T-COM INTERNET

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
peto1310
Light Expert
Light Expert

T-COM INTERNET

Príspevok od používateľa peto1310 »

Caute, mam internet turbo 2 od t-comu a mam k tomu modem microcom ad2622 a chcel by som nejaky wifi router, akym wifi routrom by som mohol nahradit tento stary modem ? pls poradte, pretoze tomu vobec nerozumiem, a ziadal by som nejaky z tych kvalitnejsich routrov, diq.
A este sa chcem spytat, ci bude mozne sa bezdrotovo pripajat cez wifi ked pc bude vypnuty, cize bude asi vyp. aj internet, pretoze na starom modeme to mam tak, ze stale ked zapnem pc tak sa musim pripojit.
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Skus si zistit kedy ti konci viazanost od T-comu a skus si vziat priamo Router od nich. Postaci ti aj ten D-link 2561R. A kedze to je router a ma externe napajanie tak ti internet pojde nepretrzite aj ked by si nemal zapnuty PC. Cize na wifi mozes napojit hocikoho-kedykolvek ;)
peto1310
Light Expert
Light Expert

fuha, tak praveze viazanost mi skonci o taky rok, a nechce sa mi tak dlho cakat, neviem na akom fore som bol, ale vraveli ze d-link je vraj smejd, ze niekedy vypadava spojenie, a ze su na to dost casto reklamacie. No ja len tak hovorim, do tychto veci sa nejak nevyznam.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ano a ked ti bude padat net a budes im volat ze ti to nefunguje budu sa ti 24mesiacov vyhovarat na to ze nemas ich zariadenie tak ze je chyba v nom, pokial kupis ich smejd D-link (az taky smejd to nie je, vela ludi ho pouziva a je celkom spokojnost) tak to musi ist inak mas pravo na reklamaciu. Ak nechces smejd a mas vo vacku dost € tak siahni po Vigore
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja osobne nepoznam cloveka ktory by sa stazoval na ten d-link. kazdy si ho chvali ake ma lahke rozhranie etc... :)
a ako napisal juicy, ak mas dostatok penazi tak jednoznacne neaky vigor alebo ovislink
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

A co je natom take tazke ?? aj keby si bola najvacsia lama sveta, zvladol by si styri klikov...staci ak zadas prihl. meno a heslo pri nastaveni (popr. nastavit wifi) a mas to ..

:)
peto1310
Light Expert
Light Expert

ja tu nehovorim o softwarovom nastaveni, ale potrebujem pomoc co sa tyka hardwaru, vraj nie kazdy funguje, tak preto sa pytam...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

peto1310 napísal:ja tu nehovorim o softwarovom nastaveni, ale potrebujem pomoc co sa tyka hardwaru, vraj nie kazdy funguje, tak preto sa pytam...
Ano, D-Linky sa kazia casto ale ak mas peniaze tak si kup router od znacky Asus a Airlive, prip. ti hned mozem odporucit modely ak budes chciet... :wink:

//Edit: Tak som ti hned par vybral :arrow:

ASUS WL-AM604g ADSL 2
http://www.alza.sk/adsl-modem-asus-wl-6 ... 121864.htm

alebo drahsia verzia 600g

ASUS WL-600g ADSL 2
http://www.alza.sk/wifi-pristupovy-bod- ... d72205.htm

Ovislink WT-2000ARM
http://www.alza.sk/externi-adsl-modem-a ... d71400.htm

Osobne preferujem Asus ale je to len na teba ktore si zoberies..(staci aj ten lacnejsi Asus pre domace ucely)

:)
peto1310
Light Expert
Light Expert

no mozes hodit nejake odkazy, najlepsie, aby mali aj technologiu draft n
Napísať odpoveď