Caute, mam kredit od Orangu a chcel by som prejst na pausal kedze ma uz nebavia tie vysoke ceny za hovory a sms. Cenovy limit by mal byt niekde okolo 350-400sk (max. 400) (11,5-14,5e) a chcel by som si tam preniest vlastne cislo a aby boli hovory a sms co najlacnejsie, uvazoval som nad kreditnymi pausalmi ale neviem sa rozhodnut, sms mi staci 20-30..viac urcite nie a minut nejako okolo 30-40...je uplne jedno ci to bude od O2 T mobile alebo Orange.diki
o2 typicke pausalu nema, platis tolko, kolko prevolas.. je to nieco pod 4sk/min do vsetkych sieti. Pripadne s balickom 100minut za 10e to mas za 3sk. Nic lepsie nenajdes.
ja mam Vianocny pausal (kreditny) od Orangu. Mesacne mi chodi 355 SK (11,78 €) a platim 89 SK (2,99 €) . Minuta hovoru do cudzich sieti ma stoji 8 SK (0,26 €) a do vlastnej siete o trochu menej. Vychadza to okolo 45 minut mesacne.
ten pausal snov co momentalne orange ponuka je totalna blbost, vianocne akcie zvyknu mat lepsie ako letne...ale pokial chces cim skor, tak O2 je spravna volba!
na vianoce sa davaju uplne blaznive akcie aj co sa tyka cien aj ponuky celkovo...osobne mam pausal z vianoc predminulych, za 60tku pausal a orange world mini platim nejakych 16 eur, co je asi o 4 eura menej ako normalne bolo v ponuke vtedy...co je pomerne dost