Crysis
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
->slavo<-
Addict
Ludi hrava dost , ale serverov som pocul ,ze je malo s dobrym Pingom .
Co sa tyka multiplayeru tak mna vobec nechytil vseci kempia zo sniperkami . Si predstav ,ze si das neviditelnost a niekde sa zakempis neni sanca a hlavne sa to robi na spawnoch narodis sa a hned si mrtvy a ani nevies odkial ta sundali lebo maju neviditelnost
takyto MP ma vobec nechytil . ale niekomu to moze vyhovovat.
Co sa tyka multiplayeru tak mna vobec nechytil vseci kempia zo sniperkami . Si predstav ,ze si das neviditelnost a niekde sa zakempis neni sanca a hlavne sa to robi na spawnoch narodis sa a hned si mrtvy a ani nevies odkial ta sundali lebo maju neviditelnost
takyto MP ma vobec nechytil . ale niekomu to moze vyhovovat.
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
musis vediet hrat ja hravam aj instant action aj power strunge a je to haluz a ty snipery mi vobec nevadia sôr naopak je to zaujmavejsie aj ked to cloveka dost nasere ked ho 5x posebe zabije jeden hrac ale co uz
a pri instant action pouzivam only maximum strange +paste
obcas ked je dlhsia provinka predomnou tak dam zbran
a pri instant action pouzivam only maximum strange +paste
neodpovedal si mi na otazku... mas original a hras na cracknutych serveroch preto lebo ti nejdu originalne servery alebo mas na to iny dovodDAMON88 napísal:musis vediet hrat ja hravam aj instant action aj power strunge a je to haluz a ty snipery mi vobec nevadia sôr naopak je to zaujmavejsie aj ked to cloveka dost nasere ked ho 5x posebe zabije jeden hrac ale co uz![]()
a pri instant action pouzivam only maximum strange +pasteobcas ked je dlhsia provinka predomnou tak dam zbran
-
DAMON88
Professional
neviem kde najdem original servery no skratka na to vypise ked das ze online hra - internetova hra tak tam mi najde niakych 102serverov a stoho sa s mojou verziou hry zhoduje tak polovica a stej polovice mi idu tusim 2 mozno 3rochedo napísal:neodpovedal si mi na otazku... mas original a hras na cracknutych serveroch preto lebo ti nejdu originalne servery alebo mas na to iny dovod
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
DAMON88
Professional
neviem preco a urcite ti nevyhodi " chibu"
a teraz mi zrazu ide v crysis wars vsetky servery zda sa mi ze je to teraz zadara lebo mi aj mail prisiel ze si mozem stiahnut zadarmo crysis wars od nich a ze mozem hrat free tak asi to dali ako free hru
aj ked sa mi to nezda
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2009, 14:34 )
v crysis wars je tusim okolo 232serverov
a teraz mi zrazu ide v crysis wars vsetky servery zda sa mi ze je to teraz zadara lebo mi aj mail prisiel ze si mozem stiahnut zadarmo crysis wars od nich a ze mozem hrat free tak asi to dali ako free hru
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2009, 14:34 )
v crysis wars je tusim okolo 232serverov
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Som na konci druhej misie-Recovery..mám nasledovat nejakeho proroka ci co..idem strielam nepriatelov az sa nedostanem k svojmu partakovy a s nim mam pokračovat-mame vliest do jaskyne..lenze ta jaskyna je zasypaná..nevie niekto čo mam spraviť?je to nejaký bug alebo čo..mame tam vliezt a hned ide dalsia misia..nemáte save hned po tej jaskyni?vlastne zaciatok trojky..bol by som moc vdacny
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
DAMON88
Professional
do scaru byva municia vacsinou v privesoch kontaineroch a tak vselikde poschovavana
a to odomknutie nechapem o com hovoris ale asi to bude to ze mozes v multiplayeri nastupit aj do nepriatelskeho auta to sa inak neda
a este vam sem hodim len tak zo srandy IP na jeden super server v crysis wars na ktorom hravam je tam mod team instant action aelbo ako sa to vola a su tam aj super mapy odporucam aj som to dnesak hral 6hodin
85.25.145.40:64100
a este vam sem hodim len tak zo srandy IP na jeden super server v crysis wars na ktorom hravam je tam mod team instant action aelbo ako sa to vola a su tam aj super mapy odporucam aj som to dnesak hral 6hodin
85.25.145.40:64100