po zmene mac adresi ma nechce pripojit na router na routri som aj vypol mac cotrol a pripojit sa moze kto kolve stal e nejde ipcky mam stale rovnaka a skusal som ich daj automaticka stale nic...
chyba je v OS už som tu niekde založil tému bo od winxp SP3, vista a win7 nejde zmeniť MAC adresu neviem prečo ale keď ju zmeníš nedá sa ti pripojiť stále piše že waiting for network a potom vyhodí chybu preto som sa vrátil od win 7 k starému dobrému winxp SP2
hľadal som aj na googli a nič programy typu Amac tiež nefungujú ani zmena MAC vo vlastnostiach HW
hmmm cudne ale na win7 aj Viste mi zmena MAC adresy vpohode isla... konkretne na intrakovej sieti, kde maju oni povolene urcite mac adresy ludi, kt. zaplatili...
nejde to ani ziadnim programom a sot nebudem preistalovavat koli takej hluposti skusal som to v registroch a restart a skusal som aj proghram a vyp zap sietovku a nic. Skusim este ten driver ale o tom pochybujem
nechcem zakladat zbytocne novu temu,tak to dam sem...Totižto,naneštastie už aj aj som sa dožil toho velkého dna keď musím opustit XP-čko a začat používať "dokonalu" Vistu...,no a moj problem je ten ze bud som totalne slepy alebo z tohto bozskeho OS tak vyhaluzeny ze nemozem najst mac adresu toho konkretneho NTB,pre vacsinu z Vas to uz asi neni problem,tak pls ak mzte dajte vediet ako sa k tomu dopracujem Dik.