak reku MAJ SA a nevolaj mi. Teraz sa uz ani neodzdravim, prste sa jej vyhybam, lebo ma to vtedy dost dostalo....
Ja som mal rovnaky problem. Riesil som babu pol roka a ona sa pol roka rozchadzala s frajerom. on o mne vedel, aj sme sa par krat stretli zoci voci, ale nic sme si nepovedali. Dal som jej ultimatum, ktore nedodrzala, tak MF dovidenia. Potom po mesiaci mi zacala pisat a volat, ze je to uz OK. Ked OK tak OK. Dobre, skusil som to znovu. Vsetko bolo v pohode, boli sme spolu na chate, ale nic nebolo. A potom o tyzden na to, si ma "zavolal" jej byvali, ona v jeho objati, ze ci mi ma zlomit nos..... A ona si z toho robila srandu a smiala sa mi do oci. Potom odisli, zavolal som je ze co to malo znamenat. A ona sa len smiala, ze to pre moje dobro, aby ma nezbil ( bol trosku vacsi ako ja ) Tak reku MAJ SA a nevolaj mi. Teraz sa uz ani neodzdravim, prste sa jej vyhybam, lebo ma to vtedy dost dostalo....
Keď nemá odvahu mu povedať zbohom, tak to sprav ty. Už len keby som sa ja dozvedel, že u neho spala, tak v tom momente by som zohnal na neho kontakt a porozprával sa s ním. Neskutočne by ma taká predstava žrala. Na druhej strane je pravda, že žiarlivosť, fantázia a domýšľanie si rôznych vecí je zlá kombinácia a častokrát je pravda úplne iná. Tu je možné, že u neho naozaj len spala a neklamala ti, ale pravdu sa len ťažko dozvieš.
Možno ten druhý ani nič netuší, že ona má niekoho iného teda teba, alebo sa mýlim?
Toto je klasický prípad ženského (ne)rozmýšľania. Na jednej strane ťa strašne miluje a na strane druhej má stále rada bývalého. Najlepšie kopnúť ju do zadku, ale to je ťažké ak ju máš rád. Keď sa nevie rozhodnúť, tak sa rozhodni za ňu. Daj jej ultimátum alebo ju rovno do tej riti kopni, keď nevie, čo chce. Všetko, aby chlap riešil za ženské!
Možno ten druhý ani nič netuší, že ona má niekoho iného teda teba, alebo sa mýlim?
Toto je klasický prípad ženského (ne)rozmýšľania. Na jednej strane ťa strašne miluje a na strane druhej má stále rada bývalého. Najlepšie kopnúť ju do zadku, ale to je ťažké ak ju máš rád. Keď sa nevie rozhodnúť, tak sa rozhodni za ňu. Daj jej ultimátum alebo ju rovno do tej riti kopni, keď nevie, čo chce. Všetko, aby chlap riešil za ženské!
-
reznick
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tiez si to myslim... Predpokladam ze ten druhy chalan nema o tom ani tusenia a pravdepodobne aj on velmi dufa ze ostanu spolu (obed z matkou to neznie dobre). To je tak ked sa zacina nieco nove a stare sa este neskoncilo. Osobne by som jej nedaval na vyber ale jednoducho je povedal nech si najprv doriesi stary vztah. Pokial to nespravi tak to velmi ovplyvni novy vztah a urcite nie pozitivne...pinco napísal:Možno ten druhý ani nič netuší, že ona má niekoho iného teda teba, alebo sa mýlim?