(ne)funguje externy hdd
-
yamahaMiso
Star
(ne)funguje externy hdd
Zdravim, mam problem s externym harddiskom wd my book 500gb, ked ho pripojim do notebooku normalne sa rozsvieti aj pocitac ho najde a nainstaluje ale nikde v pc sa nezobrazi ako diskova jednotka.Len v ovladacich paneloch je ikona my book a vo vlastnostiach vraj pracuje spravne...ale v tento pocitac sa nezobrazi ako disk.Skusal som to na 3 notebookoch a na kazdom to iste.Za pomoc velmi pekne dakujem
-
yamahaMiso
Star
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nasiel som ako riesenie nieco taketo:
vid: http://www.techspot.com/vb/topic26403.htmlCould also be that you have a mapped network-drive on that laptop. Change the driveletter of that mapped-drive from e.g. E: to M:
USB-devices only recognize physical drives, such as HD/CD/DVD when they 'pick' a driveletter for themselves. If a mapped drive exists as above, tough! It won't work.
-
yamahaMiso
Star
-
Pigesko
King
toto by mohlo pomoct
http://translate.google.sk/
-
asterix3691
Medium Star
Ak nepomoze zmenenie pismena skus HDD naformatovat . Pravi klik na tento počitač , vyber spravovať , tam daj sprava diskov . Tam budes mat ten disk mas C to je systemova jednotka a externy HDD bud budes mat bez pismena prazde policko a tam 500 GB alebo budes mat pismeno klikni na to policko pravim a vyber format .
-
yamahaMiso
Star
BX:neinicializovany disk
ked nan kliknem tak je v popise ze toto zariadenie pracuje spravne.Ja to fakt nechapem, mne ten disk vzdicky isiel normalne, automaticky sa zobrazil a teraz nic.Len sa rozsvieti, nainstaluje a nic.Kurna, mal som tam cca 400gb udajou
mozno je to tym, ze som ho omylom odpojil bez odpojenia z pocitaca (vysunout my book)
skusim to este na jednom notebooku kde je vista
skusim to este na jednom notebooku kde je vista
Je to malo pravdepodobne, ale moze bytyamahaMiso napísal:mozno je to tym, ze som ho omylom odpojil bez odpojenia z pocitaca
-
yamahaMiso
Star
Re: (ne)funguje externy hdd
vyriesilo sa toto dako ?? mam ten isty problem s tym istym diskom..nikde ho nevidim len v sprave diskov je neinicializovany disk a neda sa nan nic ked dam inicializovat tak napise daku chybu ..ani pismeno nejde zmenit
Re: (ne)funguje externy hdd
stiahnite si obaja Ubuntu Linux, vypaľte na disk a nabootujte z neho system
keď bude ubuntu spustene pripojte normalne disk, NEBUDE TREBA nič inštalovať
keď vám ani tam neukáže disk, nájdi medzi Aplikáciami Terminál a zadaj tam príkaz:
výstup okopči a tu postni
btw: dúfam, že ten disk nemáte v kuse pripojený
keď bude ubuntu spustene pripojte normalne disk, NEBUDE TREBA nič inštalovať
keď vám ani tam neukáže disk, nájdi medzi Aplikáciami Terminál a zadaj tam príkaz:
Kód: Vybrať všetko
ls /dev/sd* /dev/hd*btw: dúfam, že ten disk nemáte v kuse pripojený