Ahoj, mám taký problém so zvukovou kartou C-Media 8738 5.1ch. Včera sa mi len tak sám od seba vypol PC, tak som ho znova nakopol ale nepočujem žiaden zvuk. Keď zapnem hudbu napríklad v Media Playeri tak ukazuje že sa pesnička prehráva ale nič nieje počuť, vyskúšal som 2 sady reproduktorou, a 3 slúchadlá no ani na jedných zvuk nejde, v nastavení zvuku je všetko na najvyššej hlasitosti ale aj tak nič nepočuť, v správcovi HW zariadení táto karta ukazuje status (Pracuje Správne), Už som preinštalovával aj ovládač aj software k tej karte, ale nič nepomohlo.
btw.. Keď zapnem hudbu v prehrávači Aimp2 tak mi ju ani nezačne prehrávať.
Za odpoveďe Ďakujem.
Nejde Zvuk
-
Lu-Boss-Ko
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
skusil si ovladac uplne odobrat a potom nahodit novy? ci uz najnovsi, alebo ten z CDcka?
no rozhodne to ale vidim najskor na hardwareovu chybu a vhodne na reklamaciu... Ak nepomoze jej odpojenie/zapojenie na doske.
// skus tu zvukovku aj v inom kompe, ak mas moznost, ako kukam, tak je do rozhrania PCI a to ma prakticky kazdy komp, takze by nemal byt problem. Tym potvrdis/vylucis chybu karty
no rozhodne to ale vidim najskor na hardwareovu chybu a vhodne na reklamaciu... Ak nepomoze jej odpojenie/zapojenie na doske.
// skus tu zvukovku aj v inom kompe, ak mas moznost, ako kukam, tak je do rozhrania PCI a to ma prakticky kazdy komp, takze by nemal byt problem. Tym potvrdis/vylucis chybu karty
-
Lu-Boss-Ko
Amateur
- Kontaktovať používateľa: