Ja by som zasa strasne chcel toto (viď priloha)... uz len preto ze som v znameni skorpiona a vzdy ma skorpioni fasciovali.. Presne tak ako je to na tom obrazku

... ale zewray to tam dost boli takze.. myslim ze je moj strach opravneny.. ale nejako by som to vydrzal predsalen

... len ma stve ze.. ako chalan nemam take rovne brucho ako maju napriklad dievcata.. niezeby som bol nejako extra tucny, to nie.. ale proste ak uvolnim brucho tak... ja nwm ako to napisat proste je tak "dopredu", ale pokial mam veci nikdo si nic nevsimne.. len akonahle som vyzleceny jediny kto si to vsimne som sice ja.. ale aj tak je mi to blbe
okrem toho mam mamku mikrobiologicku a ked som s tymto navrhom prisiel za nou.. tak ju skoro vykotilo zo sedacky a zacala mi vypravat aky vsetok bordel sa nachadza na tych ihlach a podobne.. ze mozem mat z toho problemy... ved ona sama to vie najlepsie.. ale k 18tke by som si to doprial aj bez jej obmedzenia.... cital som niekde ze sa mozem dat aj ako 15rocny potetovat, LEN musi byt so mnou zakonny zastupca... co moc 3x ruzove nieje.. pokial by tam bola ona prave... no co narobim pockam si do 18tky (mam 15 momentalne...)