F.A. Premier league
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Takto začal aj Hull minulú sezónu (vyhral tuším aj nad Arsenalom 1-2) a ledva sa nakoniec zachránil. Netreba z toho robiť vedu.Innocence napísal:Tí hráči z Burnley musia mať nejaké cheaty, takto dve kolá po sebe vyhrať, to sa mi nezdá..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Tak zhodnotim 2 polcas zapasu Liverpool-A.Villa (1:3) kedze 1 som zial nevidel. Liverpool sa po polcase dobre nastartoval a od cca. 50 minuty zacal na obranu supera tlacit.Villania sa perfektne branili tlaku Liverpoolu az do 72 minuty ked po peknej akcii dal gol Torres na 1:2. Potom o tri minuty prisla necakana penalta na strane Villanov a bolo 1:3. Po tejto penalte sa Liverpoolu uz uplne rozpadla ofenziva a uz do konca zapasu nevymysleli az na par sanci nic. V sobotu si to rozdaju vonku s Boltonom. 
Osobne si myslim, ze keby nebolo tej panalty, tak by Liverpool remizoval 2:2.
Osobne si myslim, ze keby nebolo tej panalty, tak by Liverpool remizoval 2:2.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
co chces povedat tym 'necakana penalta' ??
akoze necakany gol, necakany roh, necakany priamy kop a tak? jaaaj kebyze, kebyze, kebyze...kebyze rozhodca nebol posrany tak da Carrovi zltu za tahanie zraneneho Younga, banda jedna. maju co si zasluzia.
dejavu tag
----Liverpool potrebuje styroch az piatich defenzivnych zaloznikov, liverpool bude mat problemy s kvalifikaciou do lm..rafa rozum potratil..rafa predal klucoveho hraca.atd, atd----
dejavu tag
penalta udelena absolutne opravnene, co sa vsak neda povedat o 75% penalt udelenych v prospech poolu v poslednych sezonach
dejavu tag
----Liverpool potrebuje styroch az piatich defenzivnych zaloznikov, liverpool bude mat problemy s kvalifikaciou do lm..rafa rozum potratil..rafa predal klucoveho hraca.atd, atd----
dejavu tag
penalta udelena absolutne opravnene, co sa vsak neda povedat o 75% penalt udelenych v prospech poolu v poslednych sezonach
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Pekne sa to vyvíja, na Anfielde odpískať penaltu proti L'Poolu, toto by som teda nečakal ani v tom najkrajšom sne
Výkon strašne slabý, pozeral som celý zápas a pár svetlých okamihov, fakt.. Bolo tam aj troška smoly - dve Kuytove hlavičky, Gerrardove strely do stredu brány.. Taký je futbal, mňa ako Goonera takéto výsledky len tešia 
a čítal som, že nabudúcu sezónu benitéz od američanov dostane len 2 mil. na prestupy- eXo - napísal:Hmmm co ty chlapci robia ... L'pool je moj naj anglicky klub takze taketo vysledky ma mrzia.
ale tak im treba mali to robiť v anglicku tak ako v španielsku a taliansku, kde ku kormidlu tímu nepustia žiadneho amíka, araba či komáča
L'pool mali uz davno kupit iny majitelia .... tyto dvaja su pre Reds najhorsie co len moze byt.Stoffo10 napísal:a čítal som, že nabudúcu sezónu benitéz od američanov dostane len 2 mil. na prestupy![]()
![]()
to viac dá kmotrík v slovane
![]()
![]()
![]()
![]()
ale tak im treba mali to robiť v anglicku tak ako v španielsku a taliansku, kde ku kormidlu tímu nepustia žiadneho amíka, araba či komáča
No a co ked hrala lavicka ... ved to bol nejaky Doncaster z bohviekolkej ligy ...jason007x napísal:Tottenham pokracuje vo svojich vynikajucich vykonoch, tento raz si to v Carling Cupe odniesol Doncaster doma 1:5, a to aj napriek tomu ze za Tottenham hrala v podstate z vacsej casti lavicka... Peter Crouch zaznamenal debutovy gol v drese Tottenhamu po prichode z FC Portsmouth.
-
Schelmy
Medium Star
Slabý futbal z oboch strán, páčilo sa mi ku koncu ako UNITED podržali loptu a vytvorili si aj šance. Trapko Wenger to dnes riadne prežíval a to divadlo na konci nemalo chybu. Z UNITED najlepšie dnes asi Evra, Fletcher, Valencia(1.polčas), Nani (smerom dozadu ma prekvapil). A ešte spomeniem Rooneyho rybyčku, inak tam bol sám na hrote dosť stratený.