Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

Stoffo10
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

rados915 napísal:Stoch a Weiss...neviem neviem. Sú to ešte mladí chalani ktorí by mali získavať skúsenosti a keďže ich ešte nemajú asi nie je najlepší nápad ich hneď dávať do základu reprezentácie. Máš pravdu, že sú rýchli ale rýchlosť nie je všetko. Čo som sledoval polčas s Islandom tak neviem koľkokrát sa Stoch presadil 1 na 1. On ako krajný záložník by mal po stranách unikať, rýchlosť mu pomôže ale najprv sa cez toho hráča musí dostať.

Ja si myslím, že Švento by bolo dobré riešenie. Pred zranením bol stabilný člen 11ky tak prečo nie aj po zranení? V Rakúsku sa mu darí.
medzi Stochom a Weissom je jeden rozdiel- Stoch robí všetko najrpv nohami - nerozmýšľa, len ako ma "utekajú" jeho rýchle nohy podľa toho sa riadi kdežto na Weissovi je vidno, že on najprv rozmýšľa hlavou až potom nohami a preto bude aspoň podľa mňa veľký Pán futbalista

//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2009, 16:28 )
Senecký je lepšia dvojka ako Kamenár- nwm načo ten tam je a takisto máme lepších obrancov ako Hanzel a Horváth ale inak v pohodke
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Nominácia je dobrá, dúfam, že nesklame :) Najideálnejšie by bolo oba zápasy vyhrať, ale radšej nebudem taký optimista. Z toho dvojzápasu by 2 body mali IMO väčšiu cenu ako 3, pretože by to znamenalo, že ani jeden zo súperov by nezískal 3 :) Som zvedavý, ako to nakoniec dopadne ...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

stoffo akeho mame lepsieho laveho obrancu nez Hanzela aktualne? A koho by si dal miesto Horvatha, ktory pravidelne nastupuje a patri k najlepsim hracom svojho muzstva v holandskej lige?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Vigor napísal:stoffo akeho mame lepsieho laveho obrancu nez Hanzela aktualne? A koho by si dal miesto Horvatha, ktory pravidelne nastupuje a patri k najlepsim hracom svojho muzstva v holandskej lige?
Ale veď Horváth tam je skutočne len do počtu.. Alebo myslíš, že vytlačí zo zostavy jedného z dvojice Škrteľ - Ďurica? :roll: A k tomu Hanzelovi - áno, máme aj lepších ľavých obrancov, Hanzel hral len v CL, tam nie je až takým problémom presadiť sa.. Nebudem tu teraz vymenuvávať, ale hral Hanzel dajme tomu proti CZE alebo POL? Mali sme vtedy iného ľavého obrancu? Mali (tuším tam hral Zabavník). Podal dobrý výkon? Podal. Vyhrali sme? Vyhrali. Neviem, čo riešime.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Do poctu? Mas pravdu, vsak dvaja stoperi na zapas stacia, ci nie? Co tam po pripadnom zraneni.

A ak skusi variantu s Duricom na lavej obrane tak Horvath moze kludne hrat v strede.

Menuj mi, tych aktualne lepsich lavych obrancov prosim. Mame tam Cecha, ktory pravdepodobne tu lavu obrnau odohra a ako nahradu mladeho Hanzela, ktory v poslednom roku patril k suverenne najlepsim hracom domacej sutaze, dal by som ho kludne do prvej patky vsetkych hracov a najlepsi obranca v lige. Je mlady, nech zbiera skusenosti, neviem v com je problem.

P.S. Spominal som nieco o nejakom vytlacani zo zostavy? Pokial viem, tak nie.
Innocence
VIP
VIP

