Ok to som chcel vedieť vďakabrm napísal:Keďže máš štvorjadro, mohlo by to ísť na stredných detailoch celkom v pohode..
GTA 4
Trocha som sa hral s nastaveniami (skusal aj ine rozlisenia) no a jedno z nich moj monitor nepodporoval, teraz mi stale ked zapnem hru vyhadzuje monitor Out of Range (pozadie monitora je cierne). Skusal som aj preinstalovavat hru, ale robi mi stale to iste. Neviete ako sa dala hrat nastavit? Napadla ma jedna vec, ci nahodou tie nastavenia by sa nedali zmenit nejako mimo hry. Urcite su ulozene v nejakom zo suborov, trebars by sa to dalo prepisat. Len neviem kde.
No,a druha vec, kde su ulozene savy?
Vdaka.
No,a druha vec, kde su ulozene savy?
Vdaka.
Ok, jasne, pozeral som troska internet a prisiel som na to,gameska funguje, diki moc
. Dokonca mi ostali aj savy. Len jedna posledna otazka.
Kedysi som zvykol hravat s bratom GTA IV cez hamachi, ale fungovalo to len s tym, ked som v Lobby pouzil CTRL-F12,tak mi hra po napojeni sa na server nepadla.
Nevies nahodou ako sa ten subor nazyval?:)
Vdaka moc.
Kedysi som zvykol hravat s bratom GTA IV cez hamachi, ale fungovalo to len s tym, ked som v Lobby pouzil CTRL-F12,tak mi hra po napojeni sa na server nepadla.
Nevies nahodou ako sa ten subor nazyval?:)
Vdaka moc.
sakra hlapi mne to nejde. neviem ci mam prepisat aj handling a vehicles ked je to v readme podla tych cisiel alebo to mam jednoducho len cez spark IV zobrat importovat do models/ vehicles auto ktore chcem a pojde mi to. lebo mne to ani tak ani tak nejde. ked prepisujem vehicles a handling tak mi hra spadne a ked cez SPARK IV tak mi hra ide ale zobrazuje sa len jedno auto v celej hre a to to prve ktore som importoval
(( prosimvas nema niekto skusenosti stymto ? nemal niekto takuto chybu ako ja ? dakujem za pomoc...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Multiplayer
Vedeli by ste mi niekto poradiť ohľadom multiplayeru lebo mám stiahnutú verziu z internetu a chcel by som hrať aj multiplayer tak či na to nieje nijaká finta. Lebo keď normálne cez mobil stlačím multiplayer tak sa mi v mobile zjaví len prázdna plocha.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Skus ty vysolit 1000-2000sk za hru o ktorej ani nevies ci ta bude bavit a aky je MP.a niektory to ani nemusia spustit.Toy M@ch!n3 napísal:jj urcite budu robit multiplayer do hry ktora ho ma nativne kvoli sockam co si nevedia kupit originalku
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
no zalezi aj na financnej situaci jednotlivcaToy M@ch!n3 napísal:lol ze 2000sk to ti davaju pozlatenu krabicku?aktualna cena 21€ aj s postou. btw vzdy ked kupujem hru tak vacsinou neviem aka je no aj tak za nu dam peniaze
-
->slavo<-
Addict
Ako multiplayer je v pohode a za tie prachy to stoji musim zaklopat ze konecne som dosiel nato ako ten Mp hrat lebo predtym mi to nikdy neslo normalne nenapojil som sa na ziaden server. ale teraz sa napojim kedy chcem a je to vpohode nelutujem ze som dal za tu hru 1400sk ci kolko ked prisla do obchodov mal som ju hned druhy den jak dosla do predaja .
za 21E to je super cena za ktoru som ju vtedy nemal kde kupit , ale kebyze ju nemam nevaham a hned kupujem