MSI PR200
MSI PR200
mam noteook MSI PR200. a mam chut ho hodit z okna asi 5mesiacov slapal v pohode potom mi vzdy pri starte windowsu XP vyhadzovalo chybu pamate a obcas sa sam od seba restartol . tak som preinstaloval windows XP uz pri instalaci ovladacom zacali byt problemi ze nepresli testom windowsu(predtym tam tie iste ovladace fungovali su stiahnute z MSI.com) a podobne . potom asi dva dni ako tak fungoval a potom ho neslo zapnut iba cierna obrazovka tak som ho dal reklamovat tam mi napisali ze ho testovali a vsetko je v poriadku a nainstalovali tam XPcko. chilu fungoval a znova sa zacal sam restrtovat vyhodilo len modru obrazovku s nejakym texto ktory som nestihol precitat a sa restartol... tak som ho dal znovu reklamovat a zasa ze ho testovali a vsetko je v poriadku a vratili mi ho s dodrbanym Xpckom tag som ho preinstaloval a zasa mi nechce zobrat ovladace ... ak nekto viete co stym poradte pls.
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Z reklamaciou v Nay elektrodom som mal ja osobne obrovske problemi . mal som problem z DVd -rom vobec nebralo DVD cka . Tak sme tam sli reklamovali ked nam ho odvzali prisli sme domov som zapojil a nic nenacitava . Isli sme znova tam povedali nam ze vymenili celu DVD emchaniku . Prisli sme domov DVD rom sa vobec ani nevysunula . Tak sme sli 3 krat reklamovali ked sa vratil PC tak sme pytali nech nam ho vyskusaju na predajni . DVD rom opet nebrala DVD . Tak trebalo trocha pritvrdiz ze ako je to mozne ze 3 krat reklamacia a stale je tam ta sita DVD rom nevimenena ani neprecistena a neopravena . Tak si to zobrali oni na hlavu a este nam aj preplatili setku cestu co sme odmerali to mas 4 krat tam aj naspet zo Spišskej novej vsi do Popradu to mas 8x30 KM a to je dost . Tak a potom sla DVD mechanika v poriadku len musis pritvrdit . Inaksie tam aj zbytocne budes chodit