Vigor napísal:Menuj mi, tych aktualne lepsich lavych obrancov prosim. Mame tam Cecha, ktory pravdepodobne tu lavu obrnau odohra a ako nahradu mladeho Hanzela, ktory v poslednom roku patril k suverenne najlepsim hracom domacej sutaze, dal by som ho kludne do prvej patky vsetkych hracov a najlepsi obranca v lige. Je mlady, nech zbiera skusenosti, neviem v com je problem.
Čech je dobrý hráč, čo dokazoval aj v Porte, prestupom na Ostrovy však spravil chybu, sedí tam na lavičke a stratil zápasovu prax, máš ale pravdu, ani toho by som tam nedal. Ja by som spravil obranu Pekarík-Škrteľ-Ďurica-Zábavník, pričom poslední dvaja by sa mohli striedať na stopérovi/ľavej obrane. Viem, napíšeš tu, že je už za zenitom, že hral ešte za Galisa, že hrá niekde v priemernom ruskom klube - mne je to všetko jedno, v zápase proti Čechom podal úžasný výkon, v zápase s Islandom patril taktiež k našim najlepším hráčom.. Hanzel na takéto veľké zápasy, aké nás v septembri čakajú, pripravený nie je, v repre odohral tuším len zápas s najhorším tímom sveta, San Marinom a to bola prakticky len povinná jazda, kde mohla nastúpiť aj celá jedenástka Dubnice a vyhrala by, rovnako v TT nehral v nejakom významnom európskom zápase a CL nemôže byť objektívnym ukazovateľom formy.. Čiže ja si stojím za Radom Zabavníkom na poste ľavého obrancu.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ty prosim Ta uz reaguj na to, co ja napisem.

Kde som kritizoval Zabavnika, ze ho tak obhajujes? Je to podla mna dobry hrac, typicka futbalova zaplata ako tomu hovori, zahra skoro vsade, spolahlivo. Len som napisal, ze Weiss tam da podla mna Cecha tak ako to robil doteraz, zvlast ked teraz pod novym trenerom vo WBA zacal hravat. K Hanzelovi asi tolko, ze ja som ho nedaval do zakladnej zostavy a nehadam sa, ze nema skusenosti z velkych zapasov, ale tvrdim, ze to bol najlepsi obranca v nasej lige posledny rok, kvalitny moderny obranca, mlady, takze takato skusenost, aj ked na lavicke, mu moze iba pomoct. Je tam iba ako pripadna nahrada, pricom lepsiu nahradu na lavu obranu, mimo spominaneho Zabavnika nemame. Zabavnik vsak nie je povodne lavy obranca, takze neuskodi mat cistokrvneho laveho obrancu na lavicke, zvlast ked sa moze stat, ze Weiss posunie Cecha aj do zalohy, ktovie...takze na lavicke Hanzel je idealna volba.

P.S. V com je Tebou spominany Pekarik pripravenejsi, tym ze poslednych par mesiacov ani nehral sutazny zapas? Ci sediet v Nemecku je viac ako excelovat v "nic nehovoriacej" slovenskej lige?
Stoffo10
Light Star
Light Star

Vigor napísal:Ty prosim Ta uz reaguj na to, co ja napisem.

Kde som kritizoval Zabavnika, ze ho tak obhajujes? Je to podla mna dobry hrac, typicka futbalova zaplata ako tomu hovori, zahra skoro vsade, spolahlivo. Len som napisal, ze Weiss tam da podla mna Cecha tak ako to robil doteraz, zvlast ked teraz pod novym trenerom vo WBA zacal hravat. K Hanzelovi asi tolko, ze ja som ho nedaval do zakladnej zostavy a nehadam sa, ze nema skusenosti z velkych zapasov, ale tvrdim, ze to bol najlepsi obranca v nasej lige posledny rok, kvalitny moderny obranca, mlady, takze takato skusenost, aj ked na lavicke, mu moze iba pomoct. Je tam iba ako pripadna nahrada, pricom lepsiu nahradu na lavu obranu, mimo spominaneho Zabavnika nemame. Zabavnik vsak nie je povodne lavy obranca, takze neuskodi mat cistokrvneho laveho obrancu na lavicke, zvlast ked sa moze stat, ze Weiss posunie Cecha aj do zalohy, ktovie...takze na lavicke Hanzel je idealna volba.

P.S. V com je Tebou spominany Pekarik pripravenejsi, tym ze poslednych par mesiacov ani nehral sutazny zapas? Ci sediet v Nemecku je viac ako excelovat v "nic nehovoriacej" slovenskej lige?
pekarík ale má potenciál rozobrať na svojej strane hocikoho a za podpory stocha či weissa to bude pekná podívaná :D :D

//autoeditácia príspevku ( 26 Aug 2009, 13:40 )
Vigor napísal:stoffo akeho mame lepsieho laveho obrancu nez Hanzela aktualne? A koho by si dal miesto Horvatha, ktory pravidelne nastupuje a patri k najlepsim hracom svojho muzstva v holandskej lige?
máme čecha a namiesto hanzela tam mohol povolať niekoho iného- ak sa čech zraní pôjde na ľavého beka durica alebo zabavník
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Uzasny prispevok.

