Reparat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
patress
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Reparat

Príspevok od používateľa patress »

zdravim. v piatok pisem opravnu skusku (reparat) s predmetu graficke komunikacie. predmet sa rozdeluje na dve casti. prakticka:technicke kreslenie. a teoreticka: nauka o materialoch. je to predmet na SPS J.murgasa v BB. moja otazka znie ci sa bude opravne preskusanie konat len z 2. polroka alebo celkovo z rocnika. a este ako to bude asi prebiehat. viem ze tu tema reparat uz existuje. prosim poradte mi ti. co s tym mate uz skusenosti
vopred dakujem
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Pokial si mal známku "nedostatočný" LEN v druhom polroku tak robiš len z toho polroku. Keď si mal nedostatočnú aj na začiatku a na konci roku, tak robíš z celého roku
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa patress »

.:M4jco:. napísal:Pokial si mal známku "nedostatočný" LEN v druhom polroku tak robiš len z toho polroku. Keď si mal nedostatočnú aj na začiatku a na konci roku, tak robíš z celého roku
len na konci roka som mal nedostatocnu.. a nezalezi to aj na ucitelovy pripadne predmete??
kliko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kliko »

nemam s tým skusenosti .... ale učitel ta podla mna može skušat z čoho chce takže može byt aj prvy pol rok ..... on neho vela zaleži
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Nezaleži. Keď si prepadol len na konci roku, tak ti nemože dať učivo z prvého polroku, len z druhého. A je len na ňom čo sa ťa opýta, (poučku, vzorec, vetu, graf....)
Napísať odpoveď