Cuss all,
neviete nahodou niekto o nejakom navode ako si s obycajnych cinakov urobit in boty ? kamarat si to spravil mal tam nejake nasivky a zicherky a aj tak mu ich ukradli cinaky a ukradnut LOL. U nas maju conversky v obchodoch ale nechce sa mi dat 67€ na jednu sezonu .
bolek napísal:Na tú bielu špičku sa dá pekne kresliť, farebné šnúrky, farby na textil a placky na suchý zips a potom už len kreativita.
Hmm to znie fajn a fotky nahodou nemas ? A ty si si tak spravil ? A nevies nahodou ci predavaju aj cervene ? V obchode som videl iba cierne a kockovane take trapne ...
Určite sú aj červené, ja som mala také tiež, ale našla som ich doma. Inak našla som len jednu fotku mojich číňaniek a tie sú ešte bez červených šnúriek, ale tak pre predstavu aspoň kresby mojej šikovnej spolužiačky perom.
uz sa to vola cinaky? ...ked som to ja nosil sa to volalo cinany ...ale to uz je davno. Ako ako bolek vravi, perom pokreslit, vymenit snurky, nasit nasivky, pripichnut zicherky atd...
Hej ale pisu tam po zadnej strane zehlit a neviem si predstavit cinany zehlit z vnutra ale tie fixky vypadaju bezva aj ked asi nevydrzia moc dlho asi kupim nejake spreje a je klud
MirecPB napísal:minimalne tie fialove su converse na 100%.. ak nie oboje.. Takze tie sa tak vyrabaju a predavaju. To nikto nenamaloval na ne
oboje su original converse, ale tie malby su podomacky spravene... obe sa tusim dali vydrazit na e-bay (minimalne tie druhe, posledna cena co som videl bola nieco cez 200 dolarov)