jeeeej, opat DALSIA tema na sluchadla.. kolko este?

Minule som niekomu daval vypis na 17(!!!) tem. Ale jedno maju vsetky spolocne - kazdy JEDNOZNACNE odporuca co pouziva a je s tym spokojny. Papierovo sa zvuk vyjadrit neda, dojmy 20 roznych ludi, ktori pocuvaju LEN tie svoje sluchadla su este viac naprd.Behni do nejakeho seriozneho shopu a zopar ich vyskusaj. A este nieco - USB sluchadla nie su vyslovene zla vec, avsak je to potom cisto PC zalezitost.
Mozno by neuskodilo zamerat svoj vyber podla toho, aky zaner hudby na tom chces pocuvat - ci uprednostnujes elektro tuc tuc & hophip, a teda nic pre teba nie je dolezitejsie, ako basy potlacajuce ostatne pasma, alebo naopak je u teba dolezity prejav instrumentalnych skladieb, kde zneju nastroje +/- ako maju a daju sa aj odlisovat. Pri sluchadlach urcenych na hudbu, by som sa skorej zameral na ine znacky, ako tie zname u PC periferii. Sennheiser, AKG, pripadne z tych komercakov mozno este technics/panasonic. Pre ergonomiu by som volil velke sluchadla, s muslou okolo celeho ucha. Je dost mozne, ze za tie spravne sluchadla si budes musiet priplatit, ale nekupujes to na par mesiacov

Keby som svoje slova dohnal do miernejsieho extremu a uplne odignoroval tvoju cenovu hladinu, isiel by som do Sennheiser HD 515 - ktore zo subjektivneho hladiska mozem hodnotit po vsetkych strankach kladne. Nie nie su drahe, to len tvoj cenovy strop je nizko
a este dodatok - tvrdit, ze porta pro maju dobru egonomiu - mna z nich boleli usi, a to aj po zmenseni pritlaku. Ako portable sluchadla urcite fajn, ale nie na domace a dlhodobejsie pouzivanie. Nehovoriac o nizkej vydrzi toho tenulinkeho kablika - sice je tam zaruka, ale komu sa chce riesit reklamacie