Vysvetlenie ohladne Pekarika svetove. To, ze mesiace nehral sutazny zapas ako som uz pisal, je zjavne lepsi dovod ho zavolat, co tam po tom ze Hanzel bol najlepsimobrancom v lige. Nevravim, ze Pekarik je zly, osobne ho mam aj vcelku rad, ale tato "logika" je skratka nezmyselna.

A co sa tyka Hanzela, moja otazka bola, kto je ten niekto iny, ktoreho mal povolat.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Vigor napísal:Uzasny prispevok.

Vysvetlenie ohladne Pekarika svetove. To, ze mesiace nehral sutazny zapas ako som uz pisal, je zjavne lepsi dovod ho zavolat, co tam po tom ze Hanzel bol najlepsimobrancom v lige. Nevravim, ze Pekarik je zly, osobne ho mam aj vcelku rad, ale tato "logika" je skratka nezmyselna.

A co sa tyka Hanzela, moja otazka bola, kto je ten niekto iny, ktoreho mal povolat.
pekarík, a hanzel to je iná liga a o tom sa baviť predsa nemusíme

namiesto hanzela tam mohol ísť švento napríklad
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

svento tam mohol ist ale svento je ini typ hraca ako hazel on je taki behavy typ stredopoliara co podporuje utok
Stoffo10
Light Star
Light Star

Gajdy napísal:svento tam mohol ist ale svento je ini typ hraca ako hazel on je taki behavy typ stredopoliara co podporuje utok
ved o tom som písal, že radšej aby tam išiel iný typ hráča ako hanzel ak sa čech zraní tak naľavo môže zahrať durica alebo zabavník
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Na Sventovom poste moze hrat Jendrisek, Sestak, Stoch, Cech, Weiss, pripadne aj Holosko moze kludne zahrat kridlo...naco by tam bol este Svento prosim Ta?
Innocence
VIP
VIP

Vigor napísal:Na Sventovom poste moze hrat Jendrisek, Sestak, Stoch, Cech, Weiss, pripadne aj Holosko moze kludne zahrat kridlo...naco by tam bol este Svento prosim Ta?
Na to isté, na čo je tam Hanzel.. ;)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Zjavne si pochopil fakt, na ktory som narazal, ze na lave kridlo mame 5-6 nahrad a na lavu obranu Duricu, ktory hrava bezne stopera a Zabavnika, ktory tiez tento post bezne nehrava.

Post laveho obrancu je vo futbale jeden z tych postov, ktory sa naozaj tazko obsadzuje, lebo tam sa kvalitny hrac neobjavi tak casto. Celkovo kraje obrany. Tak po tom, co sa nam na pravej strane objavil Pekarik, ktoreho tiez prvykrat povolali ked hraval este v Ziline, teda nasej "nic nedokazujucej" liege a nikomu to nevadilo, tak isto mame teraz typologicky podobneho hraca rovnakych kvalit na lavu stranu obrany, takze kde je ten problem? Ci vy vidite nasu buducnost na lavej obrane v Duricovi ci Zabavnikovi? Ja nie.
Innocence
VIP
VIP

Vigor napísal:Ci vy vidite nasu buducnost na lavej obrane v Duricovi ci Zabavnikovi? Ja nie.
Nebavme sa zatiaľ o "budúcnosti", ale o prítomnosti. Tou je dvojzápas s Českom a Severným Írskom a jeden z dvojice Ďurica/Zábavník by bol na post ľavého obrancu najlepšou voľbou. Nevravím, že po tejto kvalifikácii sa jednotkou na tomto poste nestane Hanzel - chlapec je šikovný a ak by v Schalke04 hrával, môže sa stať jedným z najlepších slovenských obrancov vôbec. Zatiaľ ním však nie je.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

v zaklade nastupi zabavnik durica bude zo skrtelom stoper hanzel bude tak striedat zabavnika
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Ja by som dal Zábavníka opäť na defenzívneho záložníka do stredu, hral tam neskutočne dobre!!
Innocence
VIP
VIP

Na DM myslím nastúpi Miro Karhan, nie Zábavník.. :)
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Innocence napísal:Na DM myslím nastúpi Miro Karhan, nie Zábavník.. :)
karhan sa vcera zranil tak neviem ako to bude vypadat to zranenie dost zamiesa kartami
Napísať odpoveď