Univerzalny Ovladac

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Univerzalny Ovladac

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Zdravim .. potreboval by som kod na ovladac technika TT-706 .. navod k tomu nebol .. chcel by som s tym ovladat digi satelit humax ... presny typ som nikde vygooglit nevedel .. je to taka strieborna krabica v strede s ciernym pasikom :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

kód záleží od zariadenia ktoré chceš ovládať. Nie od ovládača. Ak si nedostal návod ani tabuľku kodov, budeš musieť ovládač automaticky naladiť (prebehne všetky kody a keď začne zariadenie reagovať tak to stopneš a kod uložíš). Ako sa to robí na tvojom ovládači netuším, treba si niekde ten návod vygoogliť alebo vyžiadať u predajcu
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

predajca je tesco .. len tazko tam neico vypytam , googlit som googlil .. nic som nevygooglil , preto som sa ako na poslednu sancu obratil sem ci by niekto nepomohol kto by vedel
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

manuál si skús zohnať tu: https://www.2instructions.com/search.ph ... ele=TT-706
a automatické ladenie by malo byť takto:
turn the tv on. hold tv and set buttons untill the power button flashes. point the remot at the tv untill the tv turns its self off. press any button on the remote. turn the tv back on and test it.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

to vsetko som nasiel aj ja , ale nic nepomohlo .. to co si napisal som videl na jednom fore , bolo tam toho viac popisaneho , nic nepomohlo .
Napísať odpoveď