Ja som netvrdil, ze Slovan Danka kupil, ja som sa ta na to pytal (na fabulacie tu predsa mame teba Drago). Pokial akoze Marusin konal nespravne, preco by ho nemali riesit? Nebolo by to prvy ani posledny krat, co komisia disciplinarne riesila rozhodcu za zjavne nespravny verdikt. Tam sa utesuj aku atmosferu dokazali TN fans vytvorit na stadione, zmier sa vsak s tym, ze Slovan nalozil Trencinu 4:0 na zapasy a zasluzene tak ziskal titul. Rovnako sa zmier s tym, ze team, ktory nedokaze vyuzit mnozstvo prilezitosti ake mal TN, taky team si titul jednoducho nezasluzi. Akokolvek, slava vitazom, cest porazenym!Drago napísal:Prestan prekrucat, vobec som nepovedal ze si Danka kupil Slovan...iba som tvrdil ze ako moze byt primator predsedom KR. A precitaj si clanok ktory som dal v minulom prispevku. BTW. neodpovedal si mi co s Marusinom..co mala akoze ta komisia urobit ? Zhodit ho ? Este raz vravim, aj tak by to na vysledku nic nezmenilo
HOKEJ: Komu fandite v extralige?
Drago ja uz len cakam, kedy sa tu rozplaces. Dukla nemala pravo na zisk titulu, ved prakticky nic nehrali, to ze dali desiatku Slovanu bola velka nahoda, ved v play-off uz boli bezmocni. Na titul za celu sezonu mali pravo Kosice a Slovan, skoda, ze nebolo toto finale, bol by to urcite zaujimavejsi hokej ako banda Trencanov s ich dementnym publikom.
Rozhodcovia celu sezonu niekoho poskodzovali, takze tu budes darmo vyplakavat. To co povedal Marusin sa mi zda celkom logicke a dobre posudenie, takze si myslim, ze ten gol mal byt spravne uznany. Marusin ten puk videl ako ide k Halovi, lenze nemohol vidiet ci nestoji pred nim alebo ho ma pod sebou, takze nemohol odpiskat ako si ty pisal, ze ho mal uz 10 sekund. Z takeho uhla na ten puk nevidel a tak nemal pravo zapiskat, resp. by odpiskal mozno velmi zle za predpokladu, ze by Hala puk nemal a bol by pred nim.
Na opacnu stranu to co predvadzali fanusikovia ale aj hraci Trencina je maximalne primitivne a ubohe, uz som si pripadal ako keby tam hrali huni z Nitry. Dementnost fanusikov nepozna hranice a ako vidim, tak aj ty si pravym fanusikom Trencina, ktory bude slepo a za kazdu cenu obhajovat svoje muzstvo. To co predviedol Kutny a spol, to bola asi taka fraska ako predviedol pred tusim dvomi rokmi Mraz, ked napadol rozhodcu. Verim, ze fuzaty Pastinsky a jeho banda z DK vratane Chvojku to bude riesit a rozhodne o najvyssom moznom treste pre Kutneho. Verim tomu, ze keby siel s Lazom na ferovku, tak ho najskor odnesu na nositkach. Dalsi sef na strane Dukly bol Pardavy, chudacik, ktoreho vyhodili z Ruska, kedze nevedel hrat hokej. Bol velkym machrom voci Lazovi, najma ked tam stala SBSka a dalsi hraci. Pardavy by padol k zemi do pol minuty a bol by smutny. Skoda, ze Lazo prisiel o registracku po tretom zapase, mohol to byt zaujimavy suboj v poslednom zapase = Lazo vs. Pardavy.
PS: Nie som z Bratislavy ani okolia, taktiez nie som z Kosic ani okolia a nefandim tymto klubom. Fandim uplne inemu klubu, ktory sa nedostal cez prve kolo play-off.
Rozhodcovia celu sezonu niekoho poskodzovali, takze tu budes darmo vyplakavat. To co povedal Marusin sa mi zda celkom logicke a dobre posudenie, takze si myslim, ze ten gol mal byt spravne uznany. Marusin ten puk videl ako ide k Halovi, lenze nemohol vidiet ci nestoji pred nim alebo ho ma pod sebou, takze nemohol odpiskat ako si ty pisal, ze ho mal uz 10 sekund. Z takeho uhla na ten puk nevidel a tak nemal pravo zapiskat, resp. by odpiskal mozno velmi zle za predpokladu, ze by Hala puk nemal a bol by pred nim.
