pomoc zo zvukovkou

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
macusko
Amateur
Amateur

pomoc zo zvukovkou

Príspevok od používateľa macusko »

Mam problem ohladom zvukovej karty.Nemam instalacne cdna nu a ani neviem ako sa vola viem ze sa to da v programe everest najst a so to nasiel lenze som sa snazil stiahnut ovladac na to a v polke instalacie sa mi restartovalo pc..a neviem co mm robit lebo doma mi lezia repraky doma v skrini...dakujem yza kazdu radu
3PO
Medium Professional
Medium Professional

nazov

Príspevok od používateľa 3PO »

v evereste pozri nazov zvukovky, vyrobcu a typ. do googlu zadaj typ vyrobcu + driver a hladaj, popripade pozri na stranku vyrobcu. prinajhorsom daj typ sem a mozno ti to niekto najde...
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ak je to integrovana zvukova karta na doske otvor bednu a pozri typ dosky.
Nasledne chod na stranku vyrobcu tej dosky a stiahni si ovladace na tu zvukovku.
Ak to neni integrovana zvukova karta tiez by malo byt napisane na nej aka to je.
macusko
Amateur
Amateur

nazov mojej zvukovej karty je Analog Devices AD1981A @ Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [A-1] tak ak niekto ma na to instalacku tak mi j usem prosim poslite
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

desktop alebo notebook ? ak desktop tak typ a nazov maticnej dosky. ak notebook tak jeho nazov a modelovu radu...
macusko
Amateur
Amateur

desktop a konktretne Dell Optiplex GX230 skusal som si to stiahnut na stranke dell ale neak mi to neslo len nieaky download device manager ale to nebola instalacka ale neaky subor co mi PC nerozpoznalo
vladenko007
VIP
VIP

No neviem 230 tam vobec neni nepomylil si sa? Je tam 240

http://support.euro.dell.com/support/do ... id=&impid=

Vyber si operacny klikni na znamienko + pri audiu najdi driver na pravo mas Stahnout a v dalsom okne Stahnout niní
macusko
Amateur
Amateur

sorry ja som sa pomylil to je Optilex GX260.

//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2009, 22:00 )
vladenko007 napísal:No neviem 230 tam vobec neni nepomylil si sa? Je tam 240

http://support.euro.dell.com/support/do ... id=&impid=

Vyber si operacny klikni na znamienko + pri audiu najdi driver na pravo mas Stahnout a v dalsom okne Stahnout niní
skusal som to podla postupu ako si mi sem napisal a stiahlo mi toto:

Kód: Vybrať všetko

http://img405.imageshack.us/img405/9655/30470484.jpg
klikol som na to dva krat a vyhodilo mi :

http://img502.imageshack.us/i/56187967.jpg/
a dalej neviem co :cry: [/code]
vladenko007
VIP
VIP

Takze som ti poradil malinko spatne ale nevadi.
Tam kde som ti napisal ze mas dat stiahnut niní tam si mal dat spodny vyber stiahnut pomocou prehliadaca. Ak das teraz este raz stiahnut uz ti ten vyber neukaze ale nevadi. Ak si to stahoval cez napriklad mozillu tak si otvor trebars IE a presne postupuj vyber si operacny system daj stiahnut a ked ti ukaze okno kde budu 2 volby tak daj tu spodnu cez prehliadac. Vyberies kam to chces ulozit a potom nainstalujes.
Urcite to pojde ja som ho takto stiahol.

Ak si nahodou neporadis napis to tu ja som ten instalacny subor na tvoju zvukovku stiahol ma 4MB povies kam ti to mam upnut a ja ti to tam upnem.

//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2009, 8:49 )
edit:
K tej druhej hlaske. Inak slo by ti to stahovat ovladace aj cez ten download manager ale ten potrebuje aby si mal nainstalovany NET Framework verze 2.0 ak ho nemas tak tak ho nenainstalujes.
macusko
Amateur
Amateur

vladenko007 napísal:Takze som ti poradil malinko spatne ale nevadi.
Tam kde som ti napisal ze mas dat stiahnut niní tam si mal dat spodny vyber stiahnut pomocou prehliadaca. Ak das teraz este raz stiahnut uz ti ten vyber neukaze ale nevadi. Ak si to stahoval cez napriklad mozillu tak si otvor trebars IE a presne postupuj vyber si operacny system daj stiahnut a ked ti ukaze okno kde budu 2 volby tak daj tu spodnu cez prehliadac. Vyberies kam to chces ulozit a potom nainstalujes.
Urcite to pojde ja som ho takto stiahol.

Ak si nahodou neporadis napis to tu ja som ten instalacny subor na tvoju zvukovku stiahol ma 4MB povies kam ti to mam upnut a ja ti to tam upnem.

//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2009, 8:49 )
edit:
K tej druhej hlaske. Inak slo by ti to stahovat ovladace aj cez ten download manager ale ten potrebuje aby si mal nainstalovany NET Framework verze 2.0 ak ho nemas tak tak ho nenainstalujes.
diki moc uz som si to stiahol aj nainstaloval..ale stale mi nejde prehrat ziadna pesnicka.vo WMP mi vypise toto:

http://img32.imageshack.us/img32/5663/wmpq.jpg
Napísať odpoveď