Mam notebook Toshiba satelite L300D-11M a original som tam mal Windows Vistu.. pred par dnami mi padla zaruka na ten notebook a tak som sa rozhodol ze tam dam winXP.. a tu je problem.. mam zakupeny original winXP professional CZ a nechce mi ani nabootovat to CDcko.. ked tam dam ale bootovacku Windows Vista tak mi to pekne na bootuje.. v CDcku problem neni.. je ako zrkadlo
instalacka WIN XP problem
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
instalacka WIN XP problem
Cawte...
Mam notebook Toshiba satelite L300D-11M a original som tam mal Windows Vistu.. pred par dnami mi padla zaruka na ten notebook a tak som sa rozhodol ze tam dam winXP.. a tu je problem.. mam zakupeny original winXP professional CZ a nechce mi ani nabootovat to CDcko.. ked tam dam ale bootovacku Windows Vista tak mi to pekne na bootuje.. v CDcku problem neni.. je ako zrkadlo
neviete mi poradit ako to tam mam nahodit pls? dakujem
-
Earl_Simmons
Light Star
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
no ale ta Vista instalacka je automaticka.. takze ked tam dam DVD tak uz nanic netreba klikat.. nezobrazi mi nic ani vyber particie.. ono to proste nainstaluje same uz na nainstalovany windows a potom budu v PC dva windowsy.. je to blbo vymyslene.. BTW uz sa mi podarilo rozbehat tu winXP bootovacku ale ako nahle mi nacita vsetky ovladace ktore sa nacitavaju na ziaciatku a uz ma chce hodit na zoznam a vyber particii disku nastane ERROR..
pocujte a keby to skusim cez live CD UBUNTU? ma to daky zmysel?
-
tomaxx_199
Medium Professional
ale malo by ti vybehnut formatovanie, licencia, particie atd. a co chces s tym live cd?weroro napísal:no ale ta Vista instalacka je automaticka.. takze ked tam dam DVD tak uz nanic netreba klikat.. nezobrazi mi nic ani vyber particie.. ono to proste nainstaluje same uz na nainstalovany windows a potom budu v PC dva windowsy.. je to blbo vymyslene.. BTW uz sa mi podarilo rozbehat tu winXP bootovacku ale ako nahle mi nacita vsetky ovladace ktore sa nacitavaju na ziaciatku a uz ma chce hodit na zoznam a vyber particii disku nastane ERROR..