Na opacnu stranu to co predvadzali fanusikovia ale aj hraci Trencina je maximalne primitivne a ubohe, uz som si pripadal ako keby tam hrali huni z Nitry. Dementnost fanusikov nepozna hranice a ako vidim, tak aj ty si pravym fanusikom Trencina, ktory bude slepo a za kazdu cenu obhajovat svoje muzstvo. To co predviedol Kutny a spol, to bola asi taka fraska ako predviedol pred tusim dvomi rokmi Mraz, ked napadol rozhodcu. Verim, ze fuzaty Pastinsky a jeho banda z DK vratane Chvojku to bude riesit a rozhodne o najvyssom moznom treste pre Kutneho. Verim tomu, ze keby siel s Lazom na ferovku, tak ho najskor odnesu na nositkach. Dalsi sef na strane Dukly bol Pardavy, chudacik, ktoreho vyhodili z Ruska, kedze nevedel hrat hokej. Bol velkym machrom voci Lazovi, najma ked tam stala SBSka a dalsi hraci. Pardavy by padol k zemi do pol minuty a bol by smutny. Skoda, ze Lazo prisiel o registracku po tretom zapase, mohol to byt zaujimavy suboj v poslednom zapase = Lazo vs. Pardavy.
PS: Nie som z Bratislavy ani okolia, taktiez nie som z Kosic ani okolia a nefandim tymto klubom. Fandim uplne inemu klubu, ktory sa nedostal cez prve kolo play-off.
ticho s tebou suhlasim.............fandim hocikomu len nie slovanu...ale nemuseli to trencania az takto riesitDrago napísal:lol este raz vam vravim...blavaci by urobili to iste, ak nie este horsie....allias a belo, je mi jedno komu ste fandili proste Slovanisti si zasluzili bitku za kupovanie rozhodcov
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na cele finale existuje jednoducha rovnica
Slovan vs Trencin = Slovan(+par jednotlivcov z inych casti SVK) vs Trencin (zvysok SVK)
a toto mi da za pravdu kazdy ze to tak je....nemate podaktori radi Slovan lebo vravite ze vsetko si kupil atd najlepsie je ekd neikto zahlasi ze Slovan si kupil Rozhodcov to je najcastejsie sa vyskytujuca hlaska kto daco taketo povie ma bud za a) IQ hupacieho konika, b) ma komplexy a musi si ich takto vybijat
Slovan si nemusi kupovta rozhodcov lebo on to NEPOTREBUJE! lebo on dokaze vyhrat aj bez nich.
Ak si to myslite tak sa pozrite na xy zapasov dozadu ktore sa odohrali a v ktorych bolo na Slovanistov urobenych xyz zakrokov a super nebol potrestany...Keby sme mali kupenych rozhodcov tak by sa z casu nacas ked rozhodca neodpiska viacero zakrokov nekricalo Konc je kkt alebo ine pokriky s Koncom a jemu podobnym...
K tej desine co sme vtedy dostali od Trencanov tak to bol len slaby moment pocas sezony ked v teame vladla choroba a viroza ked boli oslabeni a nehrali vo svojej forme preto Trencans fans sa nehrajte na velkych cavov ze ste nam tolko dali...
Titul patri tam kde ma byt teda v Belasej Bratislave
P.S: Co som pocuval rozhovor tak Hovi, Uram, Kulha a aj Kukumberg(mozno) ostavaju v Slovane aj na rok teda jedny zo zakladnych pilierov ostavaju
P.S.2: Pre Trencans Fans je naozaj maximalne UBOHE kricat na HOKEJI ze SK SKUBA.....SK Slovan je FUTBALOVY nie HOKEJOVY klub
...PEACE...
Slovan vs Trencin = Slovan(+par jednotlivcov z inych casti SVK) vs Trencin (zvysok SVK)
a toto mi da za pravdu kazdy ze to tak je....nemate podaktori radi Slovan lebo vravite ze vsetko si kupil atd najlepsie je ekd neikto zahlasi ze Slovan si kupil Rozhodcov to je najcastejsie sa vyskytujuca hlaska kto daco taketo povie ma bud za a) IQ hupacieho konika, b) ma komplexy a musi si ich takto vybijat
Slovan si nemusi kupovta rozhodcov lebo on to NEPOTREBUJE! lebo on dokaze vyhrat aj bez nich.
