Nejde mi hra, nenaslo graficku kartu pls:(
Nejde mi hra, nenaslo graficku kartu pls:(
Zdravim..kamaratke som naisntaloval sims 3 do PC ...Ma notebook, MSI n1996, alebo ms163c ci jak to bolo....no... hru som naisntaloval, vsetko v pohodicke, ale ked som to spustil, tak napisalo, ze sa nenasla graficka karta, alebo nema podporu, ale asi ze ju nenaslo...no...ale v hardveri je vsetek softwer rozpoznany.... nic nechyba, tak vobec neviem co s tym moze byt... vobec to nechapem...vdaka za rady... 
No ak si sa pri tom pozeral na obrazovku, graficka musi byt v poriadku 
Najlepsie by bolo asi hodit sem presne znenie tej hlasky, pretoze "asi nejak takto, alebo tak nejak: ... mozme len hadat, co je s tym. Moze to byt velmi vela veci
Zo vsetkeho najskor ale treba asi zistit, ci splna HW poziadavky(ak je nejaka velmi stara, nemusi hru zapnut), pripadne nove ovladace, najnovsi DirectX a vela vela inych veci
Najlepsie by bolo asi hodit sem presne znenie tej hlasky, pretoze "asi nejak takto, alebo tak nejak: ... mozme len hadat, co je s tym. Moze to byt velmi vela veci
Zo vsetkeho najskor ale treba asi zistit, ci splna HW poziadavky(ak je nejaka velmi stara, nemusi hru zapnut), pripadne nove ovladace, najnovsi DirectX a vela vela inych veci
BX napísal:No ak si sa pri tom pozeral na obrazovku, graficka musi byt v poriadku
no...toto tam vypisuje... no nechapem to, v pc nepise ziaden nenajdeny hardver alebo co, len sakra nemozem najst info o tom notasi, je to "novy" notas, asi rok stary, nema tam hra preco neist... neviem aky je ten kod, ci model notasu... nenasiel som to asi...ale mozno je to to hore co som napisal..no..ale info neviemm..není možné spustiť hru Zařízení 0 nemuže spustiť tento titul. nebyla nalezena žádná podporovaná grafická karta. zkontrolujte, prosím, svuj systémový hardware.