Hmm. Skôr, za chyby sa platí, a preto je MS taký bohatýmiho2910 napísal:"KEBY SA ZA CHYBY PLATI MICROSOFT BY UZ DAVNO SKRACHOVAL"
Naj hlasky
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: microsoft
Dám to sem, komentar na csfd k filmu Máj:
A to som si to chcel mrknutJarmila mrdá s mlynářem. To je záměr, jo, její matka, majitelka krčmy, chce, aby se k němu nastěhovala, tak proč by nemrdala. Jenomže přijede "strašný lesů pán," Vilém a Jarmila se do něj zamiluje a snad poprvé, co se potkají sami, si samozřejmě zamrdají. Mlynář je otec Viléma. Všechno by bylo v pořádku, kdyby o pár relativně hezkých filmových záběrů dál Jarmila nemrdala s mlynářem znovu. Jarmila nemluví. Nevíme, co chce, jaké má pocity, co se v ní odehrává (není to řečeno jinak, třeba obrazem či náznakem). Tragédie nastane v okamžiku, kdy po svatbě Viléma a Jarmily (před nebo po které následovalo opět mrdání, to už si přesně nepamatuji) chce s Jarmilou mrdat znovu mlynář, a přesně v okamžiku, kdy jí to dělá pusou pod sukní, vjede do toho Vilém (Jarmile se orál líbí, její úsměv aspoň něco naznačuje), na nic se neptá, koná a podřízne svému otci hrdlo. Za to mrdání nejspíš. Pak už se moc nemrdá, jen (proč?) trošku mluví o lásce, smrti a trestu.
-
pryja
Darca
Mame som volala, nech mi najde jeded papier doma v sufliku a nasla tam zalepenu velku obalku, v ktorej mam odlozenych par pramenov vlasov/take na predlzovanie/
Ked som s nou potom volala, tak sa ma tak opatrne pytala:
"Nasla som nahodou jednu obalku a to co je vnnutri, vyzera ako dlhe stebla travy. Dufam, ze tam nemas marihuanu?
Ked som s nou potom volala, tak sa ma tak opatrne pytala:
"Nasla som nahodou jednu obalku a to co je vnnutri, vyzera ako dlhe stebla travy. Dufam, ze tam nemas marihuanu?
-
aughostino
Medium Professional
-
kvazar
Amateur
Cez sezony NHL som pozeral zápas Pittsburgh - Detroit...pit prehrával 5:0 brankár Fleury sa rozhodol ísť do šatne,potom komentátor STV3 zapotil : tak by mohli dať do novín aj ako vyzerala šatna po tom čo tam vošiel Fleury,napísane by bolo že nájdite 5 rozdielov predtým a potom
btw: neviem ako presne to bolo,ale takto asi
btw: neviem ako presne to bolo,ale takto asi
-
ReGiSeR
Novice
Na Cssource.sk jeden antitalent sa pytal cosi a dostal odpoved:
(a)Ako spravim server pre CS 1.6 dual protocol?
(b)UTFG
(a)To co je???
(b)www.usethefuckinggoogle.com
No ja som nemohol alebo...
--
(a)Caute skusal som voteban a zabanoval som sa, neviete kolko to potrva?
(b)Standarny cas je 30 min.
(a)ano ale to sa mi stalo uz vcera...
(a o 30. min.)Uz je to v poriadku, uz to ide...diky
(b)Konzola ta lubi
(c) B a ty mna lubis?
(b)nie
(a)Ako spravim server pre CS 1.6 dual protocol?
(b)UTFG
(a)To co je???
(b)www.usethefuckinggoogle.com
--
(a)Caute skusal som voteban a zabanoval som sa, neviete kolko to potrva?
(b)Standarny cas je 30 min.
(a)ano ale to sa mi stalo uz vcera...
(a o 30. min.)Uz je to v poriadku, uz to ide...diky
(b)Konzola ta lubi
(c) B a ty mna lubis?
(b)nie
Na pokeci [miestnost Nitra] uz davnejsie-som si to skopiroval:
(18:58:52
) all: je tu baba ktora bola asi tak pred pol rokom na zastavke pri Tescu a isla na autobuse cislom 22?..Mala si oblecene Rifle,biele tenisky,Cervene tricko a bielu Kabelku,Ak si tu tak daj ERPEeeee
coze??? ja som sa sulal!! ze pred pol rokom!! 
(18:58:52
Najprv aby som vysvetlil situáciu. Máme rodinný dom a u susedov zateplovali strechu takže robotníci videli na náš balkón na ktorom je rebrík na strechu. No a máme bielu mačku ktorá rada chodí práve na strechu. A zrovna liezla hore keď ju zbadal jeden z robotníkov (zo Skalice) a rozhovor s jeho šéfom bol asi takýto:
Š: Kam to pokladáš do pi*e?!
R: Sa kukni tam.
Š: Nedívaj sa jak kočka leze po rebríku, sem čum.
Š: Ty též vylezeš po rebríku a nikto sa nečuduje.
R: No ale to je zvíra.
Na prvý pohľad sa to možno nezdá smiešne, ale ako to už býva tak by ste museli byť priamo na mieste. Počúvať ako sa hádajú a ešte v ich nárečí...na nezaplatenie

Š: Kam to pokladáš do pi*e?!
R: Sa kukni tam.
Š: Nedívaj sa jak kočka leze po rebríku, sem čum.
Š: Ty též vylezeš po rebríku a nikto sa nečuduje.
R: No ale to je zvíra.
Na prvý pohľad sa to možno nezdá smiešne, ale ako to už býva tak by ste museli byť priamo na mieste. Počúvať ako sa hádajú a ešte v ich nárečí...na nezaplatenie