Ak si to myslite tak sa pozrite na xy zapasov dozadu ktore sa odohrali a v ktorych bolo na Slovanistov urobenych xyz zakrokov a super nebol potrestany...Keby sme mali kupenych rozhodcov tak by sa z casu nacas ked rozhodca neodpiska viacero zakrokov nekricalo Konc je kkt alebo ine pokriky s Koncom a jemu podobnym...
K tej desine co sme vtedy dostali od Trencanov tak to bol len slaby moment pocas sezony ked v teame vladla choroba a viroza ked boli oslabeni a nehrali vo svojej forme preto Trencans fans sa nehrajte na velkych cavov ze ste nam tolko dali...
Titul patri tam kde ma byt teda v Belasej Bratislave
P.S: Co som pocuval rozhovor tak Hovi, Uram, Kulha a aj Kukumberg(mozno) ostavaju v Slovane aj na rok teda jedny zo zakladnych pilierov ostavaju
P.S.2: Pre Trencans Fans je naozaj maximalne UBOHE kricat na HOKEJI ze SK SKUBA.....SK Slovan je FUTBALOVY nie HOKEJOVY klub
...PEACE...
heker netrep mi tu blbosti ze nie si z BA, lebo ti to aj tak neuverim a nevrav mi ze tu slepo obhajujem Duklu...si najprv precitaj ten svoj prispevok a uvidis kto tu slepo obhajuje. A nedaj sa vysmiat...ze Lazo by zlozil Kutneho
preboha neviem ci poznas hraca z NHL Seana Averyho......Lazo je slovensky Avery....provokater, hrdina ( myslel si ze ked odisiel z Kosic, a po prvom vzajomnom zapase s nimi uz v drese BA, nepodal ruky svojim ex-spoluhracom, ze je velky macho a este aj v mediach o tom vypraval ). Kutny by ho tak zmastil, ze by na ARE lezal doteraz
heker nemas zac
heker nemas zac
Nie som z BA, nech tu kludne moderator da moju IP adresu z ktorej som pisal a pisem prispevky. Samozrejme, ze slepo obhajujes Duklu za kazdu cenu, aj za tu cenu, ze sam vies, ze nemas pravdu, aj napriek tomu budes tvrdit nieco opacne len preto, aby si nas presvedcil o svojej pravde. Dukla jednoducho nemala narok na titul, uz druhe miesto musi byt pre nu obrovsky uspech, tak neviem co tu nariekas. A dik za tu minusovu karmu.
A "heker" ked uz vravis o dementnych fanusikoch, tak kamarat bol na druhom zapase v BA, a ked si cez prestavku boli zapalit, tak prisli chlapci so satkami na ksichtoch a bolo ich asi 20 na piatich a trocha ich prefackali, takze sa zamysli....az sa mi natiska otazka, ci citat: " Kto ma hovno v hlave, fandi Bratislave", nie je pravdivy....( bez urazky pre normalnych fanusikov )
Toto je koniec pre mna v tejto teme, tesim sa na buducu sezonu a este raz sportovo gratulujem Slovanu k titulu
Toto je koniec pre mna v tejto teme, tesim sa na buducu sezonu a este raz sportovo gratulujem Slovanu k titulu
sak ale emocie su jedna vec hranie na gerojov druha 99% chlapcov ktory sa biju za svoj tym, nadavaju ani nevedia co je offside ...
slovan hral dobre no kazdy tym sa vie zachovat ako svina ..ak si myslite ze utok na urama je nieco GR8 si dajte do youtube vyhladat nieco v podani "todd bertuzzi" (skoro toho moora zabil, chlapec je ochrnuty a zlomil mu tri stavce..a preco? lebo zapas dozadu nechtiac zranil naslunda-ich kapitana)
slovan hral dobre no kazdy tym sa vie zachovat ako svina ..ak si myslite ze utok na urama je nieco GR8 si dajte do youtube vyhladat nieco v podani "todd bertuzzi" (skoro toho moora zabil, chlapec je ochrnuty a zlomil mu tri stavce..a preco? lebo zapas dozadu nechtiac zranil naslunda-ich kapitana)
-
Sagittarius
Guru
-
Ashel_Noa_Tel
Novice
-
mirak2
Hardcore addict
tema ma dva roky, tak ber
http://www.hojko.com/slovnaft-extraliga ... -1350.html
http://www.hojko.com/slovnaft-extraliga ... -1350.html